Mint igértem ha elkészül a hűtőpatron teszek fel képet!Bár te személyesen is láthatod ha holnap megyünk hajtani! Az idő pontot még nem tudom,mert nekem sok mindentől függ,mikor érek haza hajnalba stb..... De a más nem utánatok megyek majd kicsit később
az biztos hogy pénzt nem látna tőlem a tag... de psszt ez titkos..
igazábol az lehet az érdekes a dologban hogy van ott az occso magyar szállás... na innentöl már csak egy helyi tag kéne aki vezet, hogy ne kelljen boklászni, és máris meglenne az occso örzbörgi hajtás...
hááát ja ...de egy telefonálást megér 5 perc 1-2 ezres max. ...és tudsz mindent .... benne a lehetősége annak, hogy lehessen ott kerülni egyet...
meg ha már szóba elegyedtem a csávóval szerintem akármi is lehet ...és szétkaparunk ott mindent na menjünk dolgozni mert sok lesz a verseny és ma kiborulok.. ... na cső babinéni
na erre befizetek ,hogy Bálint nem fizet ilyesmiért egy vasat sem :) muhahahaha ebből a leírásból kicsit komplikáltnak tűnik ez a ki ismer kit... májknak a távoli amerikai haverjainak a havrja aki segitett elindulni innen magyarországról. májk szigeti. szigeti marcinak ahaverja aki távoli rokona bobnak. aki ott volt egy 300 as exc vel. 6000 emberből a 2345 ik. és bob sinclert halgattak az autóban. Bálint hívjad felfelé és beszélj tenessy-i akcentussal. akkor felismernek majd.
Ez fajin lett nagyon
Holnap okés a hajtás, reggel csörögjetek meg a startot illetően, bár lehet kimegyek aztán majd csatlakozom
Mint igértem ha elkészül a hűtőpatron teszek fel képet!Bár te személyesen is láthatod ha holnap megyünk hajtani!
Mire egyszer lesz egy használható motorom, neked addigra már ott kiépült kapcsolat láncod lesz
erre ő németül... : ááá du bist májk szigety Freund.?
A lényeg: Az tavalyi usa versenyző Mike Sigety-nek vagy a magyar barátja, szeretnél motorozni a környéken. Segítsen.
igazábol az lehet az érdekes a dologban hogy van ott az occso magyar szállás... na innentöl már csak egy helyi tag kéne aki vezet, hogy ne kelljen boklászni, és máris meglenne az occso örzbörgi hajtás...
szinte ingyé..bármi Áron..
meg ha már szóba elegyedtem a csávóval szerintem akármi is lehet ...és szétkaparunk ott mindent
bocs muszáj volt a hangok a fejemben..
tenksz mégegyszer...