képzeljétek el ma gumiztam , 12 perc első-hátso+a vito centirozva...jahh és fél kézzel becsukott szemmel..
nem tudom még milyen lesz a gumi..majd mesélek..
Minden nap gumizok,mán a faszom ki van vele 17 perc kiestem a limitbűűűű Vegyé példát bammeg,de ne ted fel a képeimet,hogy te csinátad,me akkó menek gumi nékű
déw
fel a kezekkel..ne nyúlj semmihez...
küld át a lóvé felét..odaadom a szerelődnek és fele lóvéból..0óra munkával..csak át kel told a szerelőhöz..meg lesz minden javitva...a fele lóvéból meg már jönnék hazafelé a 2hetes thawai nyaralásból
a kulcsot már levettem, mert fellazult az anya, vittem volna félre és akkor esett ki a kezemből, pont ráütött erre a szarra.
Szumma szerintem semmi nem véletlen, ez se, hogy állandóan gallyra megy valami a motoron és nem tudok menni úgy 2 hajtást, hogy közbe ne kelljen szívni valamivel, lehet be kéne fejezni a motorkázást és tényleg inkább nőkre verni el a zsét.
De látod mi van, beveszel egy exsztázit és már is apa leszel
nem tudom még milyen lesz a gumi..majd mesélek..
nem értem ezt az eksztázit..?
de téged sem hogy gumi nélkül
fel a kezekkel..ne nyúlj semmihez...
küld át a lóvé felét..odaadom a szerelődnek és fele lóvéból..0óra munkával..csak át kel told a szerelőhöz..meg lesz minden javitva...a fele lóvéból meg már jönnék hazafelé a 2hetes thawai nyaralásból
na mindegy áldásom rátok... legyetek boldogok, gumit azért huzzatok.. biztos ami bittos..
Szumma szerintem semmi nem véletlen, ez se, hogy állandóan gallyra megy valami a motoron és nem tudok menni úgy 2 hajtást, hogy közbe ne kelljen szívni valamivel, lehet be kéne fejezni a motorkázást
De látod mi van, beveszel egy exsztázit és már is apa leszel