Éééés akkor azt még nem is mondtam,hogy az apátságban biztosítottak nekünk egy lakrészt! Kicsit zavart a harangozás,de szóltam és lejjebb vették a hangerőt! Majd csak figyeld meg,hogy nem hallatszik oda hozzátok annyira!
Volt amikor én is felkaptam hirtelen vagy 10 kilót,aztán csak pihegtem mikor a snóbord cipőmet bekötöttem.Aztán azzal hogy kicsit figyeltem mit eszek,meg mennyit,le is ment a tízes!Még most is van egy-két kiló plussz,de diétázni már nem fogok,mert igen szeretek enni!
Csak olyanok voltak akik egyedül verték ezt a súlyt! Bele mentek a vízbe,aztán mindjárt kinyitották a sió csatornát,mert megemelkedett a balaton szintje!
jÉger maister. nem baj ,hogy kiléptél a fényre ,sőt jól tetted! azért ma benézek parillához és lecsekkolom mivan ott.,
van 1 pár használható fekete tec 8 as csimma. 42 es. (8) ha kell valakinek viheti a picsába. azért csodát nem kell várni .inkább olyannak ajánlanám aki félcipőben motorozik ... annál 100 x többet védene.
mondjuk nekem a legszörnyübb az hogy a gyerekeken is...
sokszor látok olyan bálna családokat a vizben labdázni hogy ajjaj...
aztán meglátta volna..... meg te is a villano sodrofát..
Én hoztam volna,csak szerintem akkor törött kézzel kellett volna motoroznom,mert az asszony tuti nekem ugrott volna a sodrófával!
viszont pont motorozos, mondtam hozzál motort..
nekem nincs ilyen bajság a gasgas-on mert azon atom jo holmibol van a kuplung mármár ürtechnika...
van 1 pár használható fekete tec 8 as csimma. 42 es. (8) ha kell valakinek viheti a picsába. azért csodát nem kell várni .inkább olyannak ajánlanám aki félcipőben motorozik ... annál 100 x többet védene.
Többet nem csinálok, tele vele a tököm
én a mai napig tanulok mindig újat, főleg ha járatlanban megyek, szerintem alázat nélkül nem megy,
aki ugy fut neki hogy ez csak szopás, meg minek jöttünk ilyen helyekre az hamar abba fogja hagyni...