Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ami még komoly volt,moszkvics vagy lada fékbetétet hozzáreszelték a DRZ fékbetéthez,és azt rakták hátra a motorba.Mikor kérdezték a tulajtól, hogy ez így szerinte jó-e így,csak annyit mondott,hogy persze hogy jó,mert nem kopik olyan hamar!
Kishazánkba rengeteg ilyen fejlesztőmérnök van!
lehet hogy Dew már jegyzeteli az új okosságokat... ötlet börse 5.0 version
egyik legjobb dolog amit láttam, dekninél kihuzta a menetet az alubol, szokásos probléma öreg 4t-en, erre fogta a csávo és ott elöttem egy vasdarabon el kalapálta a csavart laposra, és mivel ovális lett újra vágott magának menetet és megszorult... szoval működött a dolog, menetnek ugyis mindegy volt az már régen nem volt benne...
péten volt egy csávo aki faesztergán esztergált kx-be valami mz dugot... .
Sok ilyen kókány csodát láttam már,de a bilincselt berúgókarnál nekem is kikerekedett a szemem!

Hengert faragna bikkfábul,öntene hozzá otthon dugót hulladékvasból,hajtókart meg kovácsolna valami rossz lemez vödörből vagy lavórból!

A környéken volt egy hasonló "ezermester",na az rosszabb volt mint déw.Volt amikor befordult egy kanyarba,aztán kiesett valami tengely a motorból.De nem is kicsi,hanem egy 15-20 centis darab.A csóka meg ment ugyanúgy tovább.Csak ámultunk,hogy nem hiányzik neki? A legkomolyabb az volt,mikor zöldséges rekeszből csinált magának páncélt! Olyan recés éle volt a műanyagnak,hogy az első legkisebb esésnél szerintem levitte volna a fejét!

Déw ennyire mondjuk nem veszélyes,de ezt szutykot már tényleg hagyhatná a picsába! És,ezt most mindenféle bántó szándék nélkül mondom!
amugy szeretünk Dew... de semmi buzulás...
mert nagy kűzdő azért...

amugy gondolj bele ha nem tenné min szorakoznánk...

csak simán megvenné a boltban az új berugokart..... lofaszt, ő meghekkeli laptoppal, az a berugokar 3.0-ás verzio az awab bilincsel az például

szerintem ha nyerünk a lotton vegyük el a berugokarját, meg pár alkatrészt fékpedált, sebváltokart váznyulványt ilyesmi, aztán megnézzük milyet cigányol rá mogyorovesszőböl...

és csak utána adjuk neki oda az új motort ha meg cigányolta a régit..

Dew-hekker a 10 danos feketeőves cigányoló nagymester...
Múltkor felajánlottam neki én is ezt az opciót,de azt mondta jó ez neki,nincs ennek semmi baja! Azt nem tudom,ha nincs semmi baja,akkor miért küzd vele folyamatosan?
jahh ha nyernék a lotton én is vennék Dewnek egy új bringát, ezen a mostanin meg szalonnát sütnénk egy forum talin...

már csak lottot kéne venni hozzá...
pont ilyenre váltani na ne...
rémálmaimban se...
Én feladtam. Ha kihúzzák mind az ötöt,lesz fórum buli!
reggelt..
pedig ránk férne néhány milka ... kicsit tudnánk többet motorozni is ..akár ..esetleg...se
Akkor te szerencsés vagy
eddig én mindig csak akkor nyertem a lottón, amikor nem adtam fel így maradtam ennél a koncepciónál, biztos heti fix nyereség
csak valaki adja is fel kihúznák és senki nem adta fel
én itt EuroJackpot nevűt szoktam feladni néha,most 10 millió rajta a nyeremény.itt lottón a legnagyobb nyeremény a 30 euro volt,én annak is nagyon örültem
úgy legyen
Mai nyerőszámok húzási sorrendben 23,42,57,63,7

Úgy valahogy még gázabb most még, az eleje is nehezebben jön fel de majd összejön idővel , csak gyakorolni kell jó sokat
Simsonom az tényleg nem volt 5 éve ültem életemben először motoron.
KÁVÉ! Aztán elmegyek feladom a lottót,hátha tudok venni déwnek új motort!

A vezérlőrendszernek kell egy kis "lap top" tuning, mindjárt kiszámítható lesz
szia dew ...

rájöttem tegnap meló közbe ..erről a lassú egykerekezéses lógatott lábas témáról....

hogy neked nyolcadikba nem volt simsonod....

akkor mindenki így egykerekezett a suliba még a lányok is,páran ezért tanultunk meg fenthagyott lábbal.. ...alig bírtunk leszokni róla ill. át kellett szokni a fent a lábra... szóval mint pszichiátered kielemeztem a probléma gyökerét a tudatalattid szövevényéből...

Talán azzal egyensúlyoz oldalra, hogy forgatja a kormányt jobbra balra, mindig kidőléssel ellentétesen?
Maradjunk annyiban, addigra talán kitanulom, van még 7 évem

Akkor mostantól a Rém Kegyetlen Dewedember leszek?
Meg lehet tudni, minek ülsz te ilyenen?
Csak nem a váltást fontolgattad?