Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MX2 Tóth Józsi #55
http://mxonline.hu/mxob_bugyi_vasarnap_start
Sziasztok! Valaki egy kis light-os (valóban light, (főleg kondiban) max. normál szintű, 5 év kihagyás után...visszaszokás jelleggű) endurózás itt Bpest közelépben v.hol? Esetleg egy kis EC pálya? Piliscsév milyen? (az idő atom, bár a pálya gondolom full száraz...)
az előbbi hozzászolás iroja dűhösen az asztalra csap, és szájában egy barackal elhagyja a házat, mert az udvaron süt a nap....
nekem már 12.0-ás van... csak tudnám mi...?

na kimegyek a sukliba és olajat cserélek az adobe flash playeremben... aztán átgumizom a winchestert , és betöltök valami szintetikus plugingot a 2 magos 1 gigás lokális anális lejátszomba...

azta büdős 7-mega nyolcát...
szerintem itt az ideje hogy magadra köss egy laptopot, és eszközölj valami mérést ,vagy beállitást...

amugymeg egy árva büdös kukkot se értek ebböl a kodekes dologbol amit irtál...
Papa, nem a videó szar, hanem nálad is a kodek vagy a gép a kodeknek

Vesz a faszom új számítógépet, ezekre a szarokra nem költök pénzt,
inkább veszek érte benzint
Van egy normális, de az nincs neten, azon melózok, ez az RMX kimérő laptop maradt csak netre, ez meg ilyen amilyen, ezek a fasza fejlesztők azt hiszik mindenkinek hiper szuper gépe van és olyan pluginokat írnak, ami megzabálja a gépet, ha elindul
Vissza kéne raknom a az adobe 8.0 ás változatát, az még talán elketyegett ezen, csak a gond ott van, hogy már egyes videók olyanok, amikhez legalább 9.0 ás flash lejátszó kell,
tiszta gáz ez az egész
Egy program lényegében, ami a windowsba fut, s nem kell hozzá megnyitni az internet böngészőt, ami legyen bármelyik is, általában mindegyik a fos adobe flash player plugint használja.
De ezzel is befaragtam, felraktam pl a VLC playert, annak saját kodekek vannak flw tartalom lejátszásához, ott meg szét hullott a kép a windows Medai Player nem tudta lejátszani, a KLite Code Packban lévő lejátszó szintén meghalt tőle.

Egyszer a számítógépek fogják a halálom előidézni az ilyenektől idegbeteg leszek, vagy attól ha várni kell erre a vaskupacra, hogy végre betöltsön, megcsináljon, lefutasson valamit.
elküldtem..
giraffe64@freemail.hu köszi, ja meg persze a számlaszámod is küld
adsz egy cimet elküldöm akcios áron...
2005-ös 300 2T Gas Gas blokkhoz van valakinek manualja? A kuplung tűrés értékei érdekelnének...
ne köccsé rá pézt.. ha akarod átküldöm faszkon a fater volt gépét.. ami most épp virágtartókén fungszionál... valami p1es de azon úgy fut aNETT hogy győzzed utána vinni a szömedet
semmilyen 8g meg 4d kártya meg semi nem kell ehez ..csak ne egy komondor 60négyen praúbálkozz
hály dév..
hát nem tudom..nem akartam szólni( mert az emócionális intelgenciám növelése érdekében fejlesztőleg 6ok magamra)...de!amit küldtél videót lyaúszivvel lélekkel..hát az a szar...
elcsustatod rajta a képet meg a hangot.. már nem emélkszem de valamelyik lsaaúb is volt..talán a kép.. és a hang ezért a vidik végére full elcsúszik...
de moszt hoy ghelyreraktad a z emőcionálisomat ..megmondom neked a fankót... vegyé új gépet..legalább egy 486os xc-pct...mert azon már meg tudod nézni a lyuhtúbot..szaggatás és probléma mentessen.
az én gépem ..még a régi egy 1000 kilencszáz70 kettőből való gép és az viszi a nettet...
akor a tilyéd annál is szarabb..na lőttek az emócionális lószaromnak
déw...
sima 386os gép is elég lenne.. felejcsed el a leptopnak neveztett komodor 64edet...aminek a gyereke lehetne a 1996os eremixed...vágod?
te internet réme..prémje..krémje

legalább te értettél valamit az irásokból:-)+ akik titokolvasnak és ott wótak:-)
milyaza lokális lejátszo...? olyan mint az anális szerelem..?
Jó reggelt!

Jók lehetnek ezek a videók Viktor, de nem bírom őket megnézni
Ez a geci lejátszó szaggat, amikor meg nem, akkor is egy idő után elcsúszik a kép meg a hang. Flash player pluginok,
azt hiszik ezek már mindenkinek 2 magos gépe van netezésre 1Gás videókártyával, menjenek a picsába
Majd letöltöm és megnézem lokális lejátszóval, nem a böngészőben.
meg az is jo a slick gumiban hiába huzod neki ,csak a hangja van, de meg nem indul nooormálisan...
mi a pálya csehszlovák állampolgár...
szarba lenne a föld bolygo ha nem sütne...

jot motorkáztam tegnap,
megtapasztalás az volt, nem kell itt az esős évszakot várni, elég ha elmész motorozni járatlan mély avaros felfelékbe nulla slick gumival....máris megtanulja az ember fia hogy több lendületet vásároljon a tecskoban a gazdaságos fajtábol...meg nem árt ha az agressziv kapcsolot is feljebb pöcköli vagy kettővel..
reggelt !
Süt a nap
este még felugrasztottam a motorra az új hátsó tárcsát meg a goldfren k5lx betétetek...hát mit ne mondjak...szííp lett
a régi tárcsa az vagy...3 éves lehetett...a bergkeréken..most néztem még az volt rajta amit először felraktam 5mmest...
és ez is csak azért lett cserélve..mert a múltkor az a 30km extrémben ferodol nélkül az megharapta a tárcsát rendessen..de még igy is 4mm vastag volt!ami ugyebár tök elég..csak mondom ha már a felülete érdessebbmint egy ráspoly..mit csinál majd az új betéttel
hát az a tárcsa már semmit
kiköszörülöm a csorbát.
mert csoreszt kifelejtettem .
mint legjobb csongrád megyei...ja meg (még apróság)legjobb magyar is .
bocsi áki nem vagy elfelejtve...