Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de miért ilyen idiota ugrálos a kép..?
Rendes vagy Kőszönöm,bekentem csokival a gumikat azt hagyom a picsába
Na,Újszilvás is megvolt Lécz Gergőnek is ízlett
Lessétek ezt is
http://youtu.be/v9Tlnq9cvjw
nem is tudom ki készíti fel őket,aki annak idején engem is.Szóval.....,de azé mi vagyunk a köcsögök.Van még mit tanulnotok.................................
ajp is mineral oil,, szerintem tuttira nincs gond a csavar menetel sem mert szokták ktm-re rakni merthogy ,mégegyszer mondom.. sokkal olcsobb és jobb is, de ne mondjátok el senkinek mert egyenként meg kell hogy öljelek titeket..
En nem ugralni szeretnek,ill csak piciket a hullamokon,hanem gyorsan siklani a vizen.azert koszi.
nem vagyok windsurf guru... probáltam nem fogott meg a dolog, folyton várni a szélre...nem az én világom..

Kite-ot csináltam de azt is jégen korcsolyával, nem csinálom már azzal is az a baj hogy folyton várni a jo szelet...
jégrobogo sokkal jobb az mindig megy, de abban is azt birom jobban mikor huznak 50-el korival..

fogadott fiam az nagy surf guru, freestyle-t nyomja ugrál mindenféle agyament back flipeket...ők akkor mennek ki mikor jön a fullos vihar, tornádoval fekete felhőkel... ha gondolod össze hozlak vele, segit szivesen.
zozi..az áttétel..
a kátélyem 9,5mm sx 250nél...ápélyé? vagy 10,5?nem emlékszem?
valószinűleg azért mert kéttezer3ban én is dot 4et tettem az első ilyen káté-jemenbe pedig az 2001ben az még ásványi volt .
én akor még mint halálokos -perocesszoros és akkor majdnem kellett cserélni mert egy 20 perc múlva már bedöglött a Qplung
na akkor szenvedtem vele..rakhattam én akkor bele a lengéscsillivilli olajat.. amit azóta is használok..de semmi..aztán venni kkelelt volna 10ért egy olyan feljavitó készelte..de akkor sem volt tizezrem. .egyben de tudtam hogy a fékolaj nem szereti a vizet...fogtam és kifőztem 100celzis fokon a gumikarmantyúit a felső munkahengernek..mondom vagy jó lesz vagy akkor meg ennek már úgy is mindegy...
megfort...kicsit megkavargattam...megnemsóztamborsoztam..majd lekapcsoltam alatta a gázt
jól megtürülgettem..mol lengéscsillapitó olajjal összeraktam(ahogy irja a kézikönyv is...10es sűrűségű hidroolaj ásványi!)
aztán még 2 évig működött nálam a qÚplung hibátlanul..aztán eladtam...mert meghülyített egy világokos bergfanatik...hogy a 650berg az százszor jobb .

az kb olyan mint egy ilyen hülye fórumon bekérdeznék hogy milyen motor a berg....berg fórumon ..megkapnám a kissé sem elvakult választ.. figyu a 2002 berg 650 az a motorozás ne towábbja...és igaz is ..ha megveszem nem lessz többé motorozás..mert állandó service indul
szali már lehet nem is emlékszik de minden 2dik hajtásról úgy jött haza hogy vontattuk
és az áttételi aránya ?
és a mit öntsek bele ásványi vagy fékolaj megoldhatatlan rejtélye ? mert kérdés ki esz meg mit ? gondolok itt a hova lesznek másnapra a karmantyúk a magurából ?
hat ja ,lehet azota a szelert is fizetni kell szelado
szerintem hagyd rá. már a szél sem a régi.

és annak az ajp nek vajon stimmel e a becsatlakozója a magura hidrócsövemmel?
Balint,windsurfben otthon vagy?fel szeretnem eleveniteni a 20 evvel ezelotti dolgokat,csk nem tudom milyen deszka,vitorla,kis szel,nagy szel..
4t,az 4kely igy igaz,nekeunk oreguraknak sokkal kenyelmesebb,sot az ulese is kenyelmesebb,pedig meg nincs is aranyerem
a 31. az az atlag ,te mivel rossz csillagzat alatt szulettel,lehet ,h csak a 122338.boti csoki utan nyersz
haj..rá
berg..
Q..tya...berg ... rély..meg ne tévedj nem a bergbe szerelmesedtél vissza csak már tudod..a 4tély az 4 kély
rély.
ez biztos nem igaz.. most tartok a 33diknál és nem lett szektor csak már a fargrand kanyonom is összeragadt a sok édességtől
bálint ez érdekes..ápélyé...nullaegész5 árban
ezt kár volt ideirni..mostmár
inkább szalinak egy bevált már működő komplett szett kellene..mert már többet költött a qplungjára két hónap alatt mint déw az eremikszre 2 évad alatt .

anyám elkezdett csuklani...valaki már emlegeti...pedig sosem volt sportoló..legalább is nem futtatta senki

dem zsóti..figyejjé lyobban a törhetetlen kart már megoldották
kár hogy valaminek engedni kell.. kinek a pap kinek a paplan..addig jár a korsó a kútra még ki nem tajélja a törhetetlen qplungkart....stb stb tbc
meg az enyemen mar brembo van ,nem magura
hat ja mert most visszaszerelmesedtem a hbergbe,az 22mm utanfutas elol,nagyon bejon nekem,voltam ejszakai meneten is egyedul

allitolag minden 31. boti csoki ktm szektort nyer
Réj igazán levehetnéd a sajátodrol ,és elküldhetnéd neki postán mondjuk 10-ért...
meg mindig kuplung?
mondtam már neked, gasgas-os AJP-t szokták felrakni, a kötömöre, merthogy félárban kétszer olyan jo mint a kacat olasz magura...

de ugyse halgatsz rám..
a gyereknek merre van a forgás iránya...? amerre felmutatod neki a tábla csokit..arra...

amugy meg ne törödj a forgás irányal , küld el nekem azt a két gumit postán ,máris le van a gond velük, gondolj bele nem kell szerelni, tökölni, csak a probléma... egy csomo ilyesmitöl megszabaditalak...

jahh nincs mit 6 ezer, és köszönöm szépen...
Na mivel nem gyütt azonnali válasz hagyom a picsába elmegyek Újszilvásra okítani,aki akar gyűjjön Új átalakított még szűz pálya,most felavatjuk
Segítséget szeretnék kérni,gumiszerelés ügyben!
Hol van jelölve a forgásirány?Me nem találom Segítségem a szereléshez már van önként jelentkező ezért azt most nem érek,de köszönöm a segítőkészségeteket!
Gyorsam írjátok,me má minnyá szappanoznám
keresek kuplungszektort ktm sx exc 2006- 250/300
nem igazán értem a kérdést, mi mennyibe jön ki lebontva...? az ára, vagy a fentartása vagy mit kéne bontogatni?

amugy kérdésedre a válasz, röviden endurora-endurot, ...krosszra pedig -krosszmotort kell használni...
neked kéne eldönteni mit is akarsz csinálni.

nagyon sok mindenben különbözik a két motor... futomű, válto,18-as kerék, gyujtás görbe, lendkerék tömeg, stb...álltalában a krossz 1 gyűrüs dugo, teljesen máshol él, végig fent kell tartani fordulaton hogy orditson, mig egy enduro lent is él.