Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jé, megint elforgatták 70 fokkal...csak most a másik irányba
egyébként üdv. mindenkinek!
Hagyjátok már,nem ért hozzááá Nem ismeri a felújítószettet
de 25ért se tudom hol veszed,hisz le van írva, hogy a brembo 45ezer míg a magura 55ezer,de te továbbra is 25ért veszel...de mikor? és kitől?
am meg karmantyúzd meg..haver otthon magában megcsinálta...ingyen volt
Így van ez ecsécském ,de mi vagyunk a hülyék
http://www.youtube.com/watch?v...

az új 2013as HusaberGek!
Ebben is van igazság , azért használtam a sokszor szót
nekem eddig ilyet csak ritkán sikerült összehozni
ebben van igazság nem kevés... viszont sokszor egy kis okos hekkelésel tartosabbra, és jobbra lehet varázsolni a gyárilag amugy us tulgyengitett vékonyitott technikát...

szoval ez tényleg az érem két oldala...
mondjuk ezt elhiszem hogy hülyék hozzá...már én is találkoztam párszor hasonlo dologal...

amugy az mi hogy kis vizteres? kisebb a henger viztér? az miért jo?
igy első hallásra pont hátránynak érzem a dolgot, kisebb viztérben kevesebb viz hamarabb főzi a teát... főleg ha nincs tempo...

miért fejlődnek a motorok sokszor visszafelé, nem értem....
Jó motorozást!
Fejlámpa, aztán mehet az éjszakai!
Köszi a tippet, ha Sirkó fogja a fejét, mert magnézium, marad ez a megoldás, szerencsére ezen pici a repedés, szilikon is megoldja

A másik régi, az durván berepedt, de elviszem azt is, ha már megyek hegesztetni, legalább lesz tartalék, ha varrható.
estefelé megyek motorozni, nem a fullos melegben...teeee...

Egyébként jól teszed, sokszor a hekkeléssel több kárt okozunk, mint hasznot

Van két példám is, a második nem élő, remélem nem is lesz az.
1. Berúgókar szarrá ment, nem vettem másikat, ezt hekkeltem, csak a kengyelből keveset szedtem ki, berúgtam a motort, az acél meg berepesztette a kuplung deklit, ráadásul észre sem vettem, befolyt kívülről egy jó adag víz a váltóolajba, aztán az ott csinálta a dolgát...
2. Kuplungkosár hekk, tegyük fel elszabadul benne valami és beúszik a váltóba, majd ott rendezkedik...

Vehetjük a te példád is, szar a kuplung, nem emel ki rendesen, ezzel motorozol, aztán ez terheli a váltódat, mintha a kuplung nélkül motoroznál, jobban kopnak a cuccok, rossz esetben ledarálod a fogaskereket, stb móka lehet belőle

S fogadni merek, hogy mindenki tudna sorolni legalább két ilyen hekkelésből adódó szívást...
ennek ellenére sokan csínáljuk, mert így "lehet" motorozni, nem kell várni hónapokig mire összejön a zsé az alkatrészre, csak ára haszna "szerencse" kérdése
ha én vagyok a hbás mindenért...ám legyen...értem én hogy gőzgép de mihajcsa..?
viktor. nem fogok megvenni egy 2002 es 1000 üzemórás berágódott furatú elkopott tengelyü szektort tizenezrekért! fogd már fel.

szarabbul járnék mint a legdrágább ujjal. egyszerüen azt kellett volna tudni hogy rámegy vagy nem megy rá. de 33 ezerért lényegtelen. majd veszek egy uj szektort 25 ért ócsán. oszt mindenki bekaphatja a kavcatjaival.
én meg kajakozok ..beeeeeeee

amúgy meg is érdemled . motorozzál 40 fokba jó sokat!

amúgy tudod mért szarakodok ennyit vele?
mert az összes boltos tök analfabéta ahhoz ,amit csinál. semmit ,de semmit nem tudnak megmondani mi mihez jó? fogalmatlan pöcsvirágok.

ráadásul rendelsz valamit ,aztán basznak egyben elküldeni. részletekben küldözgetik mintha nem is ebből élnének.

de hangsújozom a legfőbb probléma abban van ,hogy semmit ,de semmit nem tudnak mi mihez lehet jó ,vagy mihez nem... jó példa volt mikor hengert cseréltem.
Magyarország összes ktm boltját megkérdeztem,hogy rálehet e rakni 2004 esre a 2010 es kisvízteres hengert.... azt sem tudták miről beszélek.. cikszámokról vakeráltak.. szerelők sem tudták megmondani.
holott nagyon jól tudhatnák hogy a blokkon és a forgatyusházon sem változtattak 2003 -2012 ig egy mm t sem. egy szaros colostokkal lemértem egykét dolgot az összerakott motoron. és félóra alatt rákatam az uj hengert.

miközben mindenhol azt tanácsolták hogy felejtsem el és tök hülyeség... ugysem jó rá.

na most ugyenez van a kuplungal is. semmit nem tudnak. ez is ugy lesz elintézve ,hogy elmegyek és rápróbálom a boltban. elvégre ők ezt nem tudják megcsinálni . hisz ott vannak...
bálint.
több komolyságot..
nem kezeleheted igy szalajtós qÚplungját (végre valami..ami nem az én hibám hanem... )
bálint LÁssad be ebben TE vagy a hibás ápélyé drága szar...magura ktm oCCó...szali..
a kátélyem fórumon hirdetnek bontásra egy 20002esikszet.. az is jó meg gecsa is...hátha azok nem olyan legósok mint te és akkor a qpungjuk még 100%hibátlan
irtam már nem tudom most mennyi... fel kell őket hivni majd megmondják.. az biztos hogy 1-2 éve még kevesebb mint a fele volt...

amugymeg leszarom a kuplungodat

ugyis ezzel fogsz görcsölni még 3 hét mulva is... én addig motorozok...
bálint. a fantasztikus ajp szektor ,parillánál minimum 33 ezer ft! de jelenleg nincs is! szóval vicc és szánalom az egész. a gyári kevesebb és az mégis magura!
Szia Dew!

Van 2K ragasztó elég jó minőség ha gondolod egy próbát megér! Kiszaladok vele ha útnak indulok!?
Jéger néztem a képeidet... fasza helyeken motoroztok...
jo reggelt, itt is faszán lehűlt... igazi motorozos idő..
bakker szali..akkor pont bele fog férni az 50be..ahogy irtam is...
lyaly de jó lesz már ...ennéle már csak az lenne jobb hir ha esne az eső...mert a levegő az hült.. és még fog 20 fokra
Nem fiatalok még ahhoz
Köszi!
Megvan a száma, ma beszélek vele, talán szerdánként van tarjánban

Ha a héten már nem ér rá, marad az FBS átmenetileg bár még a szegecseléssel se végeztem
Látom végre összeáll a motorod