Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérjél eseti szakvéleményt valamelyik KTM kereskedőtől.

Az alapján a bíróság megállapítja-hacsak nem bizonyítják az ellenkezőjét (szóval nem kell-nagyon-elszállni)

Amennyi szerintük a kárkori érték volt, annyiért még most sem kapni ugyanilyen évjáratú motort még rendszám nélkül se ...úgyhogy ha ennyiért megtartom, akkor egyrészt mi a faszt csinálok vele, másrészt elbukom az értékének legalább az ötödét...
Akkor annyiért jó neked a maradék, a többit fizessék ki.
Hogy rendeződött, az túlzás, de már kiköhögtek némi lóvét, meg méltóztattak végre közölni hogy kb. egy pár kerék árát éri szerintük a rom
Kivagyok mint a kacsa aszom kivan az összes motorozással Mire mindíg beöltözök,mire mettankolom,kilesem rajta még anyám peckit is,mire elindulok,menek menek,csak menek,azt kilesem mennyi még a benya,azt még menek csak menek,majd hazaérek leizzadva mint egy állat,a ruha alig jön le rólam,minden tiszta víz rajtam,büdös vagyok mint egy 6 napos döglött kutya,a csizmát alig tudom kicsatolgatni,mozogni is alig tudok,éhes vagyok mint egy farkas,szomjam mint egy szomjazó púpostevéé,szám kiszáradva,azt még le se rángatom magamról az utólsó cumót,mikor már csörög is a telefon,közben csipog a jányom,hogy apa crossversenyen vót,te ott vótá,nem vitté,mondom beszélek,mindjárt,várjál egy kicsit tiszta víz is vagyok,apa strandon vót,te a balatonon vótá,én is odaakarok menni,közben kúva éhes vagyok erőm nulla a telefont alig bírom el,hallani sem hallom mit mond a ki, akit nem tudok ki,szóval mondom semmit nem hallok,légysi hívjál később,me ki vagyok mint a kacsa,a jány nem hagy stb.Tovább nem írok,me egy oldal pörcöt bevertem,kukoricával,amit sose szoktam,de most jólesett.Azt szerintem nem kell altatni
NA,csak nem rendeződött már a biztosítós dolog?
szali
vasárnapi pogram..kimégy mártélyba kajakolni majd kijössz a racén megnézel hogy bengázok délután egytől
http://www.sportmotor.hu/motor...
csak szólok..seggeden nics kora..csak tenger..illeltve nagyobb Ósön..ahogyaz amerikai angol mondja a thalywani hatóságoknak
amúgy pedig közérdekü rovatunkat olvashatták.
jóvan. holnap kiderítem aztán mondom ,hogy ahoz tartsák magukat mert úgy szervezzük.
de nem egyszerü. ez nagyobb cég mint amikhez szoktunk . nem sokat pattoghatunk . ráadásul 30 napra fizetnek.
minden megoldható..de tudni kell az időpontot!
viktor. csüt vagy pénteken szolgálatban vagy? lenne egy meló. szeged cora . be kéne szerelni ezt azt. nyitás előtt kell mennünk. elvileg csak csavarozgatás meg pakolászás. jó lenne ha tudnál jönni. feltéve ha nem dolgozol és ha énis megtudom a pontos időpontot. nem rajtam múlik.
mert mi lesz szeptemberben... ugye .
hát a hatnapos...ide van akinek ötnaposO02]. . . .
a qplungpróba az dicséretes ötlet.. szeptember közepére össze kel állni:-))a gépnek 110%ban
hát ..igen
a titokolvasók figyelmébe anyám-lom.
szerda..
nem kedd
ottó szolt hogy az új patak illetve a régi kékpatak ami szőrnypatakká változott..és majd felfalta Á.. megpuhult testét aazok lesznek a repert-toárban..+ még belefűzök ezt azt...én gondoltam hogy aki jövőre a délyvai racén aba akar indulni-mert a race után sokembernek volt gondolata a B helyett az at emlegetni..szóval azokna ka a zarándol feljáróban fel kel szenvedni magukat..neeem?
hát a déván is ha a arra megy a nyom..nem?
de
3 a platóról. meg 51 katonai és 10 polgári. nem sok. sőt lófasz. ép a nullánál kicsit több. mondjuk volt benne mindenféle faszság. mindenféle gépből. katonaság után leszartam. meg újra akartak vizsgázatatni. azt meg nem kértem. amúgy mennék még csak mint bármi más ez is buzi drága lett és mostmár tuti újra kéne vizsgázni paplanra . de szerintem ez kilőve. már az olyan sportokat részesítem előnyben ahol nem függesz semmiféle szervezettől meg másoktól.

amúgy vik. ottó hívott. szedán lesz valami nagy csapatás az uj patakokban :) szerintem kimegyek,de azt nem árt tudni hogy pont aznap tetőzik a hőhullám. ráadásul esőnek nyoma sincs. viszont ki akarom próbálni az uj kuplungot még a nagy szeptemberi menetek előtt ezért ki kell mennem nekem is szerdán. máskor nem igen lesz lehetőségem addig úgyhogy leszarom ha por van most kimék ha mentek!
Mennyi ugrásod van?
Köszönöm mindenkinek a segítséget
na legalább lesz egy nyugodt, motorozás mentes hétvégém
Igen, az EXC-t (van másik romom is? )

Nem elcserélni, Te
Eladod az RMX-et, odaadom az EXC-t, összelegózod, motorozol vele, örülsz

Azért nem rakom helyre, mert se kedvem, se időm nincs foglalkozni vele...bár egy jó kis SM-t szívesen építenék belőle, de ilyen benzinárak mellet azt ki a faszom tudná fenntartani?
Első körön inkább egyben szeretnék megszabadulni tőle...bár eddig csak elég komolytalan ajánlatokat kaptam rá, úgyhogy lehet hogy nem úszom meg hogy hazacipeljem és szétcincáljam...pedig kb. annyira hiányzik mint zsebből a szar...
Köszi az infókat, majd ha egyszer kajakozom hasznosítom
bár nem hiszem, mivel nem csípem a vizet

Neked jó kajakozást, akkor ezek szerint bejön az is
ja nekem kéne as hűtöje meg a gyujtáscuccai. bazki Dani mi történt? elestél?
Amit lezúztál KTM EXC 250-t?

Miért cseréljük el, neked kell az RMX és ráfizetsz?
Nem értem ezt a maradna sok lóvém dolgot hiszen te sem ingyen vágnád hozzám
egy házasítás nem lenne hülyeség, ha épp a blokkod, mert gondolom a vázad meg a futók az szarrá tekeredett
De ez totál álom marad egyenlőre tuti, jelenleg van -50eFt om

Egyébként te miért nem rakod helyre?
Bár szerintem legjobban akkor jársz, ha lebontod és alkatrésznek eladod
amúgy eleinte szoktak súlyt tenni a fenékre. de ha felborulsz hullik kifelé minden. szóval felesleges. rá kel szánni az időt és vagy 200 x beborulni mire nagyából megmaradsz benne. viszont aztán siklik mint a kurva annya! 15 km / h val tudsz vele haladni ha húzod neki.
amúgy vannak szélesebb tipusok is . azok kevésbé borulósak. viszont ez olyan mint a drz szindróma. ha rendes hajót akarsz akkor k1 es. ha bóklászni akarsz akkor szélesebb. ha túrázni akkor meg mégszélesebb. azokkal nehéz felborulni viszont nem szelik úgy a vizet.
elég vicces egy jószágok ezek.

a sok marha azt hiszi a partról jééé milyen szépen megy vele a csávó.. aztán idejönnek kipróbálni és bele se tudnak ülni. aztán megy a nem értem pedig olyan könnyűnek tűnik duma. na meg amikor bele akar ülni már nyúlkál az evezőért és nem érti mért nem adom neki oda... mondom majd egy fél év múlva öcsém nyulkálhatsz érte . addig próbálj benne maradni.

amúgy mikor elsőre próbálod ki szinte elképzelhetetlennek látod ,hogy ebbe valaha is meg tudsz maradni. aztán persze kialakul az. olyan mint a bicikli . azt is meg kellett tanulni. mondjuk ez sokkal huncutabb. rászáll egy bögöj a válladra már borulsz is.