elég jol le vagyok döbbenve ezen az azeri baltás gyilkosos eseten...mégpedig az emberi tömegek szűklátokörű orruknál tovább nem láto hozá állásán...
szapulják mindenhol ezerrel az orbánt hogy mekkora hűlye és hasonlok, de könyörgöm az senkinek nem jut eszébe hogy neki megmondták hogy ezt kell tenni-e... akár tetszik akár nem...
hát senki nem néz térképet hol fekszik Azerbajdzsán, és Örményország...? azon belül is hogy a vitatott hegyi karabah konkrétan hol van...
és senki nem hallott még ebben a szüklátokörű országban a FÁK országok katona szövétségéröl? pár ujságironak érdemes lenne térképet nézni és wikipediát olvasgatni ,lehet meg világosodnának ....
lehet hogy van akinek már dereng, megsugom mindkét ország IRÁN északi szomszédja,és aki most ennek apropoján, (szerintem Jelcin mester... ) bevonul majd nagy békefentarto szárazföldi erőkel... na attol kapta orbánka ezt a parancsot hogy engedjen szabadon egy 8,5 éve raboskodo azerit, pont most, pont ő..!
alattuk balra Sziria amit már faszán szétkurtak a szájbabaszott cia-és szarházi amcsik... délröl Irak ahonnan már mindent elvittek amit lehetett, hátrahagyva 150 ezer halottat (wikileaks kiszivárogtatás ) aminek nagy része vétlen polgári lakos...
szoval uraim a játékosok felvonultak , a sakktáblára kirakták amit kell, teljes mellszélességel, szoval nemsokára indulhat az Iran war.... a cél az olaj megszerzése, hogy USA továbbra is élhesse pazarlo olajfogyaszto életét, és tovább játszhassa a világban a nagy "békefentarto csendőr" szerepet...
Egy kis esettanulmány fa átkeléshez
Javaslom mindenkinek a 3. félét, ugratónak használni a fát és jó napot, talán így lehet rajta a legnagyobb tempóban átmenni igaz ez nem látszik a videón a 2. se rossz, 1.est semmiképp max ha nagyon muszáj http://youtu.be/P3vK0cfUQwA
Bár érdekes volt a gurulás vége már tartalékra kellett tenni a tankot, mondom ezt a patakmedret még megnézem, csak mentem-mentem benne, kijárat sehol, már azon gondolkoztam vissza kéne fordulni, mert szopó lesz, ha kifogy a benzin aztán egy helyen sikerült kikavarni, de ez kibaszott hosszú, egyik helyen se láttam ilyen több kilométeres patakmedret, tele kővel
Legközelebb végig megyek rajta, csak előbb teli tankolom a vasat, talán elég lesz a 11,5 L a végéig
Emberek, holtpontot mindenkinek ki kell tapasztalni hol is van
Amióta kezdek ráérezni mintha dimenzióváltás lenne a motorozásban még közel sem megy, de már kezdem érezni néha azóta sok dolog jobban megy.
Egy példa, feljáróban, ha feljön a motor eleje, nem ijedek meg, s nem veszem el a gázt, hanem húzom tovább neki, súlyponttal korrigálok, vagy pici kuplung, s ez által feljutok, vagy a fákat így sokkal könnyebb átugrani, stb. Sok hasznos oldala van, ha az ember érzi, meddig jöhet fel a motor orra
elég jol le vagyok döbbenve ezen az azeri baltás gyilkosos eseten...mégpedig az emberi tömegek szűklátokörű orruknál tovább nem láto hozá állásán...
szapulják mindenhol ezerrel az orbánt hogy mekkora hűlye és hasonlok, de könyörgöm az senkinek nem jut eszébe hogy neki megmondták hogy ezt kell tenni-e... akár tetszik akár nem...
hát senki nem néz térképet hol fekszik Azerbajdzsán, és Örményország...? azon belül is hogy a vitatott hegyi karabah konkrétan hol van...
és senki nem hallott még ebben a szüklátokörű országban a FÁK országok katona szövétségéröl? pár ujságironak érdemes lenne térképet nézni és wikipediát olvasgatni ,lehet meg világosodnának ....
lehet hogy van akinek már dereng, megsugom mindkét ország IRÁN északi szomszédja,és aki most ennek apropoján, (szerintem Jelcin mester...
alattuk balra Sziria amit már faszán szétkurtak a szájbabaszott cia-és szarházi amcsik...
szoval uraim a játékosok felvonultak , a sakktáblára kirakták amit kell, teljes mellszélességel, szoval nemsokára indulhat az Iran war.... a cél az olaj megszerzése, hogy USA továbbra is élhesse pazarlo olajfogyaszto életét, és tovább játszhassa a világban a nagy "békefentarto csendőr" szerepet...
beautiful new world...
Javaslom mindenkinek a 3. félét, ugratónak használni a fát és jó napot, talán így lehet rajta a legnagyobb tempóban átmenni
http://youtu.be/P3vK0cfUQwA
Bár érdekes volt a gurulás vége
Legközelebb végig megyek rajta, csak előbb teli tankolom a vasat, talán elég lesz a 11,5 L a végéig
Amióta kezdek ráérezni mintha dimenzióváltás lenne a motorozásban
Egy példa, feljáróban, ha feljön a motor eleje, nem ijedek meg, s nem veszem el a gázt, hanem húzom tovább neki, súlyponttal korrigálok, vagy pici kuplung, s ez által feljutok, vagy a fákat így sokkal könnyebb átugrani, stb. Sok hasznos oldala van, ha az ember érzi, meddig jöhet fel a motor orra
köszönöm.. a nép nevében
igen az a nyom az a nagyon lyaú nyom...
megyek vissza kusztóba
patyi olyan mint a bikavér...nem a vágóhida s bikavér hanem az .gribikavér
Hova is mentek a biharba?
Jóóó estét
úgynéz ki hogy elviszik a kátéjemet s végre rászánom magam a kéttére.
jövő hétvégén megyünk a biharba...
A lényeg,hogy nekem meglegyen!
Ezen a nyomom már Zarándol is volt és igen tetszett neki
http://www.youtube.com/watch?v...
Itt Elől megyek illetve mendegélek és haver kameráz
Itt szintén:http://www.youtube.com/watch?v...