Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az szimplán csak az Indián-nyom része, de ott lefelé mentünk nem felfelé
neveket akarok hallani!
Dew!

Tudtam én,hogy gondot fog nekem okozni a nevek! Ahol beszorultam a két nagy kő közé,én azt hittem annak az a neve
Szia Szali!

Azt tudom,csak nekem sajna nem gyári hűtő van rajta úgy csináltattam rá még tavaly!
170 km t menni az nem kevés. elképzelni se tudom merre lehet annyit menni egyedül. én örülök ha 70 etmegyünk egy jó hajtáson. ha 100 felett kell menni az már odabasz.
ma meg elment valami versenyt megnyerni.
Te se vagy normális, utakon annyit keringeni
Bár gondolom nem csak poroszkálós volt a tempó
Jó program!
Igen fasza volt A Pisztoly-katlanban már nem voltunk sokáig, végig se mentünk benne, mi is ki voltunk purcanva Pisztoly KTM-e is haldoklott
Melyiket hívod Kígyó feljárónak?

Sapka csere az lehet jól jön bár nekem ilyen gond nincs, túlfolyón elnyomja még mielőtt a sapka lefújna

Nyakad már okés?

Jó szerelést! Bevallom férfiasan, tegnap este bebasztam a műhelybe s azóta még rá se néztem, majd délután útra készre csinálom holnapra
Napot!
Most esett le, nem kell holnap dolgozni lehet menni motorozni
2-3000 ft. körül mozog az újabb fajta gyári sapka. az meg 1.8 bár os.
Szia Dew!

Jó volt a tegnapi hajtás,a két közé való beszorulásom nem kellett volna Mert szerintem ott kapott a nyakam is mikor áthúztam a motort Ezt az egyet leszámítva jó hajtás volt Mondjuk a Pistoly katlant már nem hiszem,hogy túl éltem volna Egy dolog nyugtat,hogy a motor most már aránylag jól üzemel! Arra is sikerült rájönni,miért fújja el néha olyan könnyen a vizet,mert az én hűtősapkám 0,9-es a gyári KTM meg 1,4-es Ezt eddig nem tudtam,de ahoz képes így is csak a Kígyó feljárónál fújta el a vízet Na megyek rendbe teszem az elejét,mert elég fura volt így haza jönni vele tegnap!
az jo program..

itt dög meleg van, összerakom a gyereknek a bmx-et aztán strand, és majd este felé motorozás...
DID 520 ATV x-ring..
na de egyszerre.
mostanában sokat látom a D:I:D x ringest . egész emberi áron lehet megvenni ha van valami kapcsolatod. lánckeréknek szerintem érdemes a supersproxot rakni. előre meg gyárit. így asszem 30 körül megáll a szett.

a cz lánc már tetvesül elszállt árban. ráadásul egy fosadék mert összemacskásodik. mondjuk az x ringese az jó de jóval húszezer felett van. az meg vicc kategória egy láncért. a többit nem ismerem. szerintem vegyél did et. azzal nem baszol rá.
Én DID-et használok,X gyűrűs,de nem tudom mi a pontos neve. Nekem ez jött be eddig.Vagyis ez az egy ami nem nyúlt le állandóan,mint a gatya gumi. Nem olyan drága,valami 20 körül volt asszem (győrbe a reálba vettem).Kérdezz rá az auner-ba,mert ott asszem akciózta az Ákos a reginát. aunergyor.hu Nem tudom van-e még neki,én is csak fél füllel hallottam ezt az akciót.
Hali...Lusta vagyok keresgélni,bugic,kiscsuka és a többiek,akik 525ön ülnek,csereérett a láncszettem,milyet szoktatok földobni?és hol tudom azt beszermányolni a legolcsóbban?
este grillpartin voltunk,meg nem mondom mikor jöttünk haza
gyerek még mindig ott van,nem akart hazajönni...bébi kiságyban aludt mert éppen az volt szabad én most elmegyek dódozni egyet aztán megyünk motorozni
170 km-er főlduton... inkább kasztráljanak ki...
már lefestettem most reggel a kinder bmx-ét... pont szárad az első réteg..
kb bolondokháza van...
Magába is Jó kávét Egy ember van talpon a vidéken Ronis bátyó Na,menek,me sose érek odaja,ma nyerni kéne
gut morgen csikáno