Viktor már minden létező csatornán mesél
Minek neked egyébként ilyen ezer éves honda XL? Tán régiség gyűjtő kend?
Vagy ezzel fogod gyalázni OB-n a népet?
Titokhívók is vagytok mán? Beszarok,gyertyát bammeg cseréltem amúgy én is,meg olajat,gondolkoztam milyet tegyek bele,me ugye aki repsolt prédikál,az agipot iszik.Iszik a faszom akkó mondom belelöttyintek egy kis repsolost,fogyjon mán az is me megrohad,közbe ilyen hiflo-filtert is tanátam,mondom csak illik beletenni,mindenki írja kicseréli.kicsit melegítettem a retket,azt leengedtem a pákószínű olajat,gyönyörű vó,de az a jó olaj ami szineződik Belenyomattam a reposolost,me honda ugye,azt láttam úgyis sok homokot látott,gondoltam,ha homokos,akkor a daakaron jó a repsol,akkó tanyán is.Mire beöntöttem szerintem ugyanolyan fekete lett mint amit kiengedtem.Na mondom fasza,kár vót beletenni Meg szoptam légszűrővel is,majdnem kimostam,de kibasztam Tudtam van szivacsom,de nem tanátam,na akkó mondom menek a kukához,de megálltam,kukázik a faszom,én ki nem szedem Aztán kb 6 perc nyomozás után meglett,még olyanokat is tanátam amiket mostanában vettem,pedig vót Én s e tudom mi hun van néha.Szóval kezembe a az,de a lángszóróvédő lemezt is kikék taknyarítani,megvót az is,me zarándol kűtte a tűznyelőket azt kicsinálták szípre,me a paraszt sódert rostált rajta,tengerparti finomhomokkal keverve.Szopjon le aki nem takarít légszűrőt,azt még szarul is teszi be Szerintem evett vagy 2 köbméter homokot a gép,de legalább be van járatva Na,állok a póc előtt,mivel ragacsolajm össze van spray,de az castrol,van putolíínye az meg szíp kík,de ragacsos leszek,2 másodperc agyalás után spréztem mint a rossz kurva Bekenytem szílit odalszalonna zsírjával azt gereblyével tettem a helyire.
Összahánytam a retket azt lelovagoltam,ne ugasson nekem éjszaka,hogy rá se néztem Azt fördenem se kell ma,me saját levemben főttem,minden olaj legyütt rólam,még a zokni is
Nem csak megnéztem, hogy be lehet-e egyáltalán húzni
elvileg működik, gyakorlatilag nem tudom még, 5. be behúzott kuplungnál át lehet tekerni a kereket úgy hogy a dugót nem hajtja, de nem emlékszem már, hogy a jó kuplung esetében ez mekkora energiát igényel, nem volt túl könnyű...azt meg nem néztem, hogy kivett kuplung esetében milyen energia kell, így nincs hasonlítási alapom de holnap úgy is kiderül minden
Kár hogy az erdős részt, a hosszú fel meg lejáró nincs a vidiben, de így is jó
Egyébként piszok jól csinálják állóképesség kurvára kell!
Most kihagytam 3 hetet, nem mozogtam semmit, ma este behúztam vagy 10 szer a kuplungot és már érzem az alkarom
este hét kor egyszer csak..(ismeretlen város ismeretlen emberek ..stbstb tbc)
szóval riszatás...3om fecskendő egy habkocsi egy vizszállító...
molos telehely 30km re a semmi közepén... és kigyulladt valami átfejtés közbe...
alig 15km re jártak az egységek mikor szoltak hogy sikerült lokalizálni..a tüzet..majd 5km re jártak az egységek mikor szoltak hogy nem kellenek mehetnek haza...
de hát öt kilóméter már mindjárt ott vagyunk...nézzük már meg mi a fasz van...
beforduláskor a telephely útjára..csak van valami erős füstfejlődés...gyors öltözés vissza...majd a kis elszigetelt telephelyen egyszer csak egy hófehér ember...kopasz fejjel(mert már szépen leéget a haja is )az egységek odaérnek a füst okához..hát ez ég eléggé rendessen....egy fiat ducati vagy mia a retek kisbusz még ég veszettül...30cm re a lefejő csonkoktól
pikk pakk eloltják a herók majd egyszer csak megtalálódik a hófehér
mondom mentő kell..
nem nem kell....
na ez már akkor több volt mint gyanci
a tsávó szarrá égve(a mentősök mondták most faszán néz ki de 2fokós égési sérülés a test nagyon nagy részén amivel ugy lehet 2 hét múlva kanyec filma) és tiltakiozik a mentők jövetele miatt... a tűz is még mocskossul égett..ezek meg már a telefonon szóltak hogy
...ó minden rendben nem kelll jönni
miközbe rálöttek 12db 12 kg poroltót!12 db! és még egy 50kilós kiskocsi poroltót is!
de még éga a kocsi mikor kiérnek az egységek...+ a szivattyűház teteje diszkréten lángol...de mondom csak diszkréten
ugyhogy itt a telephelyen minden rendben volt...
a furgonba 7db 200litykó tartály
a molosok igy szállitják az üzemanyagot
egy óra múlva rendőr katved molos fejesek...hát nem tudta volna kimagyarázni senik hogy mi is folyik dániában
addig jár a kisfurgon a moltelepre gazolinért (1400liter per forduló )amig ki nem gyullad...kb ott egész telep bukott mint rottenbillerbeck..
de a legszebb az egészbe hogy a hófehér az ugy járkált ott hogy semmi baja de lehet hogy 2 hétmúlva meg temetés
Amíg jön zarándol krónikája,addig olvassátok ezt
Sziasztok,
Múlt hétvégén Varsányba utaztunk, ahol az Országos Endurocross Bajnokság 6. fordulóját rendezték. A pálya az idei pályák közül a leghosszabb a maga 8 kilométerével. A nagy szárazságnak köszönhetően a pálya nagyon poros volt és a versenyen is nagyon meleg volt. A 2 órás futam délben kezdődött, a rajtom jól sikerült, 3. helyen kanyarodtam az első fordulóban, majd ezután egy hosszú egyenes következett, ahol 2 helyet buktam, a nagyobb motorral versenyző versenyzőtársakkal nem tudtam a tempót tartani ezekben a hosszú egyenesekben. Az egész futam alatt egyenletesen motoroztam, így sikerült a kategóriámban az 1. helyet megszerezni. Ezután 10 ember és én hozzáláttunk egy első-, hátsógumi cseréhez, illetve első, hátsó fékbetét és légyszűrő cseréhez, amire 15 percünk volt. Ezt a feladatot, azért kaptuk, mert ez 11 ember készül a szeptemberben tartandó Nemzetközi Hatnapos Enduro versenyre. Magyarország egy 6 fős Trophy csapattal, illetve egy 3 fős Club csapattal fogja magát képviseltetni, ebből a 11 emberből fog 6 a Trophyba. 3 pedig a Club csapatba kerülni. A 11 ember napja még itt nem ért véget, 2 óra motorozás, illetve 15 perc szerelés után beálltunk a III. osztály 1 órás futamába is. Ugyan itt már az eredmény nem számított, de a verseny jó tempóban kellett teljesítenünk. Hála a megfelelő felkészülésnek nagyon jól bírtam az eddigi próbákat. Ezután a pálya egyik részén kellett futnunk kb. 3 kilométert, majd a végén még egy nehéz pulzusgyakorlatot végeztünk el. A napvégére éreztem az egész napi munka hatását, de tudom, hogy ez kell ahhoz, hogy, ha oda kerülünk jól teljesítsünk!
Tudtam én, hogy megbukott a fizika
Na jó a lényeg le van írva, van oldal irányú tapadás a guminak, olyan mintha oldal peremen kanyarodnál, de ehhez már LM telók kellenek és olyan gumi ami nagyot fog oldat is
látszik Viktor nevelő hatása...sokat olvasod simán átmész a zarándol média tréningen...
Minek neked egyébként ilyen ezer éves honda XL? Tán régiség gyűjtő kend?
Vagy ezzel fogod gyalázni OB-n a népet?
Összahánytam a retket azt lelovagoltam,ne ugasson nekem éjszaka,hogy rá se néztem
elvileg működik, gyakorlatilag nem tudom még, 5. be behúzott kuplungnál át lehet tekerni a kereket úgy hogy a dugót nem hajtja, de nem emlékszem már, hogy a jó kuplung esetében ez mekkora energiát igényel, nem volt túl könnyű...azt meg nem néztem, hogy kivett kuplung esetében milyen energia kell, így nincs hasonlítási alapom
Bocsi, de ép gyertyát vettem ebbe a retekbe, mikor hívtál
azért köszönjük szépen...
Kár hogy az erdős részt, a hosszú fel meg lejáró nincs a vidiben, de így is jó
Egyébként piszok jól csinálják állóképesség kurvára kell!
Most kihagytam 3 hetet, nem mozogtam semmit, ma este behúztam vagy 10 szer a kuplungot és már érzem az alkarom
szóval riszatás...3om fecskendő egy habkocsi egy vizszállító...
molos telehely 30km re a semmi közepén... és kigyulladt valami átfejtés közbe...
alig 15km re jártak az egységek mikor szoltak hogy sikerült lokalizálni..a tüzet..majd 5km re jártak az egységek mikor szoltak hogy nem kellenek mehetnek haza...
de hát öt kilóméter már mindjárt ott vagyunk...nézzük már meg mi a fasz van...
beforduláskor a telephely útjára..csak van valami erős füstfejlődés...gyors öltözés vissza...majd a kis elszigetelt telephelyen egyszer csak egy hófehér ember...kopasz fejjel(mert már szépen leéget a haja is
pikk pakk eloltják a herók
mondom mentő kell..
nem nem kell....
na ez már akkor több volt mint gyanci
a tsávó szarrá égve(a mentősök mondták most faszán néz ki de 2fokós égési sérülés a test nagyon nagy részén amivel ugy lehet 2 hét múlva kanyec filma) és tiltakiozik a mentők jövetele miatt... a tűz is még mocskossul égett..ezek meg már a telefonon szóltak hogy
...ó minden rendben nem kelll jönni
miközbe rálöttek 12db 12 kg poroltót!12 db! és még egy 50kilós kiskocsi poroltót is!
de még éga a kocsi mikor kiérnek az egységek...+ a szivattyűház teteje diszkréten lángol...de mondom csak diszkréten
ugyhogy itt a telephelyen minden rendben volt...
a furgonba 7db 200litykó tartály
a molosok igy szállitják az üzemanyagot
egy óra múlva rendőr katved molos fejesek...hát nem tudta volna kimagyarázni senik hogy mi is folyik dániában
addig jár a kisfurgon a moltelepre gazolinért (1400liter per forduló
de a legszebb az egészbe hogy a hófehér az ugy járkált ott hogy semmi baja de lehet hogy 2 hétmúlva meg temetés
Sziasztok,
Múlt hétvégén Varsányba utaztunk, ahol az Országos Endurocross Bajnokság 6. fordulóját rendezték. A pálya az idei pályák közül a leghosszabb a maga 8 kilométerével. A nagy szárazságnak köszönhetően a pálya nagyon poros volt és a versenyen is nagyon meleg volt. A 2 órás futam délben kezdődött, a rajtom jól sikerült, 3. helyen kanyarodtam az első fordulóban, majd ezután egy hosszú egyenes következett, ahol 2 helyet buktam, a nagyobb motorral versenyző versenyzőtársakkal nem tudtam a tempót tartani ezekben a hosszú egyenesekben. Az egész futam alatt egyenletesen motoroztam, így sikerült a kategóriámban az 1. helyet megszerezni. Ezután 10 ember és én hozzáláttunk egy első-, hátsógumi cseréhez, illetve első, hátsó fékbetét és légyszűrő cseréhez, amire 15 percünk volt. Ezt a feladatot, azért kaptuk, mert ez 11 ember készül a szeptemberben tartandó Nemzetközi Hatnapos Enduro versenyre. Magyarország egy 6 fős Trophy csapattal, illetve egy 3 fős Club csapattal fogja magát képviseltetni, ebből a 11 emberből fog 6 a Trophyba. 3 pedig a Club csapatba kerülni. A 11 ember napja még itt nem ért véget, 2 óra motorozás, illetve 15 perc szerelés után beálltunk a III. osztály 1 órás futamába is. Ugyan itt már az eredmény nem számított, de a verseny jó tempóban kellett teljesítenünk. Hála a megfelelő felkészülésnek nagyon jól bírtam az eddigi próbákat. Ezután a pálya egyik részén kellett futnunk kb. 3 kilométert, majd a végén még egy nehéz pulzusgyakorlatot végeztünk el. A napvégére éreztem az egész napi munka hatását, de tudom, hogy ez kell ahhoz, hogy, ha oda kerülünk jól teljesítsünk!
Videó a 2órás versenyről: http://youtu.be/m8MwGr5A7gk
Szeretném megköszönni a segítséget!
Pető Ádám #4
semmi buzi endórózás nem lesz benne..csak a való világ
Szaros adatbázis elemzés még az életenergiámat is elszívja
Na jó a lényeg le van írva, van oldal irányú tapadás a guminak, olyan mintha oldal peremen kanyarodnál, de ehhez már LM telók kellenek és olyan gumi ami nagyot fog oldat is