Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://youtu.be/z2XRKgTrl-c őőő ? nem emlékeztek rá ?[/L]
De,én behúztam a műhelyajtót
Rém Kegyetlen Dewedember Nem fordítva rúgod,te azt a motort? Ver.5 az ,ilyen lesz?Ékszíjas,hátsókerékről betekerős?
83,84,85? Faszom.Szerintem nincs aki ilyen fos számokat húz be!
berakhatnád ide a linket... had csorogjon a nyálunk...
Mostani az a mai?
Készültök regimentre?
Bizony.
Miért, nem ezeket Xelted , direkt küldtem priviben, hogy ezt tedd, ne azt amit a fórumra írtam
Nagyon szívesen!
A mostani Romcsi az nagyon durva volt:)
Miért? Ezeket húzták ki?
Ricsi, fajinok a videók!
Nekem a HUNban játszódó Gecsával jobban tetszik, főleg a patakmeder, igaz a sziklás romcsi se rossz

Romániába már csak így 3asban vezető nélkül?

Köszi a feltöltést!
Ja fiúk sorry, valójában ezeket akartam írni
24,75,83,84,85
a gasgas 300-ban meg ugyan az a hajtokar mint a cr 250... persze az nem olyan nagy különbség az 50cc... plussz nem is anyira pörgös...
Mit? A számokat amiket mondtál? Kíváncsi lennék hány fórum olvasó vagy titok olvasó játszotta meg a számaidat! Szerintem lett volna ma 77 darab ötös ha kihúzzák a számaidat!77 ből meg 76 fórumos!
szeva Patyi.. rég jártál erre felé..

tul sokat nem tudok mesélni az újrol.... nekem nem volt ismerősöknek elmondásábol annyit tudok rola hogy kicsit tulfaragták a vezérlését, és tul erős tul hirtelen lett.... szoval oda lett a jo elfolyathatoság, és a hiresen kezes háromszázas filing...
meg arrol az fmf végdobrol regéltek hogy elég ratyi....

mondjuk dizájnos a holmi az biztos...

de mondom ezek másodkézböl infok... ha rám halgatsz azt csinálsz amit akarsz , de én inkább vennék egy pár évvel régebbit, elég nyomott áron szoktak lenni.. legalábbis ktm-hez képest...

nézz körül szlovák lapokon ott jo számok vannak...de psszt ez titkos..
Szerintem a KTM van alul méretezve.Én igen szeretem ezt a márkát,de ettől függetlenül egy ipari hulladék!
Basszák meg, megint nem húzták ki
hát persze, egész nap a hátizsákomban

Na jó nem, valóban bírta, vagy 50 rúgás volt ma is
béna a sofőr/szerelő és mindig eltör valamit, ami egyébként örök életű lenne

Érdekes tényállás ez pl, haveromnak most vittem egy KTM 360 as hajtókar, stb. az alsó csapszeg dettó ugyan az átmérőre, mint a 250 es Suzukimban Vagy a sutyuki van túlméretezve, vagy a KTM alul, a nyomtakékok szerintem közel sem ugyanazok
Egész nap bírta? Miért? Nem rúgtad be,hanem betoltad?

Bocs,de ezt nem tudtam kihagyni!
2T forever befecskendezős, főtengelyen keresztül olajzós, mint 4T, alacsony fordulatos, alacsony kipuff magassággal, kis fogyasztással
Estét!

Cigányolt berúgókar ver 4.0 egész napot kibírta gond nélkül
hogy szeretnék egyet
mindenki gasgast akar? haverom is arra pörög nagyon... azt tapasztaltam,hogy a 2005-6-7esek nagyon jók, évekig hiba nélkül...500körüli órásat tudok 1x felújítottat,az is a berozsdált főtengelycsapágy miatt lett esedékes...szal ha motort mostok szárító kört menjetek vele,ne tudjon bepárásodni a csapágy vagy a karterben vmi...
Berget vegyél patyi! nagyjából egy az ára és sokkal felszereltebb jobb... és a pds...
Sziasztok.

Bálint,a 2012-es gázgázról(300 ec) mi a véleményed ?
Maradt minden okés rajta nincs semmi túlfejlesztés?
Most nagyon rajta vagyok a kétté váltáson.......
Lehet hogy nem is kellene ezeket itt leírnunk,hanem pénzér árulni neki ezeket az okosságokat!