Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egy BIG SZÍV te homár!Este jössz a Kék osztrigába ?ta -ta-ra-ra-ra raaaaa ra
http://youtu.be/PAIWcMrwBGA
homokot nekem? hááá nem vagyok én buzi...
nem politizálok, hisz tudod... én leszarom hogy jobbos vagy balos, hogy orbának, vagy gyurcsánynak hivják a kirakatot... magasrol leszarom...

én csak összerakom a puzle darabjait, amiböl hamar össze áll az összkép...ennyi.
Ja ezt neked küldöm
Ne politizálj!Nem értesz hozzá ugyse
Voltam ma qwadozni meg megfürödtem szept 2.án a Nagy Víízbe tavaly okt3 volt a rekord
Hi vik.
jó a szinteres,csak nagyon gyorsan kopik......pláne itt cereden a homokban...
Itt sem sok volt.Éppen csak annyi,hogy egy kicsit elverte a port.Sár az nem volt sehol sem.Sajnos!
eső
nálunk seggeden 2 hónapja egy cseppes sem.
a múltkor is csak annyi hogy romcsiba ..na ott volt fasz kis eső..de az is olyan hogy 2 nap múlva már nyoma sem volt.
mi lesz igy ..hogy megyünk sárba ha nincs sár
sajnos a nagypolitika már csak ilyen....

én csak arra világitottam rá hogy az azeri baltás elengedése, nem orbán nyiktor saját kutföjéböl kipattant gondolat....

nem nem,, szigoruan utasitásra tette pont most ,pont ő...
Estét! Fasza idő volt ma,kicsit őszies reggel,délben szarrá áztunk,de aztán a nap végére meleg lett mint a picsa. Nagyon érzem hogy egész nyáron csak a medencébe punnyadtam.Elfáradtam mint az ökör,lett 20 ezer kár,de amúgy jó volt! Eshetett volna több eső,mert az a kevéske délutánra mind felszáradt.
Megint az orrunknál fogva vezetnek minket, vagyis Orbánt, de a végén megint csak a cumi marad az országnak. De miért nekünk kell kikaparni a parazsat? Nem buktunk még eleget, Trianont teljes elfelejtették…...
Mit akarunk mink a nagyok játékába beleszólni, csak simán bűnbakok leszünk, mindenki takarózik, hogy ez a háború nem lett volna, ha a magyarok .......

Féléves munkám megy a kukába, vagy majd 10év múlva el lehet arrafelé motorozni, ennyit a túratervekről....
amugy a gyári brembo az nagyon jo... csak arany ár...
nissin betétet használok ...goldfrent csak hátra.. ajp-böl a hárdos nem rossz és ára is elfogadhato...
ez jellemző a cigokra.. nem hajlik a derekuk, hogy tőben vágják ki a fát, ha már egyszer lopnak ...
ezt most találtam nektek a lyuhtubon
déw faja vidi.. az utolsó kettő az a kategória..az első az C a középső meg... B-é
hát erre lyaú az egykerék..ezt eddig nem is tudtad
legközelebb elmegyünk és majd krisszel mi lessük a tecsnikát..teli lesz az erdő déw feljáróval

ronis..
mondtad a múltkor az ta goldfren betétet az szinteres...az s3 részing ami már használható..de te mintha KL5 X mondtad volna még jobbnak és árban is úgy 5 rugó körül van
vagy te most milyet használsz?
koyo
brenta
apj
goldfren
newfren

kinek mik a tapasztalatai...
gyári brembó..picipézé?
Faátkelés....Rohadt fatolvajok akiket derékban kéne kettévágni
ok, szólj ha szükséges

szasz
A küllő még nem fontos először megnézem a havernál akitől szoktam alkatrészeket hozni, ha nincs nála akkor egyeztetünk róla.
most pedig elmegyek kutyázni...

a témát feldobtam, persze csak annak akit érdekel, és van hozzá agya...
mondjuk a dupla benzin árat már mindenki érteni fogja... basszus...