A nagy kérdés az, hogy tényleg kipárolog-e 1 nap alatt, végül is a csapágyakban van csak "üreg", ha jól rémlik, de pont azoknak nem tenne jót, ha benne marad a benya. Esetleg belefújok lánggal és ami bent maradt az kiég gyorsba ha meg túl sok maradt benne, szétrepül a blokk
Na jó, csak kívülről melegíteném, úgy biztosabb, hogy kipárolog
G barátunk kigurult motorozni kicsit ekicsit csak erre jön a ráadás L...hegyen vágod 1 kört azt huggyozni kellett leszálltam fához letámasztottam végeztem ülök vissza jön egy 50 es nagydarab fasz síbottal mondom néd má a faszt nyáron síel ilyen turasétagecifaszommiez.. na mind1 mondom engine start azt nem akar indulni na még1x megint nem akar indulni 3xköszörülöm az öninditót látom siet felém mondom faszom ide jön okoskodni v majd segiteni akar v mi bazd meg nem indul lenyulok hogy kihajtsam a berugókart azt HUSSS ODACSAP A BOTJÁVAL!abba a pillanatba dobom le a motort a földre mire megint HUSSS ÜTÉS A BUKÓRA lekaptam, maszk a fejem irtózatos gyomrost a papára összement mint a szarm mit képzel maga...modaná nyeklő hangon már rugtam is mellbe a 46os alpinestars al a botját elvettem erre bicskát ránt(ana) botjával elkeztem verni vele iszonyatosan!megfordult vertem a picsáját sííkított mint egy szájbakúrt malac a vágóhidonm mondom a kurvaanyád fasszopóőreg geci most rábasztál lecsúszott a gatyája szétvertem a szőrös picsáját azt ugy be volt szarva miondom mi a kurva anyádat képzelsz faszki a faszom vagy az erdő kapitánya te geciláda a bot közbe eltört azt az egyik felét fel akartamdugni a picsájába azt annyira menekült nekiszaladt egy fenyőfának azt az meg kiszakitotta a felsőjét is ugy nézett ki mint akit megtámadott egy medve vérző orral véres picsával miután megtapostam mondtam neki takarodj
a kurva anyád fel se birt kelni
visszmentem a motorhoz egyből indult 1.gombnyomásra
voltak ott a közelbe méhek kaptárba gondoltam odahúzom azt rábrítom a kaptárt mondom faszom eljöttem ..A kurva nyyát felbasztam az agyam visszafordulok nyél 1.-2.3.-jön ki a fasz a fák özül motort lebaszom megint dirr durr felszik KO kurva anyád bicskás geci
na mind1 itt a söröd
Mákja hogy velem futott össze nem pedig a ...
azok kajak eltüntették volna ...örökre
ablakot nyitom, küldhetne fénypost, egy vízpumpa tengelyt
Rozsdás volt az egyik vízpumpa csavar, szerintem a tömítés is fos volt , bevallom gőzöm nincs melyik is engedett el.
A vízpumpa szimeringet kipróbáltam csapi nyomáson, hidegen úgy se engedett át forgatáskor, meg melegítve sem, bár a 12mm ről a nútban le van kopva 11.7 re szóval lehet még is ez a baj, ha a forró a víz elenged, nem tudom, kicsit tanácstalan lettem hol is a bibi
12x24 es szimering van benne, valami speckó 3 részen záró, ha belerakok másik sima 2db ot, úgy hogy a tengely ép részén zárjon?
Esetleg leszedni 10mm re és 10x24 es szimering? 11x24 est nem találtam, mint létező méret.
Egyéb ötlet valakinek? Persze tudom a csere a tuti, de valami házi barkács gyors megoldás kéne, hétvégén már hajtani akarnék
Köszönöm
Kéne egy kis szakmai tanács.
Úszik a váltóm, blokk, stb. ebben a vizes trutyiban, leengedtem ugyan, de a csapágyakban, stb. csak ottmaradt.
Hogy lehetne eltávolítani, kimosni megbontás nélkül? (blokk oldaldekli lent, de széthúzni nem akarom)
1. Melegítsem fel kívülről, hátha jobban lefolyik?
2. Próbáljam meg kimosni benzinnel?
3. Szarjam le, öntsem rá a tiszta olajat és majd idővel kitisztul az olajcserék folyamán. Nem lehet egy nagy mennyiség a bent maradt trutyi...de gondolom jobb, ha kicsi víz sincs benne.
ELLOPTÁK! 200.000.- a nyomravezetőnek 2012 08 10én este Várpalotáról a Szabolcska utcábol elloptak egy 2003-as GasGas 450 Fe tipusu motort! Ha valaki hasznos informácioval tud segiteni a számom: 06703851182 előre is köszönöm!
Ja..Volt ma afférom!
Komoly a történet lesz min röhögni
telefonos érdeklődő
,,Meg e van e még a krosszmotor
mondom ez nem Krosszmotor hanem Enduro!
erre?,,Mi a külömbség a 2 között? Jaaaaj mondom megint egy agyszívó
mert neki cross kell mert az enduro az gyenge! lenyomtam..
érdeklődő2.
Helló Sanyi vagyok siófukról DRZ csere nem érdekel ?mondom :de add oda meg 600kpba még)))
Aztatazt mért mi bajod adrz vel tök jó
Mondom madár akkor mér akarod KTM re cserélni ha olyan jó...bip bip
A nagy kérdés az, hogy tényleg kipárolog-e 1 nap alatt, végül is a csapágyakban van csak "üreg", ha jól rémlik, de pont azoknak nem tenne jót, ha benne marad a benya. Esetleg belefújok lánggal és ami bent maradt az kiég gyorsba
Na jó, csak kívülről melegíteném, úgy biztosabb, hogy kipárolog
a kurva anyád fel se birt kelni
visszmentem a motorhoz egyből indult 1.gombnyomásra
voltak ott a közelbe méhek kaptárba gondoltam odahúzom azt rábrítom a kaptárt mondom faszom eljöttem ..A kurva nyyát felbasztam az agyam visszafordulok nyél 1.-2.3.-jön ki a fasz a fák özül motort lebaszom megint dirr durr felszik KO kurva anyád bicskás geci
na mind1 itt a söröd
Mákja hogy velem futott össze nem pedig a ...
azok kajak eltüntették volna ...örökre
Rozsdás volt az egyik vízpumpa csavar, szerintem a tömítés is fos volt
A vízpumpa szimeringet kipróbáltam csapi nyomáson, hidegen úgy se engedett át forgatáskor, meg melegítve sem, bár a 12mm ről a nútban le van kopva 11.7 re szóval lehet még is ez a baj, ha a forró a víz elenged, nem tudom, kicsit tanácstalan lettem hol is a bibi
12x24 es szimering van benne, valami speckó 3 részen záró, ha belerakok másik sima 2db ot, úgy hogy a tengely ép részén zárjon?
Esetleg leszedni 10mm re és 10x24 es szimering? 11x24 est nem találtam, mint létező méret.
Egyéb ötlet valakinek? Persze tudom a csere a tuti, de valami házi barkács gyors megoldás kéne, hétvégén már hajtani akarnék
Köszönöm
ha mégis bent marad valami egészen minimális pár csepp , az 1 liter válto olajnak nem árt lofaszt se...
no para..
nem izgulsz te egy kicsit sokat..?
Jézusom!
amugy részvétem...
Majd dumáljunk már valamikor róla skype vagy MSN, ha igen
Úszik a váltóm, blokk, stb. ebben a vizes trutyiban, leengedtem ugyan, de a csapágyakban, stb. csak ottmaradt.
Hogy lehetne eltávolítani, kimosni megbontás nélkül? (blokk oldaldekli lent, de széthúzni nem akarom)
1. Melegítsem fel kívülről, hátha jobban lefolyik?
2. Próbáljam meg kimosni benzinnel?
3. Szarjam le, öntsem rá a tiszta olajat és majd idővel kitisztul az olajcserék folyamán. Nem lehet egy nagy mennyiség a bent maradt trutyi...de gondolom jobb, ha kicsi víz sincs benne.
Egyéb bevált praktikák?
Előre is köszönet
laptopos csiptuning legfőbb tudoja...
Komoly a történet lesz min röhögni
telefonos érdeklődő
,,Meg e van e még a krosszmotor
mondom ez nem Krosszmotor hanem Enduro!
erre?,,Mi a külömbség a 2 között? Jaaaaj mondom megint egy agyszívó
mert neki cross kell mert az enduro az gyenge! lenyomtam..
érdeklődő2.
Helló Sanyi vagyok siófukról DRZ csere nem érdekel ?mondom :de add oda meg 600kpba még)))
Aztatazt mért mi bajod adrz vel tök jó
Mondom madár akkor mér akarod KTM re cserélni ha olyan jó...bip bip