Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

viszont még mindig ráérsz akkor megperselyeztetni...hány év alatt kopott el? 14 év... na akkor majd ha még 14 év után mindig ezzel a talicskával akarod tolni az endurot akkor rakj rá perselyt...

viszont ha most gyorsba vissza raksz rá egy 12-est akkor vágj ki a rugobolhogy szorosabb legyen a szimering ajka, nehogy feleslegesen szerelgess mert elég kopott az a futo felület ott..

mondjuk ha rám halgatsz azt csinálsz amit akarsz..
Köszönöm ezt a blokkmosós tippet is , erre nem is gondoltam

Hol lehet kapni?
Köszönöm mindenkinek a tippeket!
Most gyorsba megcsinálom amit Zaránd írt, de a tutit majd télen, amit KT..Maki írt, azért tutibb, mint a sima 10re leszedés, mert a 10 is lekophat, s akkor azt tovább szedni már nincs hova.
Jó reggelt!
ja ott pont..
elvoltál az éjszakába vérnyuggereket fenekelni sibottal mi? ne is tagadd.. rákaptál a dologra...
ilyet eszel szivos leszel...mint a kéthetes kecskeszar...
Ronisz update még a kutának sem kell
ilyet eszel endurosz leszel
Amugy most értem haza le se feküdtem még
annyira volt valós mint a neked kifeszített fregolikötél:-)kb
de az nem ütött vissza !
Amúgy valami panelgeci 2 hete egy kutyasétáltató gyereket botozott el!
most világosodtam meg vazze....

lehet hogy viktor is beeszik folyton estére ilyen 3 tál pörkölteket-ubi sali-noki -val...aztán irkálja ezeket az összefüggéstelen érthetetlen másfél oldalas novelláit...

tutti igy lehet...vagy nem de az biztos...
amugymeg szerintem csak beevett vacsorára valami nehéz vaddiszno pörköltet és lázálmaiban élte meg ezt a sztorit hogy elfenekel valami sibottal egy vérnyuggert...

norbiupdate1 is megmondta éjjel már nem szabad enni
van benne valami...

aztán meg majd mi is járhatunk kihalgatásra mert elolvastuk...
perselyezni csak akkor van értelme ha valaki vágyik a gyári specko szimeringre....

ha nem akkor meg felesleges mutatvány, egy 10x24-es ugyan olyan jol tömit mint egy 12x24-es... teljesen tök mindegy...
ja ez jónak tűnik.

csak nehogy úgy járj mint az egyszeri ember.. hol jó hol nem jó volt egyszer egy jó.
fasza. igazad van amúgy ezekkel így kel bánni az életben.

de azért az ilyesmiről mélyen hallgatnod kéne inkább mert ez akár egy beismerő vallomás is lehetne.. ráadásul ha tényleg így szétbasztad a marhát ,még fel is jelenthetett azóta ,aztán nehogy egy ilyen faszkalap miatt húzzák rád a vizes lepedőt. plusz oda se kell kijárnotok többet nyugodtan .

amúgy tetszett . jót röhögtem. egyébként meg úgy kell neki, mit bicskázik?
Ne hülyítsétek már ezt a gyereket
esztergályossal szedesd le a kopás alá és tegyen rá egy perselyt felragasztva..eredeti szimeringet vissza és kész!
összes japán motoromon így csináltam,ha bekopik a persely csak le kell cserélni
a vizpumpa tengely azért vállas mert ott koppig megy a csapágyhoz.. tehát vélet len se köszörültess belőle...ha legközelebb is szarakszik akkro le tudod szedetni... azt a 3 tizedet egy ügyes köszörűsel(nem garázsszakis hanem gépműhelyessel)
majd egy előfeszitett zimeringel az is zárni fog...
mi az a zelőfeszitett szimering?
mjad elmagyarázom ha kell...de egyenlőre s e köszörűs se semmi csak a 12x24es porvédős szimeringet bele.. mikor rakod össze az ajkait vékonyan kend meg olajja vagy kis zsirral...ez fontos!
bakker sztájl...
bakker téged megtalálnak a hülyék
az erdő kapitánya
az idióták vezére
még szerencséje hogy nem jelentetted fel a coop-landon...mert ez már súlyos lelki sértés tipikus esete
meg a kés... hát tényleg birkatürelmű vagy...a ktm meg nem kereste neked a bajt
bezzeg mikor megoldottad a baráti közeledést egyből indult

figyelők..ez azért dúrva nem?egy semmit nem tevő motorost..igy megtámadni bottal ütni késsel bepraúbálkozni
még lyaú hogy a fiatal ember az önvédelemben jártas
és az öreg szerencséje hogy az urológiában nem akart jártasságot szerezni

déwed.
hát ne csinálj semmit...
ne agyalj ne wariátoroljá.
12x24 es szimering bele.. ne szarj zárni fog..a futam már nyalt de nem érdes rázsdi...
azt mge mi a gecinek nézted meg hogy csapnyomáson mi van..zár meg faszom..hát azt igy nem lehet te okostolti
illetve lehet de nem ér laúfaszt sem
amit inkább nézz meg mert tipikus szok lenni..hogy a vizpumpa csapágy ..az lóg é?...mert ne lógjon ici-pici-cicit sem

uj...bolti ...porvédős szimering..hidd el jó lesz ahogy mondtam...
a csapágy ne lógjon..olaj meg 8dl bele...valami olcsó 10w-40es jó..beinditod bemelegited kicsit a ház előtt..úgy azért üzemmeleg legyen...majd leengeded...uj olaj bele és kész
semmi motormosatás nem kell.
semmi oldószer vagy higitó..csak kimosná olyan helyről az olajat ahonna nem kéne utána meg úgy berágódna ott mitn az atom..ez meg majd szépen kimosikálja ahogy kell és jó...az a pici ami meg benne marad abból az olajból amivel megjáratod..az meg bőven belefér...
de úgy csinálod ahogy akarod...
elmentem alvadnyi.. csá.
rögtön szét is akarod robbantani..

gondolkozz ,mifaszt számit 5 csepp viz 1 liter olajnak? semmit...!
Elég komoly volt ahogy sikoltozott meg tapostam a fejét !a faszszopó öregnek
amugy ránézésre látszik hogy abbol több van lekopva mint három tized...