amúgy ne gyere ki a fényre! megéget. !jó ott a sutyiba olvasgatni tovább.
nem tudom de ezt a sunyiba olvasgatást akkor is csíra dolognak tartom. ráadásul azt hangoztatják leszarják és nem érdekli ő,ket. azért ,hogy hogy nem naprakészek! söt inkább percrekészek!
azért ezzel vitába szállnék veled....
az élmezőny nem szarná azért össze magát ezeken a helyeken sem...
az tény hogy élveznék, de sok nagytudásu jo motoros van azért abban a mezőnyben...
fasza kis race...
most már értem mért van az ha kijönnek velem sárban akkor meg csak figyulnak hogy mi van..azok akik egy ilyen racén szarrá aláznának...mert ők a porlovagok ..
mert ez nem endúró...ez piritás a poros kukoricás szélén.
de gyorsak nem mondom...
na majd rendezek én nekik..nem soká egy olyat hogy mind a tiz ujjukat megnyalják..annak aki segit nekik feljutni mondjuk a halálfeljáróban..meg a zarándol feljáróban ...
csak szalinak intézzetek már valami qrva qplungot...
lyani...
lyani...
csak nem te is sutyi olvasó vagy mint a kkfélegyháziak 1/2 része(laca már nem mert ő kilépett a fénybe .. )
szegény szalinak meg hogy szarrá tépje a száját nálatok...
egy igaz barát az ilyen
inkább seggits neki hogy egyszer legyen már jó valami azon qplungon
szevasz janika!
hát itt leskelődsz? szimpi voltál a boltban. kár volt megszólalnod. legközelebb dugd mélyebbre a fejed a főnököd seggébe haver! kétszínű vagy nem gyengén! el se hittem miket beszélsz. telefonba az ellenkezőjét szajkóztad. végül is megértem ,hogy ott a melóhelyed.
de tényleg kár volt ebbe beleugatnod! egyszerűen nem értem minek szólaltál meg. csendben szerelgetned kellett volna tovább.
pont te biztattál, hogy mondjam el neki és kérjem ,hogy kártalanítson. erre bazmeg elkezdessz fröcsögni mint valami elmebeteg.
lényegtelen, hogy rábasztam veletek a multkorival rendesen. elvégre lopom a pénzt. ... egyébként ha felhoztad ,hogy én tán adok egy konyhabútort hasonló esetben? nos nem árt ,ha tudod hasonló esetben engem NEM FIZTNEK KI haver! és nem pár ezer ft ról van szó ,mint a ti esetetekben és én előre fizettem ráadásul. úgyhogy szar példát hoztál fel!
egyébként mint ahogy a hengerhez is hülye voltál... pontosan ugyanolyan analfabéta vagy a hidraulikához is. egy droid vagy öcsém.. azóta már túlvagyok azon a kérdésen is amit neked feltettem. megoldódott a brembó kontra magura ásványi kontra dot ... de nem osztom meg ,mert szart nem érő apróság .
Ez mindenhol így működik! Ahol győrbe mindenki óbégatott a verseny miatt,most kitarolták a fél erdőt,mert utat csinálnak az audi gyár mellé.Senkit nem érdekel!Mikor bementünk önkormányzati ülésre és valaki letett egy papírt hogy teljesen felesleges az új út,mert minimális ráfordítással a régi utakat össze lehetne úgy kötni,hogy ugyanazt a funkciót lássa el mint amit most akarnak elérni.Ahhoz nem kell kitarolni több hektár erdőt,natura területet sem vág keresztül,csak 2-3 km kerülő lenne a kamionoknak az új úthoz képest. Megspóroltak volna több km utat,körforgalmakat,megmaradt volna az erdő. Kit érdekelt? Senkit! Még az egyik képviselő megpróbálta azt is megmagyarázni,hogy a kamionokat nem lehet a városból kitiltani,mert azok úgyis bemennek,hiába van ott a tiltó tábla! Mondtam neki,akkor menjen el ausztriába vagy németországba,aztán nézze meg mennyi kamion megy mondjuk münchenbe!
Én komolyan csodálkoztam azon,hogy tanult értelmes emberek (mert ugye én feltételezem hogy aki képviselő,az tanult is valamilyen szinten) hogy a faszba mondhatnak ekkora baromságokat! Ehhez nem kell egyetemi végzettség,elég ha csak józan paraszti ésszel égig gondolja az ember! De nagyon úgynéz ki hogy ezeknek még az sincs!Biztos valaki komoly lóvét kaszált az erdőn,a többi meg nem érdekes!
Csak annyit még hozzá,hogy győrben nem nagyon van olyan beruházás,amiben a WHB bau ne venne részt! Az OBI építésétől kezdve,a szelektív kuka tartók betonozásáig! Vajjjjon miért? Na ugye!
Ahhoz már öreg vagyok! De a gyereket azt lehet benevezem.Szerintem egy atléta nem tudna annyit futni meg ugrálni mint a gyerekek! Nekem már lóg fülem farkam,ezek meg pörögnek ezerrel!Hogy a tökömbe van egy gyereknek ennyi energiája?
Itt kómás az idő és minden tiszta olaj ,meg motor,meg a aszom kivan
Ja és ezt így kell-e megnéztem mi baja,kiszámol a költsígvetís,azt inkább új blokk csere Nem kell ezeket kokkencolgatni,újat azt jóvan.Olyan óccsó a blokk,hogy nem éri meg javítgatni
tihanyrol jutott eszembe... kis magyarisztán történet...
a képviselő testület elfogadott már jo pár éve egy rendeletet hogy új épitésű házat csakis az ottani szürke vulkáni köből lehet épiteni lábazat szintig, merthogy világörökség meg tájvédelem, megafaszom.. ezt persze aláiratták mindenféle natura ,meg balatonfelvidéki NP. szervezetekkel... szoval köbe van vésve a dolog....
ide persze hogy nem hallatszik, mert itt én fel erősitettem velük a harangozási hangerőt.... faszom ha én süket vagyok, meg az öreg kutyám is, akkor nehogymá a többieknek jo legyen...
amúgy ne gyere ki a fényre! megéget. !jó ott a sutyiba olvasgatni tovább.
nem tudom de ezt a sunyiba olvasgatást akkor is csíra dolognak tartom. ráadásul azt hangoztatják leszarják és nem érdekli ő,ket. azért ,hogy hogy nem naprakészek! söt inkább percrekészek!
az élmezőny nem szarná azért össze magát ezeken a helyeken sem...
az tény hogy élveznék, de sok nagytudásu jo motoros van azért abban a mezőnyben...
Hallelujah
most már értem mért van az ha kijönnek velem sárban akkor meg csak figyulnak hogy mi van..azok akik egy ilyen racén szarrá aláznának...mert ők a porlovagok
mert ez nem endúró...ez piritás a poros kukoricás szélén.
de gyorsak nem mondom...
na majd rendezek én nekik..nem soká egy olyat hogy mind a tiz ujjukat megnyalják..annak aki segit nekik feljutni mondjuk a halálfeljáróban..meg a zarándol feljáróban
csak szalinak intézzetek már valami qrva qplungot...
lyani...
lyani...
csak nem te is sutyi olvasó vagy mint a kkfélegyháziak 1/2 része(laca már nem mert ő kilépett a fénybe ..
szegény szalinak meg hogy szarrá tépje a száját nálatok...
egy igaz barát az ilyen
inkább seggits neki hogy egyszer legyen már jó valami azon qplungon
Vagy csak a képstabilizátor?
http://youtu.be/m8MwGr5A7gk
szevasz janika!
hát itt leskelődsz? szimpi voltál a boltban. kár volt megszólalnod. legközelebb dugd mélyebbre a fejed a főnököd seggébe haver! kétszínű vagy nem gyengén! el se hittem miket beszélsz. telefonba az ellenkezőjét szajkóztad. végül is megértem ,hogy ott a melóhelyed.
de tényleg kár volt ebbe beleugatnod! egyszerűen nem értem minek szólaltál meg. csendben szerelgetned kellett volna tovább.
pont te biztattál, hogy mondjam el neki és kérjem ,hogy kártalanítson. erre bazmeg elkezdessz fröcsögni mint valami elmebeteg.
lényegtelen, hogy rábasztam veletek a multkorival rendesen. elvégre lopom a pénzt. ... egyébként ha felhoztad ,hogy én tán adok egy konyhabútort hasonló esetben? nos nem árt ,ha tudod hasonló esetben engem NEM FIZTNEK KI haver! és nem pár ezer ft ról van szó ,mint a ti esetetekben és én előre fizettem ráadásul. úgyhogy szar példát hoztál fel!
egyébként mint ahogy a hengerhez is hülye voltál... pontosan ugyanolyan analfabéta vagy a hidraulikához is. egy droid vagy öcsém.. azóta már túlvagyok azon a kérdésen is amit neked feltettem. megoldódott a brembó kontra magura ásványi kontra dot ... de nem osztom meg ,mert szart nem érő apróság .
teeee. könyvből szerelőőő...
Én komolyan csodálkoztam azon,hogy tanult értelmes emberek (mert ugye én feltételezem hogy aki képviselő,az tanult is valamilyen szinten) hogy a faszba mondhatnak ekkora baromságokat! Ehhez nem kell egyetemi végzettség,elég ha csak józan paraszti ésszel égig gondolja az ember! De nagyon úgynéz ki hogy ezeknek még az sincs!Biztos valaki komoly lóvét kaszált az erdőn,a többi meg nem érdekes!
Csak annyit még hozzá,hogy győrben nem nagyon van olyan beruházás,amiben a WHB bau ne venne részt! Az OBI építésétől kezdve,a szelektív kuka tartók betonozásáig! Vajjjjon miért? Na ugye!
Ja és ezt így kell-e megnéztem mi baja,kiszámol a költsígvetís,azt inkább új blokk csere
de értem hogy az össze fonodásokra akartál célozni.
Endúró versenyt is lehetne csinálni ezen alapon...csinálnak is páran
a képviselő testület elfogadott már jo pár éve egy rendeletet hogy új épitésű házat csakis az ottani szürke vulkáni köből lehet épiteni lábazat szintig, merthogy világörökség meg tájvédelem, megafaszom.. ezt persze aláiratták mindenféle natura ,meg balatonfelvidéki NP. szervezetekkel... szoval köbe van vésve a dolog....
a kőbánya pedig a polgármester tulajdona....