Belegondoltam ilyen rúgó startos versenyen mit alkotnék a vassal
Mire sikerül egyáltalán berúgni a többiek már mennek egy kört,
aztán mire beakasztom a berúgókart a helyére, hogy ne nyíljon ki, mennek még egy kört
Köszi a kormány tippet , így tényleg jobb, csak még meg kell szokni.
Verdával valami nem kóser, de nem tudom mi és főleg az okát nem még figyelgetni kell, vizet nem rottyantotta így szimering csere után annyit, de az erőnléttel valami gubanc van berúgni meg kurva nehéz szopatott ma eleget
amúgy nem kell ahhoz család ,hogy az ember értelmesen tudja eltölteni az idejét. ugyenez fordítva is igaz. tele vagyok balfasz családos ismerősőkkel akik símán élhetnének mint hal a vízben , ehelyett otthon savanyognak ,tespednek, semmire nem lehet őket rávenni. és folyton keseregnek... kb lehúzták magukat a wc n.
ehelyett én ma meló után is lezúztam a 10 kilcsimet és mit ne mondjak ,kibaszott jó volt! most értem haza.
teljesen igazad van Bálinyó. de ide a Tiszára sík vízre ez a legmegfelelőbb. én ide tudok nap mint nap kimenni és ott tudom tárolni a vizparton egy üdülöben. szóval egyértelmű hogy nekem ez a jó. ráadásul a k1 az itt király és nem akarok vele túrázni a nádban sem. hanem hasítani a vizet és kész. leevezem a 10 km emet és aznapra heló.
amúgy van egy pk1 em is amit tavaj vettem. azzal nem borulsz fel. majd árvízkor akarok vele becsámborogni az erdőbe.iletve hidegben azzal megyek nehogy boruljak. csajomnak vettem de nem érdekli. vagy eladom a gecibe. amúgy meg egész télig és koratavasszal már lehet vele menni . a k1 az csak juniustól októberig jó.
reggeli kayak oránkat olvastátok.... igy 8 kayak elfogyasztása után , amiböl 2 vadvizi Eskimo, több üvegszálas tura kacat,Pörnyeszi stb, és még több full extrás anyagbol lévő tengeri tura holmi limitált sorszámos Necky stb...
további kérdésekért forduljon kezelőorvosához gyógyszerészéhez...
cvagy elsőre kéne venni egy normális kayakot nem rögtön K1-el kezdeni...esetleg talán tán...
merthogy egy normál tura kayakkal még élvezni is lehet a nádasban valo boklászást, ezzel a szarral meg összeszoritott seglyukal ülsz egész nap, ha oldalhullámot kap már borul is... ráadásul kényelmetlen is mint barom...nem is értem miért vagy ennyire belebuzulva...
egy jo tengero tura kayak olyan 4 méter körüli, az a világ legjobb hajoja.. lehet bele pakolni, a balatonon viharban a méter-méterhuszas oldalhullámokat meg sem érzi, ugy hogy a hajo felett átcsap a hullám, kell a spitzdekk.
a K1 versenyzésre valo, gyors egyenesen, aztán ennyi.
vik. a program jó! kimegyek a tiszára vasárnap is. ott leszek kajakkkal. te meg csak poroljál azon a csíra mindszenti viccpályán. ráadásul akkora por lesz mint amilyet régen láttál. nem megyek ki nézni mert úgyse lehet látni 2 méternél tovább. ráadásul annyira érdekel az a bohóckodás mint az állat. szerintem hagyd meg azt a benzint amit ott akarsz elégetni szeptemberre. mert egy árva buznyákot nem ér oda kimenni.
amúgy csak szólok hogy kucuék buzira fognak verni :) ha esetleg olyan álmaid lennének hogy serleget kapsz.
Mire sikerül egyáltalán berúgni a többiek már mennek egy kört,
aztán mire beakasztom a berúgókart a helyére, hogy ne nyíljon ki, mennek még egy kört
Köszi a kormány tippet
Verdával valami nem kóser, de nem tudom mi és főleg az okát nem
Kissé elfáradtam ma
amúgy nem kell ahhoz család ,hogy az ember értelmesen tudja eltölteni az idejét. ugyenez fordítva is igaz. tele vagyok balfasz családos ismerősőkkel akik símán élhetnének mint hal a vízben , ehelyett otthon savanyognak ,tespednek, semmire nem lehet őket rávenni. és folyton keseregnek... kb lehúzták magukat a wc n.
ehelyett én ma meló után is lezúztam a 10 kilcsimet és mit ne mondjak ,kibaszott jó volt! most értem haza.
Vasárnap estére kellene szállás Eszergomba, 2 fő részére.
Tudsz ajánlani valami emberközeli panziót, zárt parkolóval?
(nem a legolcsóbb, hugyos-legyes kellene, hanem egy középkategóriás, szép tiszta, normál árban)
Ettől függetlenül egy jó étterem ajánlat is kellene.
Köszi: Kadosa
amúgy van egy pk1 em is amit tavaj vettem. azzal nem borulsz fel. majd árvízkor akarok vele becsámborogni az erdőbe.iletve hidegben azzal megyek nehogy boruljak. csajomnak vettem de nem érdekli. vagy eladom a gecibe. amúgy meg egész télig és koratavasszal már lehet vele menni . a k1 az csak juniustól októberig jó.
további kérdésekért forduljon kezelőorvosához gyógyszerészéhez...
merthogy egy normál tura kayakkal még élvezni is lehet a nádasban valo boklászást, ezzel a szarral meg összeszoritott seglyukal ülsz egész nap, ha oldalhullámot kap már borul is... ráadásul kényelmetlen is mint barom...nem is értem miért vagy ennyire belebuzulva...
egy jo tengero tura kayak olyan 4 méter körüli, az a világ legjobb hajoja.. lehet bele pakolni, a balatonon viharban a méter-méterhuszas oldalhullámokat meg sem érzi, ugy hogy a hajo felett átcsap a hullám, kell a spitzdekk.
a K1 versenyzésre valo, gyors egyenesen, aztán ennyi.
amúgy csak szólok hogy kucuék buzira fognak verni :) ha esetleg olyan álmaid lennének hogy serleget kapsz.
Küzdjél meg a pénzedért.
Nem egy csónakban evezel a biztosítóval.