Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Éééés akkor azt még nem is mondtam,hogy az apátságban biztosítottak nekünk egy lakrészt! Kicsit zavart a harangozás,de szóltam és lejjebb vették a hangerőt! Majd csak figyeld meg,hogy nem hallatszik oda hozzátok annyira!
Esélytelen a gyerekekkel ilyen helyre menni! Szombaton esküvőn voltunk,ot is futottam a fiú után vagy 5000 métert!
jahh kérem..aki miller az tihanyban lakik, meg ktm-je van..
gyertek át este borfesztezni balmádiba...
Tihanyba.Most készülünk átmenni hajóval füredre.
Volt amikor én is felkaptam hirtelen vagy 10 kilót,aztán csak pihegtem mikor a snóbord cipőmet bekötöttem.Aztán azzal hogy kicsit figyeltem mit eszek,meg mennyit,le is ment a tízes!Még most is van egy-két kiló plussz,de diétázni már nem fogok,mert igen szeretek enni!
amuugy hol vagytok? fűreden..?
az tény hogy van a mostani csajokon bőven felesleg, de a pasikon is...

mondjuk nekem a legszörnyübb az hogy a gyerekeken is...

sokszor látok olyan bálna családokat a vizben labdázni hogy ajjaj...
Annál már régebben vagyunk együtt hogy ilyen kamu dumát bevegyen! Vagy megláttam volna a felém suhanó kisfejszét!
azt kellett volna mondanod asszonynak.: drágám azért viszünk motort mert azzal jobb helyekre megyünk kirándulni... majd meglátod..

aztán meglátta volna..... meg te is a villano sodrofát..
Csak olyanok voltak akik egyedül verték ezt a súlyt! Bele mentek a vízbe,aztán mindjárt kinyitották a sió csatornát,mert megemelkedett a balaton szintje!
Még mindig jobb mint a tavalyi! Pulóverba meg pufi mellénybe etettük a hattyúkat füreden!

Én hoztam volna,csak szerintem akkor törött kézzel kellett volna motoroznom,mert az asszony tuti nekem ugrott volna a sodrófával!
Jimmi sikerült nektek is jo kacat időt kifogni a héten...

viszont pont motorozos, mondtam hozzál motort..
jol néz ki, ránézésre szép munka, ha a méretek is stimelnek akkor csak jo lesz...

nekem nincs ilyen bajság a gasgas-on mert azon atom jo holmibol van a kuplung mármár ürtechnika...
jÉger maister. nem baj ,hogy kiléptél a fényre ,sőt jól tetted! azért ma benézek parillához és lecsekkolom mivan ott.,

van 1 pár használható fekete tec 8 as csimma. 42 es. (8) ha kell valakinek viheti a picsába. azért csodát nem kell várni .inkább olyannak ajánlanám aki félcipőben motorozik ... annál 100 x többet védene.
miáááúúúúúú miááúúúúúú
Jóóól néz ki Csak bírja is Úgy legyen
Itt van a tuning kuplung még a lendkerék súlyt is pótolja, dög nehéz csak bírja ki a szezont
Többet nem csinálok, tele vele a tököm
Nekem jó Annak legyen jó, aki használja
Jó alatta futómű, még a videón is látszik, milyen szépen rugózik, bár Csika mester lehet mást mondana
Az biztos
gondolhatod hogy annak hivtak a hátad mögött...

én a mai napig tanulok mindig újat, főleg ha járatlanban megyek, szerintem alázat nélkül nem megy,

aki ugy fut neki hogy ez csak szopás, meg minek jöttünk ilyen helyekre az hamar abba fogja hagyni...
Nekem csak 250 volt crf-be azzal is volt a halála előtt ilyen akció