..há irlyálmár ..mi volt gecsával..milyne volt a mánia
.
hát oda a dzsipiesz nem talál be
na akkor én úgy elanyátlanudtam hogy be szerettem volna gubózni és sirni még vissza nem érnek mert volt két hely ahol....90% hogy nem! de mi van ha mégis elfordultak...és elkezdtem lassulni..ezek meg végül is megvártak de ...ez az esés utáni lemaradásos elanyátlanodásos érzés...a betunút közelében
... a falutól 300mre
...ezt nem kivánom senkinek
.
.
..majd megvágtam magam
..
már nincs rajta ház se, a hüvelykujjamon megvágtam a körmömet hegyesre hogy tudjam nyomkodni... ez nem vicc...
vagy de ..viszont igaz.
.
egyszerüen nincs rá igényem ...ennyi.
... de napok kérdése és újra vásárolok valami fainat és akkor se történik majd semmi
kapaszkodásilag.... bemegyek a trémobilba és kérdezem mint műszaki paramétert hogy csókolom ez az új s3 galaxy már kapaszkodik motoron ?
150 ért a kurva anyját....
ott éltem 6 évet, akkor se szerettem meg, csak minden nap olyan voltam mint a mosott szar...
,
figyelve hogy nehogy átbillenyen.
a vályuk vége még mocskos meredek.
akkor mikor már folyik..talajtól függően... van gogy akár 4-5 ..10mp is eletelik mire olyan szituba kerülök hogy kiersztHETEM a szellemet...a parasztgázt...
elszakadt a darót ami a féket távol tartja attól hogy egy bemenő ág kifeszitse oldalra
...na azt megdrótoztam...
Bár abból a szemszögből ahogy láttam, neked lehet új lenne a hely
Miután legurultunk a nagy hegyről az elején (bár nem ott kellett volna, hanem a katlanban, de mind1) és elindultunk a Robin-katlanban felfelé (aminek a végén elbénáztad a kilépőt). Ott előre engedtelek benneteket, látván mit műveltetek a Batmen-mederben. Robi ott beakadt az első kanyarban, te utolérted, majd én téged, ott volt egy mocskos sáros rész az első sziklás résznél, ott szerencsésen beterítettél sárral, törölgetni kellett a lencsét. Utána mentem én is utánad, de úgy beakadtam egy kifordított sziklán mint a huzat