Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De perverznek tetszik lenni!
Na ezéé nem megyek én semmi veersenyre!Nem is vagyok versenyző,meg a tököm aki az órát nézegeti! Inkább elmotorozok magamnak,aztán ott mindegy mikor iszom a kávét,meg mikor eszem az extra házi sonkás szenyát a kocsmába! versenyre meg menjenek a fiatalok!
na azt még én is megnézném
Természetesen én leszopnám mgam egy olyan versenyen, ami mennek Ádiék, ezért se indulok meg az nem az én műfajom

Természetesen minden tiszteletem

csak annyit akartam írni, hogy a pálya, az nem extrém.
Egy enduró verseny,nem endurocross azt most hagyjuk ki a tempó miatt,mindíg az időről szólt!Vagy nem?Ha hamarabb vagy is bünti,ha késel is.Azé az igazi hegyeken is kell a tempó,az csak bóklászás amit ti csináltok,vagyis amit szerettek csinálni.Azé, ez nem mindegy Az endúrón meg van szerelde is,na azt szeretitek csinálni,otthon ,de ott mikor időre kell menni,meg jön gebasz is azé elagyalnátok,mit hogy hama-hama
Gondoltam, hogy félreérthető, ezért kiemelem a lényeget.
"nem kihívás végig gurulni a nyomon."
és itt a szó a gurulni, természetesen abban a tempóban, amit őt diktálnak rajta, meg az a sok kör, úgy kihívás/harc
de maga a nyom az szerintem nem, gurulósban különösebb harc nélkül teljesíthető egy kör, s tényleg csak a pályára értem.
Minden közösségi oldalon vannak titokolvasók és naprakészek, legfőképp a bűn megelőzési hivatal dolgozói
de a pókok rendszeresen pásztázzak az itt-ott elhangzott infókat és elemzi a computer, mint régen az USA nagy telefonközpont, csak most már neten egyszerűbben, gyorsabban jutnak infóhoz
S ha kell, pillanatok alatt kiderítik, melyik nick név mögött ki is áll valójában...úgy értem a nagy átlagnál, akik nem figyelnek arra, hogy jól eldugják magukat a neten, stb...bla-bla-bla
Pfúúú,azé ezeket gondold végig,azt mégegyszer írd le,me be fogok szólni azt messértődöl mint piroska a farkasra.Mi az,hogy nem kihívás?Szerintem köpnéd a tüdődet,azt begurúná vagy 30.nak ,se
Skypen hagytam neked üzenetet.
A KTMKlub mindig tud küzdősebb nyomokat csínálni, mint a MAMS EC-k, vagy ami most lesz Váraszón, az is küzdősebb.
Ami most volt Varsányban ott is lehetett volna olyan nyomot kijelölni az erdőben, hogy a fél mezőny nem tudná teljesíteni, de ezeken inkább a tempó a mérvadó, teljesíthető legyen a pálya és tempós, az idő dönt, a tereppel nem igazán kell harcolni, persze harcolnak vele, mert tempót mennek rajta, de nem kihívás végig gurulni a nyomon.
Estét!
kár, hogy itthon csak ilyen helyeken lehet pályát csinálni a sok gyökér miatt de szerintem ez semmit nem von le az itt indulók érdeméből , sőt még én is indulnék, mert hát ez van. szegény ember vízzel főz...
még lehet te is rászorulnál, ha nem lennél ilyen kiváltságos helyzetben, hogy egy köpés a határ
egyébként meg nem ismerek egy félegyházi titokolvasót sem. ez persze nem jelenti, hogy nincs.

jah és a metróban lehet venni pálinkafőzőt, de ha jót akarsz inni akkor szólj és adok szívesen, felétek nem tudnak rendes pálinkát főzni
Bárki lehet ilyen mesterem csak újra kell születni Volt ennek azé ára is nem csak úgy hipi-hopi,meg érzem a punnyadt testemen is,sokszor éjszakánként ordítva felkelni,mert úgy görcsölsz minnyá beszarsz, nem fasza hidd el
hidd el nem szégyen az ha az ember nem versenyző ..alfődi és a hegyekekben alul marad...nekem nem
hidd le...csika...én lennék a legboldogabb
mert tudnám hogy jó helyen szoptatnak meg...menő helyeimen.hahahaha
ha
itt csak egy tanár van.. az a nagy telószerelő aki a 10 éves motorjával megalázza őket vasárnaponta...és ezek meg behúzott farokkal mennek haza...ez vagy te...há nem rég irtad ...
a mester...telóban crosszban ecben...
vigyázza a tetitok olvasóid lelkére jobban
Megszopatnának ott a saját ,menő helyeden téged úgy,hogy eladnád még az unokád motorját is szégyenedben Ezt csak úgy simán könyveld is el
akkor olvasd el az előző hozzászolásodban az első mondatodat...

ahol szerinted csak figyulnának a nagy race porlovagversenyzők.... arra irtam kistáska...
nem tudom te hol olvastál és mit...
szó sem volt olyanról hogy can't (nem tud, -képes, -hat, -ehet) valahol akkkár hol.
félre olwasol... épp azt mondom, le a kalappal előttük, hogy olyan türelemmel tudnak menni a libalegelőkön mint atom
én erre nem lennék képes.. ha anyagilag megtolnának se...vágod...minden tiszteletem az övék... .

manka...
manka..
ez nem volt szép...szegény sutyiolvasók megorrolnak rád és akor jobban figyelik az irásaidat mint az enyémet
lehet...
lehet kirúzsozzák közben a szájukat és tangabugyit vesznek fel hogy méltóak legyenek e posztra
látod egy csomo pali is csinálja ezt...
csok ...

te ne titok olvassál, inkább deritsd fel az ottani enduro klubokat...ha vannak....pálya bejárás beszámolo.. és már megyünk is oda sátorozni...
ez amolyan női sunyi szokás a csajok ilyenek,mindig mindent tudni akarnak a háttérből
mondjuk ezt én sem értem mi ebben a jo... minek titok olvasni ha soha nem irnak semmit, de mindenröl mindent tudnak ami itt elhangzik....

örök rejtély...
tegnap én is az voltam...csak olvasgattam