én ezt az egy lábbal beleugrok a csizmába dolgot akkor szoktam csinálni mikor gumit szerelek.. annál nincs jobb letaposni a gumit..ajánlom mindenkinek..
mondjuk viktornak amilyen érthetetlenek az irományai, viszont motorozni jo a gyagyással... .. csak a sisakot ne vegye le..me akko baj van fusson ki merre lát...
kocsiba is ugy lenne jo vele ülni hogy végig sisakban van..
Régebben még bele olvastam,de aztán általában az első mondat végén megfájdult a szemem (rendesen tudok olvasni,úgyhogy nem ez az oka,pedig először magam is erre gyanakodtam). Valahogy mostanában inkább átugrom az irományait,pedig biztos jók.
Te,jött délután megvárós telós,tl 1000 nagyon fasza,csak folyik az egyik Idevaló,aszongya,csak szimering csere kell,me 3 hónapja lett csinálva,azt elfosta magát az egyik.Egyet viszek,me a másik jó.Mondom hozzad a kettőt vagy ne gyere,szétkapjuk gyorsba jön,lesem a cumót.Szár ütögetett,jó hosszirányú csiszolások,mondom,teflon kuka,ez egy szar Szét kaptam egyet.Mondom ez szorul Jó az,fasza,csak szimering,meg olaj kell Ááá mondom ez kuka,látom rogyott kifli alatt Les,jóvan szedem tovább,közben mondom mi a baja.Nincs annak baja,jó volt az Valaha Hát bammeg úgy görbült mint a síró gyerek szája,a két siklócsapágy bent maradt,még a szimering is ahogy széthúztam Szegény ember majdnem rítt mikor kiszedtem belűle a belit,na mondom akkor várd meg a másikat is Az jóóó,az nem folyik Jóvan várd meg,me lesd meg a szarodat Majdnem dobott vagy 2 hátraszaltót Ennyit a megvárósról Majd tolom a kípeket is
A fát már kihagyom, most már úton próbálkozom, de még nem megy, nem úgy mint Viktornak, mindig kidőlök oldalra
majd összejön valamikor bár lehet ehhez már olyan összetett egyensúly érzék kell, ami nekem már nincs
mondjuk viktornak amilyen érthetetlenek az irományai,
kocsiba is ugy lenne jo vele ülni hogy végig sisakban van..
már az kész extrém dolog hogy valaki megértse..
extrém szöveg értés Á,lá viktor
majd összejön valamikor