Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem tegyük meg Viktort elnöknek!
Ugysem tudnak ezek sem mást csak össze-vissza beszélni az meg megy neked is
Biztosan rábeszélnéd Bárrózót meg Lágárd asszonyt, hogy adjanak még egy kis lóvét nekünk
dév.. küdd át a fele lóvét meg munkaidő bért amit elbasznál arra a retekre..és spóroltam neked 100ezret..eladod.. 2 hónap pihi meg beirogatopl a fórumba hogy helló ez milyne verda..majd két hónap után 4 kiló nettóval a zsebedben..elmész oszt veszel egy...motort...MOTORT..
amivel lehet..motorozni...nem tecsniksz legó!hanme egy lyaú krocc verda amivel úgy endúrózol mint bélisz nályt és tádelyusz blazkó együtt soha
mer a sok hülye sportolót is meg tudja vezetni a hazaszeretetes duma miközben az aki papol hogy igy türjé úgy adózzá az hetente épít egy lukszuswillát a balcsin a sok eupályázatból lecsurgó lóvéból
én azt mondom az emeszpét be kellett olna börtönöznui..de a fityeszt azt meg bozótvágóval ...méretre szabni majd saját belébe..mint a disznókat!(kolbászkészités gyanánt!)... megtőteni és a baz megyei korcs kutyáknak lenne kaja életük végéig.
bakker..tiszta mint a ktm 525 vagy a kutyaberg volt...
figyu ha nem zavar a betonkeverő fííling akkor minek az idomszet
az ilynew új udomoknak az a sorsa hogy kb aznap miko felrakod..az a fele letörik..a másik fele megúgy behajlik hogy nem fehér csík jön ki az idomon hanem
mert aki mindég ú idomokkal jár annak nem de aki olyan mit ilyen az
Hülye vagy te, bammeg
nem mondasz hülyeséget, de nincs megfelelő mérőeszközöm hozzá, így a laptop most kimarad
Vettem kölcsön pénz benzint mindjárt beletöltöm, aztán kiderül úgy mi lesz, ebben ami benne van, lehet sok az oil lerakódás vagy csak szimplán a hülye lovas elfelejtette felrázni és a 3 hét alatt leülepedett trutyi mind belement a vasba

Király ez a verda, csak ne lenne vele ennyi baj szerintem csak akkor veszek másik motort, majd ha a suzuki piacra dobja az RMX 250 2T 20XX et, de lehet addigra vén trotty leszek
van állóképesség a gyerekiknek! ezt még olvasni is fárasztó
GRATULA, sixdaysen meg nyerjenek má!
Jé, Olimpia van?

Gratula
A Magyar Olimpiai csapat az érem táblázaton a 8.-ik...BIG GRATULA...

DE ami a legszebb a lakosságra kivetitett érem táblázat.... és arrol már ne is beszéljünk hogy a többi országban mennyi pénz van a sportokra... szoval kis ország vagyunk de toronymagasan vezetünk...
laptopot neki...

bakker Dew komolyan anyit dumáltuk már neked korusban hogy add el azt a tákolt kotlát ,és valami fiatalabb verdába ülj át....

értsd már meg ,én pl csak megyek a motorral, éjjel nappal, öntöm bele a benzint berugom és motorozok....persze szervizelni sokat szervizelem, de ezek mind a kötelező dolgok...azt ennyi de nincs ez a felesleges görcsölés mint nálad hogy ez szarik be majd amaz....

már azon gondolkodtam kéne rá vennem egy fehér idom szettet hogy legalább költsek rá valamit, mert folyton csak szolgál ,... aztán gyorsan elhessegetem a gondolatot mert milyen sok benzin kijőn annyi pénzből...
Szép napot!

A kuplung az baba, legalábbis itt a kerben fűnyírás közben jól viselkedett.
A karburátor/power/stb. viszont beszart. nem tudom mi baja lett, de nem bírtam beindítani először, fél óra harc, meg 2 gyerytacsere után csak beindult...lehet lerakódott az oil 3 hét állásban.
de ez még semmi, okádja megint a füstöt és ki se forog, de úgy nem forog ki, amit még sose láttam forog aztán úgy megtelik füsttel a kipufogó, hogy rendesen kilövi, ez a sok füst persze lefojtja a motort, ettől leesik a fordulat, majd a kilövés után ismét elkezd pörögni és ezt ismétli...
valami nagyon nem stimmel, vagy a powerom akadozik és kipuff gáz nem tud mindig távozni, vagy a gyújtás baszakodik megint, vagy szimplán sokat kap, nem értem egyenlőre de majd kisakkozom mert érteni azt nem értek hozzá
mielött bemártanál modok rola inkább valamit... fuuu szerintem rohadt jo motor, szép a hangja is tök jol indul, és faszán gyorsult, én tuttiii megvenném ha ilyet szeretnék...
lukasmatyi viktor...

marha...
jó reggelt
sziasztok ha valaki esetleg... mert nézelődök csak.. de nem is tudom merrre... ha bárki bár melyikről tud valamit...előre is köszi...
ja csak a héten feladotakak érdekelnek..régen eladó sorba került verdák kiméljenek lyeligére
http://www.kepesmotor.hu/kross...

ja és aki nem viszi komolyan azt bemártom a processzorkezelő-nőnél...ronisszal kezdem
hell...ló...népek.
hát ez nem idevág de mondom ha a kajakos történeteket úg figyelitek mint dzsi sztályl A 2 audiát, mielőtt vérző szállyal indul a fogorvoshoz..há mondom akkor... ni egy kis szösszenet innem a határ mellől..mert ott lyáték volt határok...kal....
azt hitték a gazolin lopás határas a csillagos ég..közbe meg csak ha a fiat is ég

hát az biztos az embernek nem fagyott a mosoly az arcára...mer ráégett a ruhálya

csikusz mászterusz..hát kicsit durva dologra készülsz...én már átlátok a zitán
nem elég hogy varárnaponként...szundély...megeteted az összes nagy menőt a kroccon és hazakullognak szegények....mint régen a legények...hanem egy ikszel 600assal akarod őket a porba döngölni.,..megalázni öket a saját pályályukon..valami rossz kopott úlicai endúró gumival....amin nem bütykök vannak hanem csak a gumiból a szövetszálak dudorodnak ki

men vagy te egy kicsit geci
hát mi lesz a sok racerral ha mind mega..alázódik általad és vasárnap délben motorozás helyett majd otthon nyirják a füvet...a füvet(erre szerintem vagy 100program idezúmolt növelve az irásaim olvasottságának nézettségét.hahahahahaha)..akkor lesz nekik a sok wild kenderből boldogságos cigeretta..amivel elfelejthetik a rossz napokat amikor egy 50 éves vén fasz egy 40 éves hondával egy 30 kilós oldalszalonnával a nyeregben ...20szor verte visssza öket a földig döntött kanyarban... 10ed annyi idő alatt mint annó...lukasmatyi
Sziasztok!
Érdeklődnék ezzel a motorral kapcsolatban:

http://www.kepesmotor.hu/gasga...

Valaki esetleg ismeri van személyes tapasztalata vele?
A típusról írnátok nekem pár szót?
Szervizeléséről, pozitív-negatív tulajdonságáról, alkatrészellátásról?
"Szolga legénynek hejj a szegénynek de kevés vacsora,,
Nem ám copcity ahol még a kutyák is bélszínt esznek a jobb he(gy)eken
Erre lehet mondani, hogy:

-azért kibírta röhögés nélkül.
Deee
Azért írta,hátha ír valamit
Ha ezzel bekanyarodik a vizes füvön,tuti leér a hónalja,meg a halántéka is!