vidd el egy esztergályoshoz az agyat. kimarja a törött csap helyét átmérő 15-20 mm es furatra. esztergál egy új talpas csapot . azt be tudjátok varratni alul felül. persze a poziciót állitsd be jól még heftelésnél.
Köszi a linket Csóri srác már lassan egy éve árulja az alkatrészeit, mire ezeket cserélem, remélem majd lejjebb adja az árát
A kuplung probléma is megoldva közben de már lassan több tartozásom lesz, mint amit vissza tudok fizetni
a mostani kuplungot is meg fogom csinálni, nálam úgy is elkél a tartalék.
tényleg ne pöcsölj ezzel ..megmondták a tutit...pikk pakk megcsinálod...a kiegyensúlyozást meg felejtsd is el... szard le ez lenne a legkisebb hibája......nem is téma alig forog az ott...főleg neked mert mindíg áll a gép
Szerelgetés nélkül? Viccelsz, azzal kezdeném, hogy lemezelt kuplungot rakok abba is
Ja az 4T, hát akkor állítgatnám a vezérlést is, meg a szelep hézagot, de csak is laptoppal
Egyébként van igazság abban amit Viktor mond, tökéletes nekem ez a vas, erre a kotlára legalább viszonylag kicsi pénzen lehet szerválni bontott alkatrészt, úgy is megzúznám a 2millás KTM-et is, amilyen szerencsém van mostanában a motorokkal
Kuplung kosarat+tányért laptoppal
már csak egy nyomtató kell ami kiprinteli
Tényleg nem tudjátok, mátrix nyomtatóval lehet kuplungot nyomtatni?
Vagy vegyek inkább lézer nyomtatót? Azt mondják a tintasugaras nem jó, mert sok tintát fogyaszt
Segítsetek már, nagy bajban vagyok a nyomtató terén
lyaúreggelt.
mára mit terweztek?
már a gyereken kivül...?
amúgy meg aki a gyerektervezésben jártas azt hogy híílyák?gyerekkészítő kizsiparos vagy mester adgyungtus
reggelre élég ennyi?
gyereket tervezni... .
há hogy
a gyereket azt tervezni nem lehet.... egy gyerek tervezhetetlen.
tervezbi lehet ...motort...meg házat..de gyereket tervezni lerajzolod a fejét miliméterpapíírra
főleg ilyen szép családba ne tervezzen az ember még nyaralást se
A kuplung probléma is megoldva közben
a mostani kuplungot is meg fogom csinálni, nálam úgy is elkél a tartalék.
http://racing-bazar.hu/alkatre...
Pedig mi jó lenne most kuplungot nyomtatni
tényleg ne pöcsölj ezzel ..megmondták a tutit...pikk pakk megcsinálod...a kiegyensúlyozást meg felejtsd is el... szard le ez lenne a legkisebb hibája......nem is téma alig forog az ott...főleg neked mert mindíg áll a gép
Egyébként örvendek, hogy jó a gép
Szerelgetés nélkül? Viccelsz, azzal kezdeném, hogy lemezelt kuplungot rakok abba is
Ja az 4T, hát akkor állítgatnám a vezérlést is, meg a szelep hézagot, de csak is laptoppal
Egyébként van igazság abban amit Viktor mond, tökéletes nekem ez a vas, erre a kotlára legalább viszonylag kicsi pénzen lehet szerválni bontott alkatrészt, úgy is megzúznám a 2millás KTM-et is, amilyen szerencsém van mostanában a motorokkal
Én eddig azt hittem, hogy a 250 4t a kezelhetőség netovábbja, hát nem így van.
Az a motor mint a bicikli.
-szóval szerintem te is meg tudnád szokni:-)
(feltéve, ha meg bírod állni szerelgetés nélkül)
már csak egy nyomtató kell ami kiprinteli
Tényleg nem tudjátok, mátrix nyomtatóval lehet kuplungot nyomtatni?
Vagy vegyek inkább lézer nyomtatót? Azt mondják a tintasugaras nem jó, mert sok tintát fogyaszt
Segítsetek már, nagy bajban vagyok a nyomtató terén
Miért ilyen szar minőségbe rakod fel a képeket?
mára mit terweztek?
már a gyereken kivül...?
amúgy meg aki a gyerektervezésben jártas azt hogy híílyák?gyerekkészítő kizsiparos
reggelre élég ennyi?
há hogy
a gyereket azt tervezni nem lehet....
tervezbi lehet ...motort...meg házat..de gyereket tervezni
főleg ilyen szép családba ne tervezzen az ember még nyaralást se