Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

húú de kiváncsi vagyok!

a kuplung jó lett .
ma volt kedvem összerakni. a sok hülye tudatlannak ,köztük egynek főképp üzenem titokolvasgatás helyett inkább próbáljon kiagyalni dolgokat mit mivel lehet összerakni és főképp hogyan. hogy ne csak a gépkönyvekbők tudjon szerelni. muhahahaha

nem elég ,hogy lehülyézzük a másikat tudni is kéne mit kérdez.
talak de semmi.............na küldesz?
Most már tudom, miért megy gajra a kuplungom gyorsba , ma is mondták nekem, már a 4. ember, hogy kurva nagy gázokkal indulok és rácsapdosom a kuplungot
azaz erről le kéne szokni
Viktor és S.K ma megmutatták nekem, hogy is kell motorozni Más dimenziókban nyomják
Részemről jól éreztem magam, tanultam, s annak ellenére, hogy több részt kihagytam, kerültem, stb. kurvára kivagyok sok volt az a 3 hét kihagyás, nuku kondi.
RMX túlélte a túrát, de a végén már sokat forrt csórikám
Majd Viktor vetít!
Szerinted ezt sárnak lehet nevezni? Szerintem nem

Legközelebb az ilyen érintőképernyős telefonra tegyél fémlapot, akkor talán nem törik be
Nekem jó az ezer éves Nokia az bírja még a patakot is csak ki kell szárítani utána
Most már jó lett a kuplungod?
Majd élmény beszámoljatok!

Mindjárt írok én is, de csak kicsit, mert a Viktor tud igazán vetíteni
Benyakaltál?
Jó estét!

Milyen rendes az eső, megvárta, míg hazaérünk, utána leszakadt az ég
kicsit jol sikerült a tegnapi borfesztiválozás...

mostmár talán megmaradok..
ugyanitt eladó még sok jó bontott alkatrész ,új árában.
eladó. ktm 250 sx alsó kuplung munkahenger. 5000.- hidró cső. 5000.-
de én ma már szeretnék, mikor menjek?
Ki szeret?
nem szeretett motorozni ......
Faterjáról volt megemlékezés
Ferike?mit keresett ott?
Az jo,en amugy a hatarmezsgyen vk palota es zuglo kozt.
dew! május utolsó hetében motoroztam erdőben...azóta csak itt az utcán...de holnap románia!
Ricsi ha olvasod...mert Zsoltit nem tudom elérni...nem veszi fel,sztem már matton van ,szal reggel megyek be olyan 7 és fél 8 közt ott vagyok...
déw akkor nálatok most shaár van?
déw
hát az a szitu ha nem engedem visszaelőtte egy szemvillanásnyi 4t motorfékre ....pont az lenne ahogy gondoltad csúnya nagy síkba ugrás lenne
és valjuk be gyorsabb nem lennék semmivel ,de akkor már nem is 4,5-5m magasról hanem legalább 6m magasra küldenee fel..és onnan belerobbanni a födbe...hát jó az a tuningteló de azért 160 ugrás helyett kb a 3.ik-4dik ilyen leérkezés után én felmondanám a szolgálatot
mert egyszer ..ha elég hülye az ember..be lehet próbálni..6m magasról 16m hosszan belezúgni a földbe és rácsuklani a motorra mint valami bénabéla...de után soha többet..annó k.iék csináltak ilyet még 1998ban néztem egy ilyne pályabeugrósat..hát nem lett baj, de többet nem próbálta meg hogy túlrepüli
Köszönöm a segítségedet!
Váraszói versenyt valószínű elmosta az eső

Kivételesen most örülök, hogy esik, talán holnapra feláztatja a talajt kellemesre.