Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igen..de én elbasztam..
azóta is úgy rugom be ..csak lábtalp helyett kábpárnákkla..és nincs is gond.. csak tegnap délben valahogy a csizma miatt rugtam talpal..ami ugye nem volt raktam
figyu.
ha engem ithonhagytok..teleirom a fórumot a zagyvaságokkal!
elmék és ha kell a siaska rajtam lesz amig elutazunk... meg ott vagyunk is..a kajálást is megoldom igy... majd szivó szállal szivom fel.
almaevés kizárva
fasznak rugdosod a motort papucsba... főleg az 525-öt...

nem kell elbaszni a berugást elég egy rossz mozdulat, elég vékonykák a talpban a csontok...
mármint email cimet...
kapcsolatom az van...mármint csajjal...

viszont a felajánlást azt köszönöm, lehet élek vele.., ha dobsz egy emilt...
kimék és megnézem hogy basztam el annyira ezt a berugást..megent megpróbálom papusba.hahahahahaha
kv
annyira
szali ha vagy kméten híjjá..előtte is hogy akkor nehogy ne legyen nálam a telfon!

déw.. mi a lófaszt csinálok eldölés ellen...
hát nem dölök el.. illetve egyszerűen korrigálom... lábbal súlypontal kormánny.nyal.
neme mentem vele sokat.. pár métert de úgy mintha ez tök természetes lenne..
szépen felszedtem...lógok a motoron mint a fasz(nem sétálok utána mia ffasznak..azt a lépést kihagytam).
és csorog amotor...kuplungon a kezem de egyszerűen picigáz alapjárati pici qplung oszt meg.
ha a lábam ló g tök egyzsrű a súlypontot korrigálni..és elesés veszélye sincs!
azt azért tudni kell sokszor van hogy a buta feljárókban ..ahol 10-5 fel sem jön ot ta nagyon meredek részeken ha ogós a talaj..felszedem kerékre.. és szinte lépésben egyben kerezeke felfelé gázfröccsökel..mert olyankor azért kéri a nyomatékot.. de tök lassan...10-15km/h körül...
és ott még van úgy hogy a fák közt mlég a súlypontal kanyarintgatom is...de csak ott ahol a tapadásra lehet játszani..ha kapar akkor azért nem igy csinálom..mert akkor ottt a parsztgáz az meg akkor egyben vagy 70-ven.hahahaha

ronis..kérdezd meg a kölköt..
oké kinder hogy nem érted mi a jó a patakban szopni...de magyarázd már el nekem mia a jó abban hogy izomból nekimézs a villanykarónak...eghsztrémebb vagy mint apád.. úgyhogy ma délután is gyúrnom kell rá
mert a vilanykaró vs patakok extrem itásában a villanykaró indent visz. bőrt kormányt koponyatörést

dzsimi

ja ugyan istt szétszakat kinalyi strandpapus eladó..

már a lábam nem is fhály.
csak én megyek szlovákiába ? de jó nektek ....tudtok élni ..erzberg...meg a faszom nem kéne?
na csőváz
még a végén neki indul itt mindenki nyugatnak.
Ha nincs kapcsolatod, valószínű tudok neked segíteni.
morgen
lyaúregelt..
termeltetek ám..
mék titokolwasásba
Tavaly beszéltem egy helyi sráccal, a versenyen kívüli időszakban szabadon motoroznak, "ismer minden sziklát" azt mondta.

- a "kapcsolattal" rendelkező versenyzőknek meg is mutatják az aktuális pálya legnehezebb ismeretlen részeit, némi támogatás ellenében. (szombat délután Mike és a Haverja is voltak ilyen túrán, a videón részletesen látszik, hogy még a lehetséges feljutási nyomot is elmondják)
Menünk oda,csilliárdosok leszünk
Majd hozatok neki egy kisKTM et hogy tudjon menni occsón azt ne légy kakirágó vedd meg neki a kinderért mindent!
Jóóvan na,nem mondom el senkinek! Úgyse tud róla senki rajtunk kívül!
Azt tudom hogy szerveznek ott motorozást,de ahogy hallottam elég kemény pénzeket kérnek el érte.Már nem emlékszem,de valaki mesélte hogy voltak ott,nem kevés pénzér.

A Nagy Peti is volt ott valami oktatáson asszem.
azt mondja a haver az egész falu ilyen szellem város, full nagy több szintes házak állnak tök üresen....

lehet még neked fizetnének ha csinálnál ott valamit..
Megveszem
megvették az ottani vasut állomást abbol csináltak hotelt...

http://www.praebichl.hu/index2...
nem tudom.. de a honlapon fent van hogy minden hétvégén van tura pénzért... ezek meg álitolag ismernek ott mindenkit

mesélte kisvonattal járnak át a hegyen hétvégente piálni, merthogy ott nem állitja meg őket a rendőr részegen... jahh övék a vonat..
pssszzzttt.. hűje... ez titkos..
Szerintem ha azon a környéken nekiállnál motorozni,gyereket csinálnának neked a zsandárok!