a választ, csak akkor ezen infókhoz sok hülyeséget végig kell olvasni
Tőlem a jövőben élménybeszámoló max. olyan szöveges vetítős mint a Viktor szokott, esetleg olyan kép, amit tuti nem lehet felismerni, ez van, már titokban kell nyomni
írok már mint egy titokolvasó!
azért nem írok mert most nincs motorom régen az endurocross topik volt ilyen pörgős mint ez most, akkor oda még irkáltam. aztán mivel továbbra is érdekel a téma, meg akarok is motort olvasom ezt. jöttek az új arcok, beszámolók videók stb. lehet innen trükköket ellesni hasonlók, na én ezért olvasom
Hát bammeg,a versenyzők többsége se azt szeretné ami most van,de ez van.Mint a szabályok, tudod na az ellen se tudsz tenni semmit,hiába a pampogás,összefogás,sugdosás magát földhözverés,semmi nem lesz hipp -hopp olyan amilyennek mindenki akarná!
Magyarországon különben is az I.osztály csak a Bajnoki,a 2-3-ad csak kupa szinten van.Hiába pampognak a 3-ad osztályosok,hogy miért a profik által szétbarmolt nyomon kell menniük,me most ez a nagy probléma,deeee,az I.osztálynak van megrendezve az OB,a többiek "betét futamként indulnak.Na ,ezt is rendbe kéne tenni az agyakban.Ki van ki-é vagy mi van mi-é Bár én nem értek hozzá me egy köcsög vagyok,de,nade na
nem akarok mindenhez hozzászólni mert nagyrésze nem érdekel amiket ide írkálnak de pl g style képeit midnen nap várom meg te is szokták élmény beszámolókat írni képekkel néha vidikkel azokat is nézegetem
Na jóóvan,elmegyek rágyújtok,belehányom a teraszról a sört a balatonba amit megittam,aztán eldőlök mint a rohadt nád. Tegnap úgy elfáradtam a strandolásba,hogy előbb elaludtam mint a villany!
Ezek szerint az endúrós társadalom java része száguldozni szeret persze elfogadom, mindenki menjen ott és úgy, ahogy szeret
Csak az a bibi, hogy a jard meg az egyéb erők kezdik kiszorítani az extrémeseket is a nyomukról és ha a szövetség nem rendez a maradék 10%nak versenyt, akkor marad az extrém nyomon való versenyzés a jarddal Legalább lesz ösztönző erő a tempós haladáshoz
A szalagokat már befelé kell szedni
vagy ha már beírtam most már nem is titok?!?
Tőlem a jövőben élménybeszámoló max. olyan szöveges vetítős mint a Viktor szokott, esetleg olyan kép, amit tuti nem lehet felismerni, ez van, már titokban kell nyomni
Ma megmá ilyennel járok
azért nem írok mert most nincs motorom
Magyarországon különben is az I.osztály csak a Bajnoki,a 2-3-ad csak kupa szinten van.Hiába pampognak a 3-ad osztályosok,hogy miért a profik által szétbarmolt nyomon kell menniük,me most ez a nagy probléma,deeee,az I.osztálynak van megrendezve az OB,a többiek "betét futamként indulnak.Na ,ezt is rendbe kéne tenni az agyakban.Ki van ki-é vagy mi van mi-é
Megkérdezhetem, hogy titokolvasásban mi a jó?
Bár a titokírással is már óvatosan kell bánni
Csak az a bibi, hogy a jard meg az egyéb erők kezdik kiszorítani az extrémeseket is a nyomukról és ha a szövetség nem rendez a maradék 10%nak versenyt, akkor marad az extrém nyomon való versenyzés a jarddal