Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Télleg,triálos is hány van magyarban? 4-5?
Dehogy vagyok,de legalább nem halt volna ki egy sportág
Jajj de gonosz vagy
Mi újság van, megyen a vas?

A szalagokat már befelé kell szedni szóval majd kidíszítem a házat , hétvégén már a szponzor pólóban nyomom feltéve ha lesz min ülni
Nekik aszfalt kellene Nem is halt volna ki a supermoto,ha mind ott nyomná
úgylegyen na sietek vissza titokolvasni nehogy lekéssek valamit
vagy ha már beírtam most már nem is titok?!?
Nem hogy örülne a 3. osztály, legalább keletkezik egy kis kihívás a pályában
Neked is köszi a választ Remélem mielőbb lesz motorod
a választ, csak akkor ezen infókhoz sok hülyeséget végig kell olvasni

Tőlem a jövőben élménybeszámoló max. olyan szöveges vetítős mint a Viktor szokott, esetleg olyan kép, amit tuti nem lehet felismerni, ez van, már titokban kell nyomni
Ha ,most minden titokolvasó csak beköszönne,szerintem lenne vagy 15 oldal hama tele
Ment,ment ott minden
Ma megmá ilyennel járok
asziszem akkor még ment az msn help
Pfúú,ott is a birka csikaaa pörgött mint az állat
írok már mint egy titokolvasó!
azért nem írok mert most nincs motorom régen az endurocross topik volt ilyen pörgős mint ez most, akkor oda még irkáltam. aztán mivel továbbra is érdekel a téma, meg akarok is motort olvasom ezt. jöttek az új arcok, beszámolók videók stb. lehet innen trükköket ellesni hasonlók, na én ezért olvasom
Hát bammeg,a versenyzők többsége se azt szeretné ami most van,de ez van.Mint a szabályok, tudod na az ellen se tudsz tenni semmit,hiába a pampogás,összefogás,sugdosás magát földhözverés,semmi nem lesz hipp -hopp olyan amilyennek mindenki akarná!
Magyarországon különben is az I.osztály csak a Bajnoki,a 2-3-ad csak kupa szinten van.Hiába pampognak a 3-ad osztályosok,hogy miért a profik által szétbarmolt nyomon kell menniük,me most ez a nagy probléma,deeee,az I.osztálynak van megrendezve az OB,a többiek "betét futamként indulnak.Na ,ezt is rendbe kéne tenni az agyakban.Ki van ki-é vagy mi van mi-é Bár én nem értek hozzá me egy köcsög vagyok,de,nade na
nem akarok mindenhez hozzászólni mert nagyrésze nem érdekel amiket ide írkálnak de pl g style képeit midnen nap várom meg te is szokták élmény beszámolókat írni képekkel néha vidikkel azokat is nézegetem
Tőled, mint korábbi titok írótól
Megkérdezhetem, hogy titokolvasásban mi a jó?

Bár a titokírással is már óvatosan kell bánni szóval ha ez tart vissza a titok írástól, akkor megértem, de a csak olvasok részét még mindig nem
Ne legyél már titokolvasó
Na jóóvan,elmegyek rágyújtok,belehányom a teraszról a sört a balatonba amit megittam,aztán eldőlök mint a rohadt nád. Tegnap úgy elfáradtam a strandolásba,hogy előbb elaludtam mint a villany!
Ezek szerint az endúrós társadalom java része száguldozni szeret persze elfogadom, mindenki menjen ott és úgy, ahogy szeret

Csak az a bibi, hogy a jard meg az egyéb erők kezdik kiszorítani az extrémeseket is a nyomukról és ha a szövetség nem rendez a maradék 10%nak versenyt, akkor marad az extrém nyomon való versenyzés a jarddal Legalább lesz ösztönző erő a tempós haladáshoz
én állandóan itt vagyok csak csendben figyelek