Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van itt egy srác a SP oldalon, http://www.sportmotor.hu/tagok...
Ő ért ezekhez a 4T szutykokhoz, lehet pont ismeri is ezt a vasat,
egy próbát megér. Elérhetőség az adatlapján!
Jövőhéten megyek megnézni.
Nincs mit, ingyen tipp
3 hét kihagyás, az 3 hét...puding lettem rendesen
Legjobban a jobb alkarom van görcsben a tegnapi 1,5 üzemóra hajtás után

Érdekes hogy a motoron is egyszerre csak egy hibát fedezek fel, most jó lett a kuplung, azzal nem szívok, erre feltűnt a tegnapi betonkemény talajon, hogy szar a hátsó futómű, feljáróban nincs rendesen a talajon a kerék és nem tol fel, hanem sokat pörög a levegőben és elvesztem a lendületet...
ezekből következtetek arra, hogy aki alatt egy jól beállított verda van, legyen is az akárhány éves, sokkal könnyebb a dolga
Keresed a kihívást

Jó motorozást kívánok rajta!
próbáltam kihámozni úgy nagyjából értem is
Azt viszont nem, hogy az ugró előtt miért veszed el a gázt? Túlrepülnél a leérkezőn?

Egyszer ezeket az ugrásokat is meg kéne tanulnom egy krosszpályán, de oda másik vas is kéne, ezzel én nem ugrálok akkorákat, mert szétesik a verda úgyhogy ez marad a jövő zenéje...
Hajrá! Sok sikert kívánok!
Szép napot!

Itt kérek elnézést azoktól, akikkel beszéltünk róla,
nekem anyagi okokból a románia hajtás augusztusban sztornó
most nézem..neú szilvás tök közel van a kedvenc pályához..csak nem cegléd előtt van hanem utána..egy 20km az meg már ..na ÚÚllehet átlépünk egycő osz megmutatod hogy kő...de ha megalázol hamar elmegyünk mint a wasárnapi megalázottjaid
gyere mindjárt folytatom.. .gyere van bőven
na kész ..egy kis palacsintalanitási szünet van
haj rá lyoci .
ez a neu szilwás ez ..ugy nézem igazi hegyi pálya
de kafi a talaja
Jó reggelt Köszönjük egy külföldi rajongónk már van
Crossban a topp favoritom Tóth Józsi,mindent megteszünk,hogy a nagy csapatokkal szemben(mi, mint kis senkik)idén bajnokot csináljunk belőle Jelenleg vezeti a bajnokságot,bár pontegyenlőség van a tavalyi bajnokkal az UMX2-ben
majd délután lesz motorozás
csak kell vennem egy kukáskabátot hogy mehessek a többiekkel Luxemburgba motorral,ott ugyanis kötelező a láthatósági
Ezen tanulnál,beszarnál Ez a menekülős pálya egy része
Újszilvás! Várunk mindenkit szeretettel!
simán igy van.. mindennek te vagy az oka... hanem...akkor is de...

na ezzel a palacsintával sikerült jol felbaszni az agyamat....hozzá jo kis Pflame Marmelade, oder Sauerkirsche Marmelade... nyami..
megyek is mert a családi napi buli is miattam lesz szar ha nem érek oda időbe palacsintát sütni
az én barátom ki szerint másodjára azért ment tönkre a berg qplungja..leégett mert az én tanácsomra szar olajat rakott bele...mert jól beszopattam...az agip féling...illetve részing 10w-60 full sintetik olajjal..az miatt égett be az új lamella pár hónap múlva
hát senki ne használja mert szar az agip racing 10w-60..és ez is miattam .
a hibás
az euró is miattam haldoklik .

. .

a nullaegész 5 egyházira gondolsz...én nem de valaki túl sokat olvas itt a szali összesből...
bemegy a kméti boltishoz és ugy fogadja a szerelő hogy miauuuu miauuu
azok a 0,5 egyházival meg összejárnak mert onnan van a jó motor ami pár óra és visszatalál a bótba
onnan van a qplungszet ami bontottan jön k...i hiányzik belőle egy két fémlamella és az ára a beigért ötven alatti helyett majd hatvan...
ezek egy igazi biznice menek
szali qplungja is ott piheg..de jön...egycő csak jön....
szombat van...mennyé vissza..aluggyá..vagy ruggasd meg a hajabulyát
fogadjunk már megint a félegyháziakra célozgatsz? eltaláltam?,
ebböl egy árva bűdös kukkot se értettem... tegye fel a kezét aki még igy van vele...

el nem tudom képzelni hogy három kanyarban körözzek 60-szor... nincs neked életed vagy mi?

legalább összeraknátok kis kézimunkával bele ásva pár gumi akadályt, farönköt, vagy valamit, legalább minden körben gyakorolnád....