Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne bammeg
vállal tompitásrol jut eszembe, mai másik sztori, gyerek biciglizett anyám utcájában ahol a villanyoszlopok a járdán vannak, aztán bebambult és telibe verte az egyiket...

most pont ugy néz ki mint akit csunyán elvertek...legalább megtanulja hogy előre nézzen...
Mi vagy 15-25 éve egy csomót áthelyeztünk sose volt baj
viszont jo hír a rosszban..mert ugye ,minden rosszban van valami jo is...állitolag..
hogy felhivtam a webshop.hu srácot és mondta hogy küldi a csere szettet ingyé...majd elhiszem ha itt lesz..

nade ilyen blőd egy hibát , hogy kicsusznak a stiftek és beletörnek, és mindkettő...
Mászol még fára?VAgy má meguntad,me a majom is megunta azt lejött és lett belőle dewedember

Van jó hírem is, örüljél, hogy nem a GG csinálta ezt, bár nyilván a robogónál se kellemes
arra lesz jo hogy csinálhatsz majd oktato videot, amiböl jol meg gazdagszol...
Tuti van neki,vállal tompít
méééé, nincs csizmátok?

Mit csinálsz az oldalirányú eldőlés ellen? Vagy neked olyan nem jön össze?
Az igene
Minek rúgdosod csizma nélkül?

Még az RMXet se rúgom papucsba, cipőben szoktam, de van hogy abban se kellemes
hogy jártam ma ... elmesélem..

egyre gyengébb a robogo, alig akar indulni... na mondom ennyi volt szétszedem..

hengerfej teliverve a sok kis apro beveréssel, na mondom vagy tügörgő, vagy gyűrü tört le, erre lehuzom a hengert is látom a gyűrük össze vissz állnak elfordulva... basszus letörtek a gyűrü fikszálo stiftek..mindkettő...

gondolom lazán volt bele ütve aztán kirázodott, rászorult a hengerfalra és letört... persze szépen szétbaszta a hengerfalat rakott bele niagara árkot

oké hogy kinai nade ennyire szar legyen már hogy 1,5 honapot sem bir ki....
Szedd ki az elejét
reggelt
stét
déw.
nem is meséltem.. próbáéltam za egykeeket..elgyből jött és hihetetlen könnyen gurultam is vele..lógó lábakkal..el sem akartam hinni.. de aztán szali is odaértnnem is próbálgattam tovább.
megy...
csumi hátraülök kicsi kuplungal feszedi az elejét alapjéáraton és lógó lábbal már gurulok is.. lépésben...nem sokat mentem igy de egyből úgy haogy a vidin..ha kicsit ráfekszek.. meni fog fékkel is...
de mire lesz ez jó?
még nem tom
pedig kész a szuper kormányra szerelhető meleginditó szett.
déw betegségbe estem és most fhály a lábam..mert strandpapusba berugni az 525 nem gond de még bénán is rugni...az már baj...
remélem erős a csont benne mert mocskossul fhálly és már zsibad is a lábujjam...keringéssel akkor. .. bajvan?
gyanús hogy pont valami érnél kezd bedagadni..
rém ktm 525 ..
vagy inkább ...rém béna tulaj
Sok a mhelóóó ,menni kéne a prostára is,motorzni is Bírom még,megállok,ha jön megvárós meló
miért nem alszol egy kicsit?vagy sok a meló?
aztán majd rája megy az egészseggedre aztán leshetsz
Olyan fáradt vagyok, menni is alig tudok
akkor eszel amit hozol
Nem szeretem
Miket olvasok? Nem mész velük sehooovaaaa?