Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vik a nagy oltó..... ezt jól leoltottad vazze
az enyém sok tejhabal forron cukor nélkül...
osztani azt tudod... na ha ebböl nem ismer magára valaki az gáz...
aztán majd jönnek a lebaszos telefonok háturruuuu...
dobri
kv
ez már volt régebben..
na csika.
ilyen egy extrémendúró race...nem kukoricás ami 10 perc és van benne 3 ifányi szemét(farakás meg gumisor meg farakás)
szerintem kb ilyen.
http://www.youtube.com/watch?f...
ez van ha az ember egy kicsit nagyobb hegy be lakik...elindul reggel és egyfeszt felfelé megy

rikikém mesélj ....
milyen a hegy arra felé?
ránézésre..nem szar
lyaú reggelt.
ébredretek fel
http://youtu.be/K6mlcEAU8UI
szard le.
csináld meg a gépet.
jó lesz..
tetszett hogy ugy indul mint az újak...retek...retek de azért jó fajta retek
csináld meg.. kb 200ft egy szimering bele.. nem kell gyári .. és az egyoldaló is hó..a blokkból nefélj nem akar a vizhez menni az olaj.. és a visszasziváskor sem szivja fel a blokkból az olajat...360..3680esikszén bevált!
a dupla ajak nem a vizet szigetelkli duplán .. az olaj felől meg mint mondtam nem jut be a vizbe semi oda a porvédő elég a nyomáscsökkentő sapka kinyitásáig..nem ránt be semmit..
olyan mit a fótengej szimering...a myomot oldalon a szimering rész a másikon meg csak a porvédő!
..
Ismerős a gyerek,lehet
Tüncike a melleivel mosná bele a blokkba a vizet
és az a jó gép amit tákolás után azért kibirja a motorozást
a 650 berg az olyan volt hogy nem birta ki a hajtások 50%..azt vontattuk vissazfelé..meg mentünk érte kocsival.
gyúlöltem gyŰŰlöltem.. a titokolvasó szerelő beszélt rá..mekkora hülye voltam...az ki extrémben soha.. csak a nagy duma..
életében egysze r jött ki mikor gabeszal motoroztunk ..2 évig a háza előtt parkoltunk onnan mentünk ki a házuktól 3kmre ..és azember sosem jött ki velünk..2 évik hhavi kétszer voltunk ott.januártól november végéig..nagy titok olvasó
aztán egyzer kijött egy 550bergel..10percet nem mentünk..az első kör után kiált teket egyet a telón lent ..meg fent..(hogy csináljon valamit mért nem tud jönni egy métert sem.. és elment..magyarázkodav.hahahaha
igen ..ez te vagy..hahahha
azóta fejlődtél vagy csak a gabeszt szopatod le az ajándék gumival..mert azt mondod a főnöknek..minek ennek gumi nem is úgy volt ..
egy igazi barát vagy
sajna ronisnak ..megent igaza van..meg csikusznak is..
2dl vizet belemosni még makaróni méretű repedésen sem fél perc!
a motor az halódik..de kibirta a segged és pösti bandát. .
ez a lényeg. és azért jó helyeken mentünk..nem kicsit .
Tiszta Graham Jarvis csak nem te voltál az ő Mestere is?
nekem csak hupi lila szín jöhet szóba és Kiszel Tünci kittis matricával
állt a vízben a verda amikor beleszaladtam a kis vízes mederbe+magasnyomású, de nem volt az hajszálrepedés, inkább cérnaszál a vastagabbik fajta
Mee sokat mossa
csodáltam is volna ha egy deknin lévő hajszálrepedésen folyna a viz befelé.... hogyan..?
Add mán el azt aszart azt vegyél egy léghűtéses derbi sendát
lehet hogy pont lebuktatni akarta... vagy szolásra birni...
Na bameg megvan az OK, miért melegedett már a végén jobban, és miért szoptam a kuplunggal...
Hűtőt néztem, hiánycikk 300ml hűtővíz(pedig van túlfolyó)...váltóolajat leengedtem, s a betöltött 650ml helyett lejött majdnem egy liter szürke lötty
Azaz a hűtővizem is a váltóban köt ki, most már kívülről tuti nem tud befolyni semmi a deklin keresztül, mert be van hegesztve.
Majd holnap leborítom a vízpumpát, valószínű a szimering elfosta magát vagy a klingerit enged át de tuti nem úszom meg blokkdekli levétel nélkül, ahhoz meg le kell bontani az egész védelmet is
Éééés,nem kell lefele cibálni sem,lebaszom azt lesétálok utána Nem kell itt szenvedni,meg kell tanulni a motrit nóóómálisan kezelni
te hülye ha szól az kész titokolvasói lebukás