Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nálunk is szoktak előferdülni erdőben olyanok akik nézegetik a meredélyeket és elmondják előre miért nem lehet felmenni....meg így úgy ...azabaj stb...elfogok esni meg ilyen hülyeségek....

mi meg nem beszéljük le magunkat hanem nekicsapódunk, hogy felmegyünk....aztán majd lesz valahogy elesni eleshetünk meg meghalhatunk fönt is... ...olyan még nem volt ,hogy nem volt sehogy

ja ha meg kell halni akkor meg kell halni ....nem tucc mit csinálni ha menni kell...motorral mindíg csak életre halálra menjél....különben szart se ér az egész...
ja jól van esni eshecc ...nem arra gondoltam
csak ne úgy indulj hogy már előre esni mész meg arról beszélsz...

only pozitívan....
most láttam épp aztán gondoltam bedobom ide hátha valaki valamit esetleg hallott róla.....

amúgy kis képen láttam neten és ahogy rápillantottam egyből levágtam hogy pancsi...
esni is meg kell tanulni
ha adhatok egy tanácsot....fontos...ne esni menj ki soha hanem motorozni !
szewa
Csak nem ezzel fogsz a jövőben hard endúrózni?
reggelt!
Bár aki ezen tanul motorozni extrém endurót, az nem tudom, hogy is vigyáz rá nekem ez totál tanuló motor, minden szempontból, szerelés stb. ma is megyek vele tanulni, mivel már csak 5L benya maradt, azzal hosszúra nem megyek.
Gyakorolok ma kimondottan csak lassú egy kereket a mezőt, legalább odáig szeretnék eljutni már, hogy fel tudjam venni holtpontra az elejét és ott tartani. Gyakorlás módját tudom, csak a múltkor is feladtam a kurva meleg miatt, lehet ma se lesz másként
Már előre számolok egy farokidom töréssel, így fel is lazítottam a spanit, hogy fel tudjon csukódni a farokidom , de oldalirányú elcsattanásnál lehet megint meghajtom a hűtővédőt is

Jó motorozást mindenki másnak is, aki így ünnepel
Ha tulaj nem ilyen hülye mint én és vigyáz is rá, akkor ez se költségesebb, mint bármelyik másik hasonló korú 2T, a powert vegyük ki a számításból, az az egy típushibája van.
Ez melyik mocc volt? Tuti nem 2T, azzal lehetetlen 1 tankkal ennyit menni az XT600?
Jó reggelt!

Gratulálok kié az a 2. hely?
Lett egy 2.hely,a többit nem tudom Grat mindenkinek
Van itt minden,kemény,szar,nagyon szar,fűcsomós,poros,homok,minden
Nem rossz az 70-80-nál tiszta izgi,főleg mikor kanyar után felszántják az utat Tiszta élmény Teszt volt és ha még megsúgnám mennyit evett a mocc ,szerintem mindenkinek ilyen kéne Hátsó azé defektes lett most lestem,ennyi belefért.Telók babák,a fékeket útálom,motor jó a többit meg leszarom Holnap is kéne menni egy nagyot Ma kipusztultam a napon,a fiúk meg minden hülyeséget elkövettek,mint az amatőrök,de jó volt Annyit röhögtem,majd bele döglöttem
vizpumpára tsillagos 5öst kapsz.. csak a többire is vigyázz..tök oltsón leet akkor motorozni az rmx-el is!
na képben vagyok a zarándol feljárónál is.. .
meg mostmár a betmenesnél is...emlékszem miko rlekavartam majdnem..majdnem megettek amedvék...
inkább csak a rémületemben és elvszetttségében max egy megvadult csirkerajjal találkozhattunk volna...
az pl az lyaú felfelé volt.. gurulós sziklás kidőltfás..igazi zarándol nyom

a betmenes az még lefellé is jó volt
A Batmen feljáró az, ahol kijöttetek az első patakmederből és nekimentünk egy nagyobb dombnak, ahol végül kerülővel mentem fel, mert nem jött össze, ott gurultunk le is, volt mellette végig egy nagyobb árok, nem tudom így rémlik-e.
még szerencse, hogy vannak ismerősök
Mindig van mit csinálni, ma vettem észre a hűtővédőt
Vízpumpa szimering 2db egyik befelé másik kifelé, fajinul zár nem fogyott a hűtővíz, pedig volt melege is. Kuplung az most még tákolt.
Most emeltem a tűn vissza a karbiban, mert nem akart menni rendesen, nem kapott elég benyát, majd holnap kipróbálom milyen így, igazából át kéne fúvókázni szerintem

A Zarándol feljáró azért lett az, mert te küldted fel elsőre, amit aznap néztetek ki, SK is harcolt rajta én meg fel se tudtam menni.
Az volt az, ahol lefelé menet mi legurultunk, te meg elkavartál,
teli volt fával felfelé, a teteje meg sziklalépcsős.
amúgy melyik is volt az?
a és a betmen feljáró az melyik?
örülök hogy berec úr is keni vágja a témát..mert mikor ott voltunk sajnos nem jött össze az edgylyütt hajtás ...pedig a jó 360 az csak azért tud egy-smást
déw..ha arra jártok..takaritgathatjátok..ha sok a szabidő.. az ta hiperfeljárót amibe a nagy függőleges sziklás rész van..mert nem tudni..de lehet egyszer..felmegyünk még oda
a nap története..számomra...
nem mentem el a mindenszenteki moto-rosssz racéra mert akadt dolog itthon elég...de
mondom ha már készrevágom a fhűtésrendszert(kazánt raktam át + regy ablakot meg az hozzá tartozó radiátort..mondom akkot befejezem ma
+kicserélem a vanettbe a motor olajat+ az olajszűrőt...
a héten megrendeltem..mert ahol voltam boltba ott ne mvolt polcon..már akkor gyanús volt!na mindegy megrendeltem ...nem elég hogy zsanett kettőezer 300dÍzel meg 2001es...3500ér tud adni minőségit...
-mondom mi van?
olajszűrőből Qrva jó lesz az 1000forintos ha van..(mert ez kedvezményes bolt de a másik boltban ahol a múlkor vettem kedvezmények nélkül volt ezer öccá.)ugyhogy van úgy hogy sokba kerül a kedvezményes ár...bár eztetet már itten sok mindenki tudja
hát majd néz.
-hanem ez a kipufogógázvisszavezetős falta-é?
-há mondom ez biztos
-erre a boltos hogy én milyen fasza vagyok mert ezet eddig senki sem tudta
-azért mert nemrég szakadt le majd a kipfogókönyönél a kidörentő mert a 3 csavarból kettő elszált de még időben észrevettem és ezért..emlékszem ez biztos kipufogógáz visszavezetős...
de mondom ezt eddig sem kérdezték csak azt hogy zsanett és kész..és jót adtak..ez mondom akkor
-az a lényeg ő olyat rendel ami belevaló és az akkor biztos...
biztos...
BIZTOS AZ HOGY A.... KÚRWA ANYÁD te köcsög.

mert délelőtt felrakom a radiátort +fúrok két három lukat a falba hogy a garagéba is legyen viz télire..na mondom itt az idő.. olajcsere.nézem...
Néézem...
NÉÉZEM...
hát a szűrő az 3 cm rel hosszabb mint emez ami rajta van
há mondom a bótos mondta olyat hoztak..csak nekem valót
mondom leszedem a szűrőt... külső átmérője ugyan az...kicsit hosszabb de lefér éppen...
leszedem.
szedném le.. kézzel nem birok jól hozzáférni csak eggyel.. azzal meg nem lazul meg...mondom ott a csavarhúzó beütöm oszt kijön...
a szűrő biztos jó lesz mert direkt nekem és hozatta..mikor eddig bárhol volt polcon csak ezeknél nem ..de biztos ehhez..mert hát a kipufogó is vissza van vezetve a szÍvó oldalra..és csak már a menet is stimmel ha már a külsúő átmérő is...
csavarhúzó neki....átütöm..kihajtom... olaj jön lefelé...fasza.
kihúzom az olajtálcát a kocsi alól.. beviszem a szűrőt a másik mellé rakom..és lám az újnak a menetek hát ránézésre sem stimmel..mert nekem úgy hozatták ..a kÚÚRwa anyádat....te okos boltos.
na ekkor már elkapott az ideg kicsit...
wasárnap reggel 10kor mit csinálok én?ezzel a gondal...
hivom a szerelő havert..
figyu..ha két napig folyik ki belpőle az olaj..mármint az olajleeresztés miatt a szivattyűból teljessen kifolyik..akkor
mikor 48 óra múlva felkapja az egyből.. vagy vagy nem és hajtóükarosra küldöm gyorsan a dizelt?
ó hát azzal nincs baj .olajcserekor de a két nap..kicsit túl kifolyik a szivattyű elől az az olaj..és hiába töltöm fel... a ha teljessen kifolyt akkor az az fogaskerék szivattyú hát ..szóval nem szerencsés dolog ez..mert mi van ha soká kapja föl akkor...szóval ha fel is töltöm olajjal a szűrőt is(ahogy mindég is szoktam!)még akkor is lehet hogy a....az a 30-40mp amig tovább tart neki felszedni az olajat és eljuttatni a hajtókar csapágyakhoz..az nekem lehet baj..nagy bajt okozhat
a kúrva okos anyádat aki igy tud olajszűrőt rendelni
na de..van egy servicés haver...egy szervicét innen 3 km re ahol lehet.hogy kinyitják a z én két kék szép szememért vasárnap és lehet hogy a polcon..
hivom az embert..nem elérhető...megszerzem a vezetékest és mondja a haver lehet valamelyik szülö azért csak felveszi...ugy is lett.
kiderült a srác elment az meg elment erdélybe...
de az anyukálya...az ÉDES anyja , mivel ismer kinyitotta a műhelyt és beszivárogtunk a polcok közé..lám kb 5 perc keresgélés után.. volt a polcon..megrendelés nélkül..mert ilyen van minden polcon...itt a pusztába is!
gyanússan csak annyi van ráirva nissan..és a külső méretei ugyan azok mint az enyémnek +a menet beülről is akkora volt mint emez... a menetemelkedésben ..hát abban csak ugyan az már ha nissan.
hát az vót
olajcsere megoldva..már cska kedden az derül ki hogy ez a szűrő nem -é 7ezer forintos . .
de nem valószinű mert valami asiah os...de olajszűrőnek csak jó egy kinalyi is
szóval az olajcsere 20perces művelete 2óra múlva azal fejeződött be hogy melléöntöttem a kipihent olajat(napon pihent nem lehetett fáradt olaj )a kupába beletöltéskor..nem sokat csak egy fél litert lötyköltem minden felé . .
de hát akkor is kész lett...
majd kedden megyek és emit megnézem it buziznak majd...mert persze péntken hozta ki a a bolti futár..aki kihozta egy flig szétesett szétszakadt dobozban de csak akkor figyeltem mikor már el is szaladt az ember és megfogom a szűrút és ...ez meg mi..végül is mindegy.. de azér elraktam..számlával együtt!
majd kiderül...
raúzsás lyaúnapot csÍÍnálok
na látom déw..- az eremiksz összeált megint mint a hetes geci
az a lényeg:
hétközbe basztathatod,
szétszetheted- szétbaszhatod,
de eljŐ a szombat reggel
és az eremiksz újra felkel
végül is mi lett a vizszipattyúnál.. hogy lett
illetve akkro vettél bele egy qplungagyat..vagy emezt helyrepofoztad?

zarándol fejáró... nem szabályos...de azért kedd-vese
csak arról lehet elnevezni feljárót aki a megtalálás napján egyedül megy fel és a többiek közül senki.
de azért legalább már van olyan hogy fhórumos feljáró
de már nem emlékszem melyik volt az
Akkor majd nem eltaláltam
Már van Zarándol feljáró is tegnap be is szoptuk mind a 3 an ott még nem sikerült feljutni, csak Viktornak meg SK nak, viszont az jó érzés volt, hogy a Batmen-feljáróban felküldtem a vasat elsőre

Tessék a nevek