Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!

morgen
Mi kell még KTM ,qwad és egy jó SEGG?
Ne bammeg,ilyen kell nekem is
http://youtu.be/HK_9U0m_jEw tanulható az 1kerék[/L]
talan meg
Dewed tanújjáááá a véntől!Megtudode majd 40 felett csinálni?
Na fasza simán ki cinkeltek ennyi alum volt itthon csak,ezt is alig adta ki! Am gondolkodtam én is,hogy hosszabbat csinálok
szerintem nem kell ennyi szart beépíteni,egyszerüen csak jó hűttő folyadékot kell használni és már le is tudtátok a melegedési gondot!
Na ja,csak , hogy a Jarvis tud is!
Laci jol néz ki de nyugodtan lehetett volna másfélszer hosszabb ,amennyi csak elfér...
ha mész télen is akkor vedd ki őket, én legalábbis ki szoktam, sőt hoban az egyik hűtő 2/3-át letakarom polifom szivacsal, hogy ne legyen tulhűtött..
hát komolyan mondon egy vicc az a jármű.... a hátso kerékröl már nem is mesélek, nem tudom mifasznak rá oldalsztender mikor megáll szinte anélkül is.. persze dönteni nem lehet csak egyenesen menni vele....
mondjuk a gazdája egy évben jo ha 1 tank benzint kimotorozik vele... azt is csak a kávézoig meg haza.... izirájder öcsém....
Dew te vagy a sukli tuning cigányolás feketeőves 10 danos nagymestere....

ezt már viktor se birja felül űberelni...
De,széééééééééép
stét...

ma szörnyű élményben volt részem... ültem egy harley davidson-on... de ez egy ilyen átépitett elmebaj volt... springer villa elöl.. sajátossága hogy kb anyit rugozik mint egy rossz kinai monten bike bicigli.. persze nulla csillapitással....akkora magas kormány volt rajta hogy alig értem fel... első fékezésre elmozdul előre... fékek nulla, majdnem szétesett ugy jár, az ülés egy centis szivacs bőrrel bevonva.....csuszos műanyag markolat... mintha valaki csinálna egy olyan motorkerékpárt amivel megprobálja megalkotni a már szinte alig motorozhato kategoriát.... hát ha fizetnének se kéne , mondjuk az biztos hogy a honaljad sose fog rajta beizzadni....

bocs manka de ez a ruhaszárito borzaszto volt...
Elnevezlek Kegyetlennek
Szali őszinte leszek csodát nem várok tőle,de így hogy ingyen van ha 2fokkal hidegebb lesz már jó vagyok Na igen Dew a nők már csak ilyenek,plusz nekem sem ár már komolyodni
Ősszel is szoktál kajakozni?
Ha beborulsz a hideg vízbe? A ruha az itt is valami speci, vagy sima strandcuccban nyomod?
Jó bulizást Látom az asszony nem hagy békédet
Viktor gyakoroljad a lassú egykereket, kérdezted mire jó, íme egy példa
http://www.youtube.com/watch?v...

Ok látványos, de hasznos is tud lenni, tuti van olyan akadály, amit csak 1 kerón lehet megoldani
azért csodákat ne várj tőle meg ,hogy majd lejegesedik a hűtőd.
Még tágulási tartályt dobok rá és akkor bírni fogja a meleget,bár most már az ősz jön! Elméletileg 10-11körül lesz a start,de én lehet később megyek majd attól függ hogy tudok felkelni Hasinak mondtam hogy hívjon majd téged az indulás miatt! Majd holnap akkor össze futunk,megyek készülődöm az éjszakára