nekem ez totál tanuló motor, minden szempontból, szerelés stb.
ma is megyek vele tanulni, mivel már csak 5L benya maradt, azzal hosszúra nem megyek.
, de oldalirányú elcsattanásnál lehet megint meghajtom a hűtővédőt is
70-80-nál tiszta izgi,főleg mikor kanyar után felszántják az utat
Tiszta élmény
Teszt volt és ha még megsúgnám mennyit evett a mocc ,szerintem mindenkinek ilyen kéne
Hátsó azé defektes lett most lestem,ennyi belefért.Telók babák,a fékeket útálom,motor jó a többit meg leszarom
Holnap is kéne menni egy nagyot
Ma kipusztultam a napon,a fiúk meg minden hülyeséget elkövettek,mint az amatőrök,de jó volt
Annyit röhögtem,majd bele döglöttem
nem fogyott a hűtővíz, pedig volt melege is. Kuplung az most még tákolt.
de még időben észrevettem és ezért..emlékszem ez biztos kipufogógáz visszavezetős...
..de biztos ehhez..mert hát a kipufogó is vissza van vezetve a szÍvó oldalra..és csak már a menet is stimmel ha már a külsúő átmérő is...
vagy nem és hajtóükarosra küldöm gyorsan a dizelt?
anyja
, mivel ismer kinyitotta a műhelyt és beszivárogtunk a polcok közé..lám kb 5 perc keresgélés után.. volt a polcon..megrendelés nélkül..mert ilyen van minden polcon...itt a pusztába is!
.
.
)a kupába beletöltéskor..nem sokat csak egy fél litert lötyköltem minden felé
.
.
mint a hetes geci
nem szabályos...de azért kedd-vese
fhórumos feljáró
tegnap be is szoptuk mind a 3 an
ott még nem sikerült feljutni, csak Viktornak meg SK nak, viszont az jó érzés volt, hogy a Batmen-feljáróban felküldtem a vasat elsőre
mi meg nem beszéljük le magunkat hanem nekicsapódunk, hogy felmegyünk....aztán majd lesz valahogy elesni eleshetünk meg meghalhatunk fönt is... ...olyan még nem volt ,hogy nem volt sehogy
ja ha meg kell halni akkor meg kell halni ....nem tucc mit csinálni ha menni kell...motorral mindíg csak életre halálra menjél....különben szart se ér az egész...