Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van, de te is ott voltál, akkor minek írjam le neked, mást meg nem igen érdekel
Bár abból a szemszögből ahogy láttam, neked lehet új lenne a hely

Miután legurultunk a nagy hegyről az elején (bár nem ott kellett volna, hanem a katlanban, de mind1) és elindultunk a Robin-katlanban felfelé (aminek a végén elbénáztad a kilépőt). Ott előre engedtelek benneteket, látván mit műveltetek a Batmen-mederben. Robi ott beakadt az első kanyarban, te utolérted, majd én téged, ott volt egy mocskos sáros rész az első sziklás résznél, ott szerencsésen beterítettél sárral, törölgetni kellett a lencsét. Utána mentem én is utánad, de úgy beakadtam egy kifordított sziklán mint a huzat ott lebányásztam a motort, majd uccu tovább. Aztán volt a dupla lépcső, ott képtelen voltam átverekedni magam, nem tudom miért, végül a lépcső mellett dobtam fel a motort és úgy mentem tovább az első kijáróig. Szerintem ti akkor már fent gondolkoztatok, hogy is kéne megoldani azt a kilépőt. Ismét nem akartam nagyon elkészülni, ezért az árok 2. felét kihagytam és mellette mentem fel az erdőben, majd látom megy a gondolkodás a kilépő előtt, na akkor megnyugodtam, hogy van időm pihenni
kár hogy másnak itt a fórumon nincsenek mostoros leirható élményeki..mert tökre olvasnám...
ricsi..te kis magadnak való ..há irlyálmár ..mi volt gecsával..milyne volt a mánia
amit még nem irtam le a túrháról.. a nevetős ..az emberek gyenge pontjait...
amit mindenki csak olvasni szeret de nem magáról .
krisz.. az a az eslő vidin látható felléppő elött becsülte alá magát a fáradtságtól elhomálysosult arszal..de azán kitisztult és megcsinálta...
déwed egyszer csak elővette a detektort.. az iránymutató detektor.. hogy majd megkeresi merre is az arra...mikor tudta látta hol vagyunk...csak a bopzótosba kereste az utat.. hát oda a dzsipiesz nem talál be
akor tudtam déw elkészült .. hisz előtte puhára főzte az eremikysszet meg a sziklásba ,magát..ott tanulta az ülős seggelkormányzós tecsnikszkát
én meg akkor mikor a végén a vizes füves nyomon pofára estem és ezek meg elmentek... na akkor én úgy elanyátlanudtam hogy be szerettem volna gubózni és sirni még vissza nem érnek mert volt két hely ahol....90% hogy nem! de mi van ha mégis elfordultak...és elkezdtem lassulni..ezek meg végül is megvártak de ...ez az esés utáni lemaradásos elanyátlanodásos érzés...a betunút közelében ... a falutól 300mre ...ezt nem kivánom senkinek
azt hittem a rókák hordják szét puhára aszalódott testemet..itt a civilizációtól thávol .
után meg krisz kiabált mit csinálsz ember.. .
déw.
faszák a vidik..olyan éles a kép ..majd megvágtam magam
hát tényleg nem ad viissza meredekséget de ezt tudjuk is.. csak az tudhatja aki tegnap ott volt
aki nem volt ott ne sajnálja.. majd lesz még budthán kutya hányás...
de ilyen ..ilyen nem lesz többet
jóóól van Viktorkám ... tudom csak ideírtam, hogy megőrüljjél ...szarra se volt időm a hétvégén ....dolgoztunk feleslegesen ...agyvérzést is kaptam....

sose dolgozok vasárnap...de kivételt tettem előre tudtam ..sőt még mondtam is előre ,hogy baj lesz ....az sose sikerül amit akkor csinálsz....aztmondják az öregek nincs rajta az Isten áldása amit vasárnap szögelsz ...ennyi......vasárnap az nem azért van....

endurózásra szánta az Úr nagy kegyelmébe .....
sőtt.. inkáb jobb név rá a Terminátorájpod... basta la vista béjby...
az tutti...
meg egyszergombai okosoknak ..
anyud is mondta annó...emlékezz...:
zolikám..nem vigyázó a cuccaidra.. figyellyé lyobban..jóvan?nem kell neked draága gyagyimobil...vegyÉ inkább
olyan randa telefonom van, ha megmutatnám neketk kb fél oráig röhögnétek megállás nélkül...

ugy hivom terminátormobil... már nincs rajta ház se, a hüvelykujjamon megvágtam a körmömet hegyesre hogy tudjam nyomkodni... ez nem vicc... vagy de ..viszont igaz.
Tsókolom Én,meg olajozom őket,pusztul mind,maradok a réginél Az okosakkal a gyerek játszik
Köszönöm Maga ,egy Úr
én meg okos vagyok az okostelefon nélkül is
na elolvasom neked csikusz mert olyan szépen és kedvesen kérted...

szoval...

nagyoooon nehéz hely... szikla...avar...kisjányos 4t megcsinálja simán... kb ennyi... a többi tömény rizsa...
ez igaz.. telefonos segitséget hivol ha egy nAAgy szikla megbánt
nme arra kell egy gagyimobil amin van tér .,.meg erő.. és kész..okos telefon..okos pösti csajoknak kell
zozi...
zOOzÍÍ

hát nem lettél megkérdezve a péntekről?
hát azt nem mond hogy hogy mikor dehogy .

amúgy ez a déw túra ez szombat este hétkor jött mikor olvastam hogy dévedendúrónál...esik a eső
eső....
shaár....
egyenlő lyaú hajtás
vezető nélnül nincs buszozás ugyhogy ..és déw meg bevállalt minket..krisz meg engem
nem úgy
csak hogy vitte a bőrömet... vásárba...pestitől
a bátor-tenyere meg szép hely
nekem sose lesz okos telefonom... egyszerüen nincs rá igényem ...ennyi.

amugy a multkor pont egy hasonlo érintős kavcatot láttam igy bezuzva a baglyason egyik srácnál... 1 hetes holmi volt valami gigahájtek arany árban lévő holmi ráesett hátizsákostul egy hegyes sziklára ugyan igy bepokhálosodott.... szegény majdnem agyvérzést kapott...

amugy minek motorozni hordani ilyen drága kacatokat? fészbukozni akartok azz erdőben vagy mi?
Nem tudok hozzászólni,me nem tudom elolvasni Segíccsetek,olvassátok fel Köszönöm
amit én vadásztam abbol ő is eszik...
semmi extra ... sok volt a dolgom meg ilyesmi... feszt hülyékkel hoz össze a sors...de szerencsére én mindíg gyűjtöm a bizonyítékokat fotókat kis magnófelvételeket ellenük így csak a tényleg ökrök próbálkoznak megszólítani ) ....amúgy kis időm van /lett sajna .... de ha belenézek én mindíg odabiggyesztek valami jelet, hogy itt voltam ha nincs is időm maradni ....(meg nehogy titokolvasással kelljen bevádoljanak)....régen milyen zsírok voltak reggel együtt keltünk itt mindenki meg együtt feküdtünk ..csak motorozni ugrottunk fel ...
mostmár tovább csökken az esélyem a napközbeni fórumra mert kicsit telefonom megadta magát(kibaszott okos volt arra viszont nem volt esze neki se hogy kapaszkodjon) ... de napok kérdése és újra vásárolok valami fainat és akkor se történik majd semmi kapaszkodásilag.... bemegyek a trémobilba és kérdezem mint műszaki paramétert hogy csókolom ez az új s3 galaxy már kapaszkodik motoron ? 150 ért a kurva anyját....

viktorék meg idejönnek a szomszédba és át se jönnek egy jó hajtásra ..pedig minden oké volt pont szabin voltam házam üres ezer szoba garázs minden extrával...free wifi...műholdas tv...tele vagyok emelt oktánszámúextrabenzinnel ..új motorom van ...és nagyon zsír a terep errefelé...ismerem is ...jó idő..mondjuk por az volt ....na és erre járnak itt a paradicsomban és be se köszönnek.....ennyit ér a barátság...
ott éltem 6 évet, akkor se szerettem meg, csak minden nap olyan voltam mint a mosott szar...
nem tudom az okát, valószínű jó szó rá az "energia vámpír", amit írsz
lyaúreggelt miegymás..ŐŐŐ...wilyetnám

hát ronis.. a helyek azért tünnek könnyűnek mert megcsináltuk
pl az első vidi..ahol elpőtte krisz elfáradt mert z utolsó 5 métert azt 5 percig ruggatta..és még a hűtőventillátoros motor is rotyogott
és ott neki először nbem ált össze hogy ezt egyedül is ..felhúzás nélkül...
de megpihent ...kitisztult és szépen megcsinálta...déw még olyat nem látott idáig aki ezt megcsinálta...most meg káprázot a szeme mert kettöt is látott belőle
igaz én pl nem fárasztottam ki magam az utolosó 3 méterben de én meg bebénáztam az elsőt...ennyi.
de a vidin csak az látszik ...ó de csira a helye..a faszt

déw kitalálta ..ó jönnek a segged és környéki motorosok és meg...opatom őket.. leküldött egy meredeknek nem látszó...és nem is meredek oldalon..ami maga volt a förtelem...lefelé kb 3szor nyaltam fel a guruló olmÓf hegyoldalt..majd mire olyan szituba kerültünk hogy egyáltalán felfelé lehessen nézni..egyszerűen a motor elásta magát a sárga-földig...
hányinger szutyok.. semmi neki futó vagy egy párkány csak az omlÓf avaros talaj..ami még nem is meredek ,

na ott sem boldogultunk...ályemef(IM-f) feljáró
déw garatula.. dévid nályt lefelé talán megcsinálná... de utána bucura verné a fejed hogy kockáztatod a Életét
felfelé meg...mondom meg fogjuk csinálni...csak pár évmillió és ebből is olyan sikság lesz mint seggeden és akkor ...megcsináltuk
0,5re a trélyfát....kitakaritjuk hogy egyáltalán eljussunk odáiga ahonnan már bele lehet dögleni egy elhibázott nekifutás esetén..és akkor ...pikkpakk fellépünk
az a rövid vidi mikor felporoszkálunk ..a feljárózás cimen.. na az is olyan hofgy a vége az leszakadt gyökeres függőleges szerű 2-3m odáig meg csak geci meredek...
de ott nem volot kihivás mert..szóval se egy ugrató se egy kidőlt fa + a patakból is rálehetett gurulni a rra a ferde oldalra..azon meg csak nem kell elgyertyázni...
mert azért az első nekifutó az mutatta hogy aki nem lép (fel)elsőre az véres lehet estére
mert az úgy azt a 20on pár métert azt szépen a motor mellett csúszva jött lefelé figyelve hogy nehogy átbillenyen.

déw..most jut eszembe..az ályemef feljáró mellett jobra ha az ta kidőlt fát kiszednénk.. na ott az egy lehetséges feljáróvá lenne.
bár mikor felürröl megnéztük... a vályuk vége még mocskos meredek.

amúgy köszönjük szépen a kalauzolást... lyaú helyek vannak ott lent is pici területen.
ami t fontos lenne még megtanulnulnod.. bár énnekem nem tünt fel mert nem nagyon láttalak ilyen szituban...
az az elindulási proszedúra...
robi is mondta annó de krisz is...húzol egy nagy gázt azt qplung ki
hát igy nem lehet..sem a qplungot nem kiméled sem nem tudsz elindulni lendületet venni...
szépen óvatosba..kuplung gáz majd mikor felengedődik és már szinte elindult nem kapar a kerék mint a barom nem rugja ki magaalól a talajt csak megfolyik..és után engedem ki a szellemet a parasztból akkor mikor már folyik..talajtól függően... van gogy akár 4-5 ..10mp is eletelik mire olyan szituba kerülök hogy kiersztHETEM a szellemet...a parasztgázt...
emlékszel a sokkidöltfás részre..ahol mondtad hogy arre nem tudunk mert sok a fa meg a kö meg meredek..de krisz mondta hogy hát akkor azt meg kéne praúbálni és már gurult is neki..de lent nem kezdte húzni a gázt mint a hülye. csak folyat figyel megindul figel gyorsit figyel gyorsit..és amikro szitu van akkor engedi szét a lovakat...az 525 oda sem próbálkozott kétszer felmenni...mondom is krisznek..ez négyütemű nyom...mer lyányossan egyszerű volt
minek is többször nekifutni, ugye...a benzin is fogy ..az idő is...meg az erő is...meg akor már melegszik is a gép..ugye

le akalappal előtted hogy a úgy meg van tákolva a kis eremiksz hogy kibirta a tegnapi napot..is
mert szerelni csak két gépet kellett.
az eremikszen egy gyors kötegelővel rögzitettük a forgó markolatot...és az sx nyuszi öt meg... elszakadt a darót ami a féket távol tartja attól hogy egy bemenő ág kifeszitse oldalra ...na azt megdrótoztam...
HI! Vetítsetek