Jóreggelt gizgazosok.
Mostanába nincs nagyon időm még netezni se mondjuk sokak örömére csak titokolvasok.DÉW!Kívánom hogy nyerd meg a lottót ha ilyen célra fordítanád!De az se baj ha én nyerem meg mert hasonló lenne az elképzelés Ja és persze tölts ki legalább egy szelvényt
Köszönöm , de inkább csináld ezt, ha nyersz a lottón
Ha nyernék a lottón MO minden megyéjében vennék legalább 1db kisebb focipálya méretű földet kint a picsába, ami autóval megközelíthető, de nem zargatja a jó népet. Aztán építtetnék rá endurocross pályát, olyat amiben az amcsik mennek teremben, fa akadályok, kövek, vizesárok stb. S indulhatna is a HUN bajnokság Lehetne mellette kisebb extrém enduró gyakorló pálya, fellépőkkel, leugrókkal, s olyanok akik tudnak motorozni, járhatnának pénzért/ingyen ki hogy gondolja oktati ezekre a helyekre, de még azt is megkockáztatom, hogy külföldi nagy neveket is lehetne elhívni ezen pályákra versenyezni, ha elég összegű díj van felajánlva amit megnyerhetnek, s akkor a taddy gyerek se amcsiba mennek ugrabugrálni, hanem átugrana ide, előtte meg egy nappal mondjuk tartana tanfolyamot, de szerintem tuti benne lenne ilyen buliban az összes nagy név
A pályákat karban nem kell tartani, csak 1x kell megcsinálni és a helyi srácok is mehetnének rá akármikor ingyen gyakorolni, motorozni. már aki vonz ez a fajta motorozás.
Mondjuk a fák helyett gumi kéne, vagy beton, mert a fát elhordanák
Ilyen jellegűre gondolok: http://youtu.be/KnvW4b5MMe8
de mentem azért ...csak kicsit ritkult ...így izgalmasabbnak is tűnik....most a meleg előtte meg a melóhegyek.... meg azért én melóba megyek motorokkal nap mint nap.....nem is akármikkel......így könnyebb azért ....dehát 11 éves korom óta gurulgatok óvatosba... mindíg volt azóta motorom inkább több eccere.... 35 éve, hogy megyek motorral és szerintem most még nemhagyom abba...tehát motoros vagyok..... fáj trianon így magyar is...
ami eddig sok akadályt képezett az most egy lett ...levágtunk a fakupac szélből meg kihúzgáltunk 10 - 20 fát és onnan helyből a sziklára felugorva (utolsó előtti kép little csuka nézegeti ) ki is van kerülve az orion árok alsó szakasza egyszerre.....
na végre motoroztunk ..... áll a gyíkom...
úgy kezdődött...néztünk videót itt a sportmotoron ... és felizgultunk, hogy átrendezte a természet az oriont járhatatlanra.... innentől fel is izgultunk...
hát aki belement annak csalódás volt mert csak a felezővonalakat nem festette fel természet ősanyánk aki szintén egy büdös kurva volt...de a többit azt elintézte rendesen.....úgy kitisztult, hogy hihetetlen...micsoda vízár lehetett.....méter átmérőjű kövek gurultak ide oda....na de azért belementünk az alsó része a nagypadkáig két apró bajt leszámítva kocsival is járható ki van porszívózva egy fadarab sincs ..tükör sima ..kettő három végig.....a felső részben vannak azért csodák de inkább csak látványra egy hónapja szarabb dolgok voltak benne ......most pont azok tűntek el....kicsit még alakítottunk, hogy ne kelljen kötéllel felhúzni motort de úgy csináltuk, hogy azért az se legyen eccerű kummantó út...ne tudjanak azért végigjönni nagykerekű robogóval hamár így elkúródott....
Mostmá tényleg gyujcsukmá föla picsába!
Imádkozzál ( ha tudsz) hogy nyerjek a lottón! Veszek neked egy zsír újat,ennek a parazsán meg sütünk szalonnát egy fórum tali keretében!
Mostanába nincs nagyon időm még netezni se mondjuk sokak örömére csak titokolvasok.DÉW!Kívánom hogy nyerd meg a lottót ha ilyen célra fordítanád!De az se baj ha én nyerem meg mert hasonló lenne az elképzelés
Köszönöm
Ha nyernék a lottón MO minden megyéjében vennék legalább 1db kisebb focipálya méretű földet kint a picsába, ami autóval megközelíthető, de nem zargatja a jó népet. Aztán építtetnék rá endurocross pályát, olyat amiben az amcsik mennek teremben, fa akadályok, kövek, vizesárok stb. S indulhatna is a HUN bajnokság
A pályákat karban nem kell tartani, csak 1x kell megcsinálni és a helyi srácok is mehetnének rá akármikor ingyen gyakorolni, motorozni. már aki vonz ez a fajta motorozás.
Mondjuk a fák helyett gumi kéne, vagy beton, mert a fát elhordanák
Ilyen jellegűre gondolok: http://youtu.be/KnvW4b5MMe8
Komolyan nem motoroztál azóta? Vagy csak azokat nem hívtad annak?
úgy kezdődött...néztünk videót itt a sportmotoron ... és felizgultunk, hogy átrendezte a természet az oriont járhatatlanra....
hát aki belement annak csalódás volt mert csak a felezővonalakat nem festette fel természet ősanyánk aki szintén egy büdös kurva volt...de a többit azt elintézte rendesen.....úgy kitisztult, hogy hihetetlen...micsoda vízár lehetett.....méter átmérőjű kövek gurultak ide oda....na de azért belementünk az alsó része a nagypadkáig két apró bajt leszámítva kocsival is járható ki van porszívózva egy fadarab sincs ..tükör sima ..kettő három végig.....a felső részben vannak azért csodák de inkább csak látványra egy hónapja szarabb dolgok voltak benne ......most pont azok tűntek el....kicsit még alakítottunk, hogy ne kelljen kötéllel felhúzni motort de úgy csináltuk, hogy azért az se legyen eccerű kummantó út...ne tudjanak azért végigjönni nagykerekű robogóval hamár így elkúródott....
Imádkozzál ( ha tudsz) hogy nyerjek a lottón! Veszek neked egy zsír újat,ennek a parazsán meg sütünk szalonnát egy fórum tali keretében!