Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ronis milyen gumikat tettél fel?
Lehet ássa az udvarát aranyat keresve
Bammeg,elnők les,z Ogre Viktor
majd Zolika háturrul megcsinálja a nyimádat az inszeminátorral...
Ogrénak már ott a Viktor...
Hogy szopd ki az összes nyimámat
képzeljétek el ma gumiztam , 12 perc első-hátso+a vito centirozva...jahh és fél kézzel becsukott szemmel..
nem tudom még milyen lesz a gumi..majd mesélek..
Na,asszonyod is ezt mondja
Nem Ogre lenne,hanem OKR-i
na elmentem alvadnyi.. további jo orális sexet...
Minden nap gumizok,mán a faszom ki van vele 17 perc kiestem a limitbűűűű Vegyé példát bammeg,de ne ted fel a képeimet,hogy te csinátad,me akkó menek gumi nékű
amugy gyereket terveztek? csak mert az már tényleg durva lenne...
neked mindig ez a lové fele a rögeszméd.... nem értelek.. nem vagy te ilyen szerény gyerek kérd el az egészet... azt slussz-passsz...

nem értem ezt az eksztázit..?
de téged sem hogy gumi nélkül
óó,télleg egy csapatban is vagyunk-e.Össze vagyunk kötve
déw
fel a kezekkel..ne nyúlj semmihez...
küld át a lóvé felét..odaadom a szerelődnek és fele lóvéból..0óra munkával..csak át kel told a szerelőhöz..meg lesz minden javitva...a fele lóvéból meg már jönnék hazafelé a 2hetes thawai nyaralásból
Te is így akciózol?
fene tudja... én egy másik zozira emlékszem....

na mindegy áldásom rátok... legyetek boldogok, gumit azért huzzatok.. biztos ami bittos..
Nem változol,te semmit
Jaja,lesz bajom?
huuubazz ...de meg változtál miota nem láttalak...
na alapitsuk meg gyorsan a rozsaszinű hellokitti enduro klubot.... de aztán aki másnak hátat fordit az erdőben az magára vessen....
a kulcsot már levettem, mert fellazult az anya, vittem volna félre és akkor esett ki a kezemből, pont ráütött erre a szarra.

Szumma szerintem semmi nem véletlen, ez se, hogy állandóan gallyra megy valami a motoron és nem tudok menni úgy 2 hajtást, hogy közbe ne kelljen szívni valamivel, lehet be kéne fejezni a motorkázást és tényleg inkább nőkre verni el a zsét.

De látod mi van, beveszel egy exsztázit és már is apa leszel