Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az is megvolt már, üzemzavaros nagyfeszültség hálózat hiba keresés( nem földkábel )
A cégnél néztek is hogy nem csak a medence csontom tudom törni vele
Várjatok,me közbe beújítottam egy ilyet is,jó lesz bóklászni
Ahogy beleharap a gumi a fűbe és megvan hozzá a tempó(mert ugye nem elég ledőlteni,meg minden ami kell,gázelvétel nélkül lehet menni,csak kondi kell.Egy kézzel is meglehet csinálni,ha minden klappol. Elkanyarodtam-e,persze lesz perem,me fogy a fűűűű,de ott tényleg a fű alá tették be az elejét,kérdezz rá náluk,ki is voltak akadva,aztán abba sem akarták hagyni
Jaja,úgyis lehet,de azt ganyarja válogatja,meg a tempó,sokminden nem mindegy ott sem,összetett dolog,akinek,nincs hozzá szeme,az csak azt látja,húde gyors bammeg,én meg azt nézem mennyit lehet még lefaragni az időből,még,még,még,még
Jaa,és jó futómű sem árt hozzá
ott van az a perem szépen....nem nagy de enyi már elég annak aki tudja...
Akkó üssük a fizikát,mert nem kell semmilyen támasztó(Ők sem hitték pedig régóta profik),csak megfelelő testsúly el-áthelyezés,ezredmillimásodperc alatt.Ezt meg csak olyan tudja megcsinálni,ha ráérzett,akinek kimagasló kondija van,anélkül picsafüst.Na,de mivel a VB és nem OB a cél,így kell a tempót növelni,máshogy nem lehet csak ha karcolgatjuk a jajjt!Velük meglehet csinálni,pedig amit egy profi szájából sosem hallottam még az is elhangzott,hogy bammeg rendesen félek,olyan gyors látni sem látok,hozzáteszem ez egy 3-as kanyarkombináció,kibaszott gyors és oda-vissza nyomták
ahogy egszer egy vérprofitol hallotam....: - figyelj az ülés élét tedd bele a segged partjába... szakadtam..
A jobboldali képen azt tanítom Ott nincs mandíner csak fű
akkor délutáni programként probáld meg hogy a réten a fűvön fordul-e a földre fektetett motor...kis fizikus tanonc..

kis bemotorozott perem kell hozzá , motor főldre feszit, láb a legyező mellett, és az oldalán ülsz... fura érzés , de műkszik,, jahh és mocskos sok gyakorlás...gyakorlás...gyakorlás...
hát ez csak elmélet marad most szerintem KO a motor meg a lovas is, de titokban megbeszélhetünk bármit máskorra

Hajtás ügyében tényleg csak titkosba keressetek, mert itt sok a titokolvasó
Gyere már fel skypera
Szóljál bent a cégnél, hogy te azzal közlekednél ki terepre, mert egy csomó helyen elakadtok csak a kocsival
Aztán figyeld meg, némi gyakorlás után, még az oszlopra is a motorral fogsz felmenni
újabak-é...
Magán terület!
De én még agyalok hogy veled egy vasárnapi motorozás is lenne!
Hát a talajba beményedő bütyök a gumiban

Bár "fizika", F1 fizikailag a nem kipörgő kerékkel jobban lehet rajtolni, mint a kipörgővel, F1 ben még is volt egy pilóta régen, már a nevét se tudom, aki enyhén pörgő kerékkel lerajtolta a mezőnyt.
Szóval ott is megbukott a fizika a gyakorlatban de még sorolhatnánk rengeteg olyan példát, ahol a fizika, amit még a mai napig oktatnak köztudottan már nem igaz és ezt a fizikusok is tudják
sőőőt az ujjabaké már surolja a vicc kategoriát... éppen nem folyik ki belőle az olaj anyit bir...
fuuu a ktm-é azt pont olyan papir vékony hogy...
nekem tegnap pálya csinálás közben átszurta a mutato ujjam egy giga tűske, ugy hogy bele is tört, a tuloldalon meg majdnem kijött...

ugyhogy most nincs kuplungos ujjam...

ugyan itt, ha valakinek van felesleges bal kéz mutato ujja, jo állapotu azt átvenném..
Nocak a KTMé sem töhetetlen? Nálad mi történt?

Nekem szerencsére/szerencsétlenségemre addig mind2 balfaszságból repesztettem be a berúgókarral
1. úgy rúgtam be a motort, hogy nem volt fent a lábtartó, utána meg pislogtam, hogy ömlik a váltóolaj
2. Berúgókar hekkelés, de nem flexeltem le síkra a kengyelt hozzáért a deklihez, be is repesztette
aztán mi támasztaná meg a kereket?

ülj le Dew fizikábol megbuktál...

nem figyeltél mikor a centrifugális erőkről beszélt a tannéni...
Megnéztem a pályát, nekem tetszik a katlanos része
de 3 hete nem motorozta, s még a motor is gázos, meg ha össze is borítom addigra, akkor is pont ott tesztelni a kuplungot
szóval ez nekem most valószínű kimarad, egyébként lehet haverokkal elmentünk volna karikázni oda egyet.

Bár nem igazán értem, hogy sikerült itt összehozni a szervezőknek a versenyt(szerintem tájvédelmi kellős közepe) de minden elismerésem, a pályáért is, meg a szervezésért is, hogy ezt ki tudták itt bulizni
hát elég impossiblenak tűnik
Ez meg lehet csinálni olyan kanyarban is, aminek nincs pereme?

ezt én már tudtam
Sajnos
Ilyen képek jöhetnek még Ő is bekerülne a memoárba?