Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cigányolt berúgókar ver 4.0 20 rúgást már kibírt gond nélkül, remélem 3 hetet kitart
Jó estét!

Ez fajin lett nagyon most már nem igen fogod megfőzni a vasat, max. ha egy helyben fűrészelsz

Holnap okés a hajtás, reggel csörögjetek meg a startot illetően, bár lehet kimegyek aztán majd csatlakozom
Dew!

Mint igértem ha elkészül a hűtőpatron teszek fel képet!Bár te személyesen is láthatod ha holnap megyünk hajtani! Az idő pontot még nem tudom,mert nekem sok mindentől függ,mikor érek haza hajnalba stb..... De a más nem utánatok megyek majd kicsit később
Köszönjük
Eredményes versenyt kívánok Szandaváraljára
paraolimpia... ez a kemény uraim nem a hárd enduro...
Szurkolok, hogy összejöjjön Erzbergi hajtás!

Mire egyszer lesz egy használható motorom, neked addigra már ott kiépült kapcsolat láncod lesz
Jó reggelt!
Gabikám kereslek a facebukon..
Ne is mondjad
jo reggelt csikusz..ébredjé.. várnak a szép olajos sikamlos telok...
majd mondom neki.. hááájj evri bodri...disz isz dö biginning off a bjútiful frencsip....

erre ő németül... : ááá du bist májk szigety Freund.?
Jó estét
Lehet komplikált volt a leírás-mert körbeírtam a történetet is, ha esetleg visszakérdez a pasas, akkor legyen mit mondani.

A lényeg: Az tavalyi usa versenyző Mike Sigety-nek vagy a magyar barátja, szeretnél motorozni a környéken. Segítsen.
csá...kányi lászlo... psota irén...
az biztos hogy pénzt nem látna tőlem a tag... de psszt ez titkos..

igazábol az lehet az érdekes a dologban hogy van ott az occso magyar szállás... na innentöl már csak egy helyi tag kéne aki vezet, hogy ne kelljen boklászni, és máris meglenne az occso örzbörgi hajtás...

szinte ingyé..bármi Áron..
hááát ja ...de egy telefonálást megér 5 perc 1-2 ezres max. ...és tudsz mindent .... benne a lehetősége annak, hogy lehessen ott kerülni egyet...
meg ha már szóba elegyedtem a csávóval szerintem akármi is lehet ...és szétkaparunk ott mindent na menjünk dolgozni mert sok lesz a verseny és ma kiborulok.. ... na cső babinéni
Örülök, hogy én is tudtam segíteni.
na erre befizetek ,hogy Bálint nem fizet ilyesmiért egy vasat sem :) muhahahaha ebből a leírásból kicsit komplikáltnak tűnik ez a ki ismer kit... májknak a távoli amerikai haverjainak a havrja aki segitett elindulni innen magyarországról. májk szigeti. szigeti marcinak ahaverja aki távoli rokona bobnak. aki ott volt egy 300 as exc vel. 6000 emberből a 2345 ik. és bob sinclert halgattak az autóban. Bálint hívjad felfelé és beszélj tenessy-i akcentussal. akkor felismernek majd.
jaaa,én a péntekre gondoltam
mármint a szopásrol az infot vagy a péntekröl... ami mint tudjuk buzik napja...

bocs muszáj volt a hangok a fejemben..
köszi az infót
macskajajjjjj
disz isz dö biginning off a bjútiful frencsip

tenksz mégegyszer...
nerijááá, egy hárd enduros szeret szopni... kifejezetten igényli...