Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó napot!

Na a magnézium is lehet hegeszteni, csak Mester kell hozzá
faszán megvarrta a kuplungdeklim, azt mondta a régit is megcsinálta volna, nem kellett volna venni másikat
Nem baj, lesz tartalék, hátha valami nagy kő totál agyonvágja nekem ezt
amilyen sok ügyes kissrác űzi a triál biciglit, nagyon komoly szinten, simán fel lehetne sikeresen virágoztatni nálunk ezt a sportot....

ráadásul igen olcso a fenntartása, üzemeltetése.... alig van hangja, alig eszik, nincs talaj erozio, svájcban például lehet vele menni az erdőben, spanyolban még a természetvédelmi területre is bemehet a triál motor.
Jóóó estét Ez csak egy sima kérdés volt,hogy vajon a triálosok hányan lehetnek magyarban?Semmi hátsó agyalós gondolat nem volt benne Azt a sportágat is felvirágozhatnák
Jó reggelt mindenkinek!
drgonzo...ezt nem kellett volna... ez a benzinnel tűzet oltani esete...
ez nem egészen igaz... a triálosok kevesen vannak az országban de annál összetartobb társaság

a superlotyo szétzüllesztése meg köszönhető a szakágvezető bomlaszto viselkedésének.. aki nem hiszi járjon utána.
ezt elmesélem... tegnapesti sztori...

felhiv egy ember a motor miatt hogy érdekli , DE Ő mindenképpen őninditosat akar vanni ez már az-e....?

első meglepődés után mondom neki akkor el kell menni a legközelebbi gasgas kereskedésbe és meg kell venni az újat ....

kérdezi, de miért? mert a gasgas ec 300 csak 2012-től lett őninditos.... ami egy teljesen felesleges kacat.... szerintem.

erre mondja az ember, jahh hogy ő nem ismeri a modellt enyire, nem is ment ilyenel, csak hogy állitolag ez egy jo motor , de neki mindenképpen már az öninditos kell mert nem akarja rugdosni, és köszöni szépen viszlát.

most erre mit lehet mondani?

azt se tudja milyen a motor, de mindenképpen öninditos legyen,

aztán még lehet kiderül hogy ő is titok olvas itt....
kiléptek a fényre a titok olvasok, ez jo mondjuk a magyarázat is érthető... lehet ezentul én is csak titokban olvasgatok...

jahh és felemel a tanácsért a tarifát 6 ezeről mondjuk 8 ezerre... ugyse adják meg akkor had érezzék hogy még többel tartoznak..
Dew ,aztán megnézhetted volna a depoban a felvezető után hány versenyző ment volna oda hisztizni mint egy fűrdős kurva, hogy de most miért lett ilyen szopatos a nyomvonal... ez igy nem jo meg hasonlok..
kv
jó reggelt
itt aztán de nagy FENEKÖD van
Sziasztok
Megy még
Igaz 2 hete nem ültem fel rá
Most meg azért mert ügyeletes vagyok, majd hétfő lesz a nagy nap
Addig gyűjtöm az infókat
Nem is merek többet írni me Csika mester letiltat mint a többieket
mellesleg írj már rám...elfelejtettem,időm meg kevés...van egy hely ahova jó lenne ha jönnél...egy jó kis versenyre gondolok! Riki majd írok neked is! ;)
császtok...jó munát nektek is
Te mész Váraszóra? agyalok,csak senki nem tud jönnni,meg hát a nagy melegben ennyi motoros után menjek,szívjam a port? :D
Valaki miattam nézi ?!
Wááá de durva kis hiánypótlás
amugy el tengek erre arra...
Ahhoz nincs szerencsém.
Zarándolt, én most így képzelem el
A gyereket belezavarnám Belezavarodnátok,még ezen a szinten is gyorsan fejlődik.Tavaly még így ment a forduló,azt ellett neki magyarázva,hogy emígyis lehet,jött a válasz" lehetetlen",azt mégis megcsinálta,sőt a kis Solymosi is me ugye köcsög vagyok .Most nem volt rá időm,me crossosokkal foglalkoztam,de ütni kéne megint
szóviccek a legjobbak, főleg ha élőben is nyomja
Én 90%-ban zarándol élménybeszámolói miatt olvasom a fórumot.

- röhögve élem át, látom magam előtt mások élményeit, abszolút képi megjelenítéssel

-jobb mint a kabarécsütörtök,
Még nem sikerült olyan emberrel hajtani aki a magyar bajnokságban bármelyik szinten menne. Az igaz,hogy együtt elindultunk több Iosztályos versenyzővel de amikor hajtás lett volna ketté váltunk
Ők már nem akartak "szopni" elég volt az előző nap
De,csak azért,mert ők magasabbról néznek le
Az igazság az,hogy a magyar bajnokságról fogalmam nincs csak a román srácoktól tudom,hogy kicsit más a szint