Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akartam vinni egy kis sört narancsost
basztá felvenni
pedig én nem ragasztanák egy tankot...

inkább rézzel, kemény forrasztás...szerintem.
megjöttem a motorozásbol.... bevallom töredelmesen ma valahogy nem ment ugy mint máskor.. lehet valami front.. vagy csak menstruálok...nemtom...
Szasztok
Nagy kérdés a mestereknek nem tudtok valami fém ragasztót ajánlani a tankomhoz mert már nem akarom hegesztgetni, mert mindig feszül valahol, de már épp hogy csak könnyezik
Dew, nagyon szeretném megnyerni a lottót...de ha csak annyi pénzt is nyerek amiből neked tudok venni egy motort akkor megteszem! simán megcsinálod a dolgokat,de nem a jelenlegi megbízhatatlan motoroddal! Csak segíteni szeretnék,mint a többiek is! bízok hozzád,hogy egyszer belátod, le kell cserélned a saját fejlődésed miatt! sztem egy jóképű 125 exc-vel gyaláznád a hegyeidet... ezt nem viccből mondom...meglehet csinálni sokmindent 125-tel is! csak a nagy felmenőkön fogyhat el az erő benne...de a pilóta megolhatja,,,
nem mániában voltunk,csak itthon,de sztem egy igazán jó,kellemes motorzáson vagyunk túl,volt kihívás,keresztbefás, és a new cicilős helyet is megmutatták a srácok...hát csecsen voltunk elmondanám...de hiányzott! még most visszaolvasok..majd ha látom,hogy írt még valai a hajtásunkról akkor írok én is! ;-)
Úgy számoltuk 4 píz lesz a nevezés
szánély..=szándély
mennyibe van egy ilyen sör-virsli racén az indulás?
26dika.. az pont akkor lesz mikor...a szánély?ha lyaúl számolom...
figyu..semmi baj a gépedddel csak néha hullámokban öt a fórumirókra hogy osztlyák az észt egy jobb verdáról...
de az tény.. a kis eremiksz nem sokkal nehezebb mint a 4t ktemem...
és olyan könnyen idnul ahogy az elő van írva...haa felpörgetem a motort és kibaszom a qplungot tecsnikszkát el tudod felejteni..egész hosszú életü qplungal is találkozhatsz...
és az tutti fejlődtél...
robi mesélte hogy nála mindég eldobtad a verdát..it most nálunk ilyet nem is láttam..szépen elnyalod a qlungal mielőtt elgyertyáznád
probáld ki azt hogy olyan helyeket keresel amik nem azok a lehetetlen feljárók mint az IM,de nehezebbek mint emezek..mint amiket mi is csináltunk krisszel...akkor könnyebb lesz a fejődés egyik lépcsőjéről a másikra lépni...
IM feljáródra legközelebb rászánunk időt és kitakaritjuk .. meg lesz csinálva!..ha nem is jutunk fel a tetejéig... de a sziklafalon tutti fellépek úgy hogy nem zuhanok vissza ..ha onnam marad annyi lendület még akkor megpróbálom tovább felfelé..ha nem akkor meg vissza guritom és kész.
Hama Sportklub ,Pető Ádám Gyorsan kapcsoljatok odaaaa
Akit érdekel,augusztus 26. Újszilvás fűszedő verseny ittengene Kaja is lesz,patika lesz minden Mindenkit baseball ütővel várunk Aki nem bírnak veszteni,nem bírják a vegyes talajt,kemény,agyag,homok,por,az ne is jöjjön Jaa és majdnem minden ugró dupla
ha ennyit eszel..sosem leszel 110kiló

déw.ez igaz..blokk és utána a lengővella.
biztos megkaptam és kösz a vidiket..csak majd holnp regel tudom elhozni a phóstát.
ja és mehetnék én is tankolni 2óránként mint az RM es haverom, akit a múltkor vártunk jó nekem az RMX 11,5L es tankjával

Mindjárt kiborítom belőle a szaros vízpumpa szimeringet és utána még a túlzott melegedés is meg lesz oldva, meg már a kuplung is meg lett,
remélem idén már több nyűgje nem jön elő
jövőre prognosztizálom a váltót/léptetővillákat

Majd ha nyerek a lottón, leadok egy suzuki márkakerbe megrendelést, amin minden létező még gyártott alkatrészből lesz 1db, felújítom gyári állapotra, utána meg elteszem vitrinbe és veszek valami rendes endúrót
Nem is ezt akartam Eztete
daszíp'
Beszartam a kisgyereken, hogy mennyit vakarózik

Egyet nem értek amire felfigyeltem, minek rakja be a hátsó lengővillát a blokk berakása előtt enyémen úgy tuti nem menne be a blokk, mint a csavar átmegy a blokkon is
titokolvasók tipikus lebukása....
nem néztem meg és nem is tetszett
Ha edzel,egyél,tőlem a jányom éppen lopja,ne egyek annyit
dewed,tanulj szerelni
csika mester!

Így pihenés után visszatérve az éterbe, meg felvéve a fonalat és kipróbálva a régóta álló vasat:

Kibeba@@ott jó lett ay YZ alatt a futó, nagyon köszönöm!

Szabolcs
bátor. .
bátor-tenyerén
a k5 450 kutyabergről nem is beszélve...300százért
milyne hűséges lyaúszág volt..kb 450éer let neki új gazdija aki azt hisz ihogy van bene 150üzóra mert kapott új spolylerokat...
de onnatól hogy egy sx az enyém 100al többért ...naggyon boldog emberg vok...e boldogabb lette mvolna ha alattad ójja kilóméterezreket a báror-tenyerén