...úgyhogy ha ennyiért megtartom, akkor egyrészt mi a faszt csinálok vele, másrészt elbukom az értékének legalább az ötödét...
aszom kivan az összes motorozással
Mire mindíg beöltözök,mire mettankolom,kilesem rajta még anyám peckit is,mire elindulok,menek menek,csak menek,azt kilesem mennyi még a benya,azt még menek csak menek,majd hazaérek leizzadva mint egy állat,a ruha alig jön le rólam,minden tiszta víz rajtam,büdös vagyok mint egy 6 napos döglött kutya,a csizmát alig tudom kicsatolgatni,mozogni is alig tudok,éhes vagyok mint egy farkas,szomjam mint egy szomjazó púpostevéé,szám kiszáradva,azt még le se rángatom magamról az utólsó cumót,mikor már csörög is a telefon,közben csipog a jányom,hogy apa crossversenyen vót,te ott vótá,nem vitté,mondom beszélek,mindjárt,várjál egy kicsit tiszta víz is vagyok,apa strandon vót,te a balatonon vótá,én is odaakarok menni,közben kúva éhes vagyok erőm nulla a telefont alig bírom el,hallani sem hallom mit mond a ki, akit nem tudok ki,szóval mondom semmit nem hallok,légysi hívjál később,me ki vagyok mint a kacsa,a jány nem hagy stb.Tovább nem írok,me egy oldal pörcöt bevertem,kukoricával,amit sose szoktam,de most jólesett.Azt szerintem nem kell altatni
aazok lesznek a repert-toárban..+ még belefűzök ezt azt...én gondoltam hogy aki jövőre a délyvai racén aba akar indulni-mert a race után sokembernek volt gondolata a B helyett az at emlegetni..szóval azokna ka a zarándol feljáróban fel kel szenvedni magukat..neeem?
)
hiszen te sem ingyen vágnád hozzám
na meg amikor bele akar ülni már nyúlkál az evezőért és nem érti mért nem adom neki oda...
mondom majd egy fél év múlva öcsém nyulkálhatsz érte . addig próbálj benne maradni.
Az alapján a bíróság megállapítja-hacsak nem bizonyítják az ellenkezőjét (szóval nem kell-nagyon-elszállni)