Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt már nem is mesélem mikor marákszám szorom a vörős hangyákat a tapados biciglis cica gatyámba...
áhh az semmi... én olyankor gyorsan lekapom a bimbomrol, és rárakom a makkomra, ezt szurkljad kiskocsog felkiáltással...
Az igenén mán csak arra izgulok mikor mellbimbón csíp a darázs A kuva anyját
biiztos szeretnek szerelni...

régen még épitettem motorokat...streetfightert gsx-r 1100-böl , fullon átépitve , nyilvesszők voltak a tankban keresztbe meg hasonlo marhaságok... manapság már csak a fullos extrém motorozásra izgulok,... mint a swinger gruppen sex... ami csak belefér...
Látode,mi megyün,szakadt roncsolt kezekkel is,ezek meg-e fiatalok,azt mindíg szerelnek
száradjon le a péloja annak aki ma nem motorozott...

ez a mostani pályám már inkább a triál kategoria... gyakorlatilag ilyen kőszáli kecskés filing... mondjuk érdekes megtapasztalás volt amikor csináltam azt hittem menni fog bár nehéz lesz... ehez képest sokkal nagyobb szivás.. oldalazos sziklapadokon felőni, meg fullos viszaforditos zorro ..párszor felraktam a morot ott egy kisfára...

ugy nézett ki mintha kiteregették volna száradni..
Akkó,jó sokat nem mentetek
mentem annó 2004es rm 250nel..hát az olyan volt mint a villanymozdony...alapjárattól végfordulatig tolt mint atom
olyan 300exc érzés volt
krosszpályarész..20mp per kör.. az utolsó menetben 60kört mentem
kissé agyölő volt de mocskossul fejlesztőleg hatott...
0 por....
egy túlugrás volt hátasba... bebénáztam... azt hittem kiszakad a vállam..de azért még egy 15kört megcsináltam utána
Vót olyan vót,hogy ihajj Ledarátama gumikszílit ,me nullára dőtöttem a fődutakon Szedd elő a laptopot azt számold már ki légyszíves,hogy mennyi idő kell neki,hogy lekopjon,de nem mérem meg a bütyköket,azokat te szoktad Na,de mán repedeznek is,az baj vagy nem? Segíyííííííííííícsccc! Köszönöm! Te vagy az utolsó reményem
Nem volt hajtás élménybeszámoló
Valahogy ilyen seggrakétán nem tudlak elképzelni
Mi ebbe a pláne? Tettek rá egy fejidomot a rájtszámtábla helyére
Valószínű másik gyújtás van rajtuk, amin van világítás tekercs is, de a nyakam merem rá tenni, hogy a többi ugyan az, mint a nem lámpáson.
Jó estét!
Megvolt a kuplung teszt, túlélte most már nem kell vele harcolni, funkcionál

Nagyon ganaj a talaj, beton kemény és még bent az erdőben is porzik a lerúgatott feljáró
Volt ahol fel se bírtam menni, még sárba is jobb, elpattog a hátsókerekem és elvesztem a lendületet ilyen szar talajra már kéne a jól funkcionáló és beállított futómű
ez csak úgy jött?alapból?
jah, megtaláltam a hivatalos Spanyol importőr árult ilyeneket 2008-2009-ben. fellámpázta a crossokat.
most itthon is árulnak egy ilyet forgalomba helyezhetőként
no de mindegy is 250 4 ütem nekem hobbimotorosnak kevés, mert nem tudok olyan lendületből menni, hogy elég legyen az erő.
hát ez kész... el kéne reppelni...
szerintem az első, sima lámpás krosszok...
na ilyet pipáltatok-e már? rm 250 e és rmz 250 e... nem is tudtam ezek létezéséről.
vajon ezek sima rm/z-k csak a dealer fellámpázva árulja őket és kész, vagy valami spec széria, de arról gondolom hallottam volna.
vagy inkább takarodjak az rm fórumba?
Hát egy pár éve már csak ilyen kamu alföldi vagyok, hétvégén járok már csak arra sajnos...
Olyan fházi vagyok mint motoros, hétvégi...
No de azért én félegyházinak trtom magam nem pötytinek.
azé wok ilyen kipihent mert tegnap reggel 8-10ig kimentünk paaáÁlyára...
én és a kis nyuszi5... belocsolt pálya.. ..1m széles ....20mp per kör...egy15mes duplaugró..1,8m magas az eldobója..és 2m a leérkezője ...mert aki 8 évig rendez krocc racét +lommelbe jár szenior motokrossz vbre annál azért ez van
hát szétgyaláztuk a pályát ketten gyorsan...de lyaú volt nagyon...
most meg lecseréltem az olajat és ...nem volt benne fémlemez darab mint az első olajcserekor ..szóval lyaú a kedvem
sziasztok..csak szeretném tudni hogy tudtok e valami t erről a moztorrról..
endórózni lyó ezzwell
http://www.sportmotor.hu/motor...
wálaszokat előre sem köszi