Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd meg, a videó nem adja vissza, ezen látszik a hely
http://youtu.be/sjSBvbquQuQ
Szasz,kutyaetető ember
Jó estét Látom jó lehetett mindenkinek,én még csak motor közelébe sem jutottam
háj evribodri..
pest az egy energia vámpir hely....

persze akik ott élnek folyton az ellenkezőjét akarják nekem bebizonyitani, ehez képest ha ott vagyok csak az uton naponta 10-en támadnak rám a semmiért, az egyébb emberi faszságokrol ne is beszéljünk....fuuu...

meg azon szoktam még jokat vigyorogni mikor olyan nagyra van magával egy pesti mint atom, aztán közben a belvárost, és egy két budai részt kivéve... egy nagy szakadt FALU....
Jó reggelt evribody
mi a pálya te titok olvaso...
Jó reggelt!

Hát azért nem vagy te elérhető, mert már kiugrasz motorozni a Holdra

Mi újság, volt hajtás hétvégén?
Legalább elmondhatod, hogy elfáradtál nálam, amikor motorozni jöttél

Bizony kocsikázni sok, engem egy pest oda-vissza kinyír, bár inkább pest miatt, utálom mint a bűnt.
gúút morgen faszikáim !
Nem volt idő videózni, még így se hogy sokat kihagytam és mellettük gurultam. Mert mire a kerülő úton letettem a motort, elővettem a kamerát, bekapcsoltam, addigra már megint feljebb voltak és nem tudtam őket venni... Persze nem is löktem fel az egészet.

Ezért mondtam a más dimenziót...pl az elején a Batmen-mederben az 1/3 nál kijöttem, mert az nekem napos program, ha belemegyek szopni, ők meg úgy haladtak benne, mint én odakint a földúton gurulva

Az IM re csak azért mondod ezt, mert a videón nincs rajta a szikla hasadék közelről meg az utána jövő rész de az tényleg olyan zorba, ahogy Viktor lefestette.
hogy kipihent legyél..
Jó reggelt!
aludtam, de minek
jo videok csak rövidek mint a lepkefing...

amugy nekem sem tünnek olyan extra teljesithetetlen -ek...IM...
nincsenek nekem ilyen régi motorozos fotoim... tán még hagyományos fényképen volt pár de azokat sem tudom hová lettek..
kv
dév mesélj...hulla vok..az a kétszer 4 óra kocsival az fárasztó volt..
az első videó..az rossz helyről van...
csak az a 2m magas sziklalépcsős rész nem látszódik ami miatt volt eleinte fejvakarás...
na meg az sem hogy s.k a vakaródzás után elsőre szépen megcsinált én meg az elsőt bebénáztam...de gyakorlatilag felcibáltam a hátulját ami mindég lecsúszott. és ezt megunva visszamentem és kijavitottam a hibát
lyaúestét mindegykibe

déw..
köszönjük ezt a malyi felejthetetlen napot...
hát sár az nem wót..de a por az meg végül is belefért...
hát mit ne mondjak..dév képei és videói a valós zural helyzetet tükrözik...
Az ÍeM feljáró..dév számára impossible..hahahahah
déw te mennyél és feküdj vissza ugyan is nem vagy kialudva.
az a hely mag a beteg aki itt feljárónak nézi ezt a szakadékot tipusú hely..
de megbeszéltük krisszel...legközelebb kissé kitakaritjuk a szikla előtt hogy ne akadjon el a paraszt mint én a hordalék fatorlaszokba és akkor elég lendület lesz ahhoz hogy az a 4m magas egyenes sik sziklának neki mennyen a paraszt.
ez a neki mennyen az nem lesz elég ahhoz hogy teljessen feljusson a szikla fölé..viszont onnan már olyan mértékben elég lesz a zuhanás magassága hogy aki eljut oda annak az lesz az utolsó feljárólya...
ugyanis beteg meredek odáig sziklás köves...és a nagyszikláról 4-5m magasról visszazugni a sziklafolyamba amit az avar jótékonyan eltakar(vagy inkább szopatja a parasztokat)az ott nem lesz másiki próbálkozás .
de ha valaki ne adj isten felut a kitisztitot tmederben és fellép a lapos sziklán a tetejéig..onnan még hó de messze van a vége..szóval ...szerintem a hely kellően beteg..de be lesz járatva
kérjük a beszámolókat!

te dév. miért pont két ilyen kocamadárral mentél? tán hideg volt hogy így be voltatok öltözve?

egészen jó minőségűek a felvételek
Na ezt én is pontosan így élem meg ,mint te.
Első komolyabb kaptató előtt már előre azon jár az eszem,hogy itt még nem kéne elesnem,de na már a földön is vagyok a motor a levegőben keresi az utat.
Ezeket átélve indulhat a nap.
Ma is rá kellett döbbennem egy nagy tanulságra.
Az lófasz, hogy alkalmanként kimegyek hajtani 1-2 órákat gyakorolni, mert ilyen több órás hajtáson úgy széthullok állóképesség ügyileg, mint a huzat, aztán attól a ténytől, hogy ott sem vagyok képes feljutni esés kelés nélkül, ahol máskor brílírozok, na az meg fejben is agyonvág és a totál KO széthullás állapota üt be

Azaz menni kell húzós több órás hajtásokat is
Örülök, hogy jó a kuplungod Akkor GO Románia

Majd ha felér pár vidi, belinkelem

Viktor neked úgy is mesél majd személyesen is.