Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezen nem kell rötyögni..szalinak sem..ez pont olyan mint mikor a sirokin meg a patakon meg a paraszt 8 kört...az endúróban pont olyan mint ez a kroccban...
technikszka és állóképesség fejlesztés...
szali vleszg most titokmotorozik.. a nagy délywai hegyben...
viszi a titokolvasó aki miatt olvas minket lyanika is aki miatt szali a héten olyan sokkot kapott hogy ..egycő csak felhivott....képzelhetitek mekkora sokKKKk hatás érhette szegényt ha ilyenre vetemedett
lyani szép mutatvány igazi férfi munka volt
már felébredtem
ja és ezt a mesterem 3 órát locsolja wegy méter szélessen éss gyakorlatilag 100% pormentes hibátlan taljjal.. a végére büdösmód behullámosodot féktávokkal....
ha belebolondit akkor összel meg is látogatok pár ilyn kroccot.. pl télapátot..illetve nyár-sapátot..mert az pl azt szeretem meg élem is
lyaúregelt mindegykinek

20mp
azt úgy kell elképzelni mint mikor kiszakaszolsz egy kroccpályából ...20mp et
tehát egy negyed kroccpálya..és erősen arra a 3 kanyarra egy hosszú ivelte egyenesre egy 15m es duplaugróra + egy kissebb asztalra kell koncentrálni.
a 15m ugrás előtt van egy 180 fokos iv is..na az állatazts kell gyakorolni hogy 3 nélen jössz az ivelt egyenesben....ráfeküdve a térdel a tankra majd belerobbansz a kanyarba úgy hogy a fékkle azért jócskán lassitani kell de nem szab túllassulni az a 20cm magas homokivre rátalálni...sebességgel.. majd az iven gyors tempóban szaladni 2 ben ...és minél előbb rátenni a gázt....hát nekem csak a felétől van ott de..onnantól rendessen rakta az ivet a hátsó kerék...
ugy volt a legjobb hogy az eleje az kb 20-50cm rel beljebb kanyarodott az mandinernek látszódó poszajtól..igy félig bródszálydolva félig mandinerezve...vastagaon lehetett gyorsan menni miközben a hátsó kerék szépen épitette a kanyart
onnan egyenessen rálépni a duplaugróra... persze 3ban nyélen elengedni nem szabad...de én még fékezni nem tudom ilyen gyorsba ezért az ugró előtt egy pillanatra elveszem a gázt, majd egyből egy szép nagy gázfreccsel már ugrok is fel 4,5-5m magasra...
a levegőben meg nézem hogy hú de kicsi az a 50cm magas 2m lejtővel ellátott leérkezőnek csúfolt mütty müty...
persze szépen beleengedve az orrát tök finoman lehetett leérkezni
egyszer azért jól elkúrtam.. a 160körből(összessen a bemelegités és a két 20 perces futam kb 160 ugrás ) azért matematikailag 1% kevesebb volt a rontás...de az is elég lelki fálydalom volt hogy a levegőben figyelem hogy lya lya ez fájni fog.....a korai gázelvétel késői gázfreccse helyett lett gázhúzásból a hátas ugrás .
hát épp a leérkező végére és után a még jól le is basztam az elejét..pedig nem igazi hátassugrás volt csak annyi hogy az orr-beleengedés a leérkezőre...helyett ez már full szopás...
mint a leveri béka egy elhibázott ugrásból úgy placcsantam..
a faályós vállamam..amivel épp csak elkezdtem edzeni..pár napja...(de az olvasótáboromnak nem kell aggódni ..lyaúl wagyok )

déw kár volt mondani.. mert tényleg agyölö az hogy 60 kör 20perc alatt de az ilyen fejleszti a koncentráló képességet erőnlétet illetve az egysejetek illetve agysejtek pusztulását
jo reggelt vietnyám...ébresztő..
ne menj méggggg
ebben a pillanatban koppant le a fejem és megyek aludnyi...
amugy fenn vagy még ilyen későn?
iirtam mailt nézd meg!
Rendben átadom fasbukkon keresd meg
mond meg neki üdvözlöm, és néha irhatna ide... nem harapunk..
Ma i s többször beszéltünk Holnap találkozunk,van biznisz Jól van itthon van,heee
tényleg erröl jut eszembe, mi lehet a fiával...? pár éve még irkált ide... aztán eltünt.. lehet megint külföldön nyomja valahol... nemtom..
Holnapi programom,lehet jönni bárkinek
Kedves, Tisztelt, vagy akinek úgy jobban tetszik, fordítva, FaceBook-on elérhető rokonaim, ismerőseim !
2012. augusztus 11.-én 10.órai kezdettel a Pilisszentiváni temetőben megemlékezést tartunk a 27 éve elhunyt Drapál János emlékére, a Pilisi Sólymok hagyományt teremtő eseményén, majd innen ellátogatunk a Kékestetőre, ahol szintén lerójuk tiszteletünket a nagyszerű Szkíta Motorosok álltal felállított, Drapál emlékét örző kopjafánál. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk !
20 mp/kör... ment a kukoricás körül körbe körbe...... nem is tudok enyire rövid kört elképzelni...
jahh mostanában csak ilyen helybe motorozos pályákat épitettem.. élvezem jo játék...
tökre kell figyelni a tapadásra ,dinamikára, testsulyra mikor hova helyezed...jo játék

főleg addig nagy kihivás amig nincs bemotorozva , csak az utban lévő ágak bokrok vannak kicsipkedve, addig igazi jo játék.. miután meg van a nyom már könyebb fog a gumi oldala is, és nincs rajta csuszos avar, tűlevél ilyesmi... bár van amelyiken utána sem egyszerű a történet..
20mp/kör? Hol köröztél te, vagy ennyire gyors vagy?

Kitartó vagy 60 kör ilyen rövid cuccon megyek 5 öt és utána beszédültem volna valahova tuti.

Nálunk egyszer Ricsi haverja Robi a motorral pont úgy bukott, hogy rá a földben lévő darázsfészekre(nem tudtam, hogy ott is van, akkor kihagyjuk), nem is tudtuk, csak amikor felkelt a fetrengésből, szét is szaladtunk mind amerre láttunk, emlékszel-e Ricsi a csípésekre?
Én bammeg,nincs ellenfél
Te vagy ott a helyi Jard, a kukoricásban a honda XL 600-al?
itten csak XR400 al nyomják, lehet a 600 már túl bivaly lett volna

Na a laptop kidobta, mivel a büdös életben nem veszed elő többet a mai hajtás után, a gumi kopás ideje konvergál a végtelenhez
az baba engem is rágott meg hangya,azt rendesen evett

Látom Graham Jarvis-es fellingbe nyomod! Ő a hegyi kecske
Megbasod a darazsat? Kemíny vagy Én csak a legyet tudom a kádban Tudod,kiszedem a szárnyát a vízbú kidugom a makkost,ráteszem a legyet, azt addig tekereg mig le nem spriccelem