Komoly, melyik az a meló, ami élvezetes?
Amikor megy egy szutyok és tuning telót kell belőle csinálni és végén jobb lesz mint a Knight telója , vagy amikor szépség jön és csak olajcsere pikk-pak?
Egy kis nosztalgia, miket nem találok , s mennyit változott a világ 5 év alatt az enduró rovására
Ez a verseny baromi nagy területen ment annó, s EB volt, nem mezőn rohangáló OB, szegény sportág
Ekkoriban ismertem meg az endurot, ez volt az első verseny, amit meg akartam nézni, de végül nem jutottam el.
mondjuk ha igy nézzük akkor pl a big amerika mind szedett vedett bevándorlo tömegek génjei...mert ugyi az ősi indiánokat majd mind egy szálig kiirtották...
ausztrália meg bűnözők génjei, tul sok börtön volt tele angliában erre hajora rakták a csalokat és gyilkosokat egy távoli kopár szigetre...
mondanom se kell talán hogy ott is csak mutatoban maradt pár "eredeti" benszülött...
Az eltekeredett segédvázat visszarúgdosni a helyére nem egyszerű móka Viktor örömére megint szerelni kellett az RMX et
Leborult egy dombon az oldalára és elhajlott az egész segédváz
Ehhez az örményes stb sztorihoz egy gondolat...bár lehet senkit nem érdekel
Sajnos így 2012ben az emberiség többsége még mindig olyan primitív, mint a középkorban, vagy még durvább...
Ha 1db magyar elenged egy azeri faszt, aki az örmény ellensége, akkor konklúzió, utáljuk a magyarokat az összes magyar fasz ha 1db azeri leöl egy örményt, akkor az összes azeri fasz ha 1db örmény leöl egy azerit, akkor az összes örmény fasz, ha 1db motoros randalírozik az erdőben akkor az összes motoros randalírozó.
Sajnos még a mai napig sem képesek sokan elvonatkoztatni a csoport kapcsolatoktól ok, így működik az agy, de ezt már fel lehetett volna ismerni az évek múlása során és átlépni ezen korlátokat tudatosan.
Az ok, ha 10 politikusból 10 hazug szemétláda akkor a politikus csoporthoz azt kapcsolom alapból, hogy hazug, de egy példa alapján kinevezni a csoportot hazugnak?
Még ha jön egy 11. simán lehet hogy ő nem lesz az
Kurva nagy probléma még mindig, hogy sokan nem gondolkodnak, kétségek nélkül másolják/majmolják amit hallanak a hírekben, újságokban, stb. ki-ki hovatartozás függően, át se gondolja mit mond a másik csoport én nem oda tartozok, akkor az hülyeség, az igaz amit az én csoportom mond
S a legdurvább dolog az egészben az, hogy lehet mindegyik csoportnak részben igaza van, csak egyik sem képes felismerni, hogy a valóság nem részekből áll, hanem térbeli egész...Például van 6 szoba a kirakott rubik kocka 6 oldalán, s benne 6 csoport, mindegyik váltig állítja, hogy a rubik kocka zöld, kék, sárga, stb, ki-ki hol ül. Aki csak a pirosat látja igaza lesz, mert az az oldala tényleg piros, akinek meg van annyi esze, hogy átmegy a többi szobába is, megnézi az összefüggéseket, az lehet felismeri a valóságot vagy diliházba kerül, mert hol ezt látja hol azt s már nem tudja ő maga sem mi lehet az igazság
Szumma, senki ne ragaszkodjon egy csoporthoz/forráshoz sem, mindig meg kell figyelni a többi csoport szemével is a dolgokat, már ha látni is akarod, hogy mi van sok esetben meg azt mondom, ettől jobb neked úgy sem lesz, változtatni sem tudsz rajta, mert hiába győzködöd te a piros szobában ülőt, hiába látod mi a valós, sőt a csoportját otthagyni sem akarják sokan, hogy megnézzék több oldalról, lehet félnek az igazságtól vagy tudom is én, tehát le kell szarni
Komoly, melyik az a meló, ami élvezetes?
Amikor megy egy szutyok és tuning telót kell belőle csinálni és végén jobb lesz mint a Knight telója
Végül voltatok Romániában hajtani?
Hol vannak az emberek?
Mindenki átment titokolvasóba?
Remélem motoroztok vagy csajoztok!
Ez a verseny baromi nagy területen ment annó, s EB volt, nem mezőn rohangáló OB, szegény sportág
Ekkoriban ismertem meg az endurot, ez volt az első verseny, amit meg akartam nézni, de végül nem jutottam el.
ausztrália meg bűnözők génjei, tul sok börtön volt tele angliában erre hajora rakták a csalokat és gyilkosokat egy távoli kopár szigetre...
mondanom se kell talán hogy ott is csak mutatoban maradt pár "eredeti" benszülött...
Leborult egy dombon az oldalára és elhajlott az egész segédváz
Ehhez az örményes stb sztorihoz egy gondolat...bár lehet senkit nem érdekel
Sajnos így 2012ben az emberiség többsége még mindig olyan primitív, mint a középkorban, vagy még durvább...
Ha 1db magyar elenged egy azeri faszt, aki az örmény ellensége, akkor konklúzió, utáljuk a magyarokat az összes magyar fasz
Sajnos még a mai napig sem képesek sokan elvonatkoztatni a csoport kapcsolatoktól
Az ok, ha 10 politikusból 10 hazug szemétláda akkor a politikus csoporthoz azt kapcsolom alapból, hogy hazug, de egy példa alapján kinevezni a csoportot hazugnak?
Még ha jön egy 11. simán lehet hogy ő nem lesz az
Kurva nagy probléma még mindig, hogy sokan nem gondolkodnak, kétségek nélkül másolják/majmolják amit hallanak a hírekben, újságokban, stb.
S a legdurvább dolog az egészben az, hogy lehet mindegyik csoportnak részben igaza van, csak egyik sem képes felismerni, hogy a valóság nem részekből áll, hanem térbeli egész...Például van 6 szoba a kirakott rubik kocka 6 oldalán, s benne 6 csoport, mindegyik váltig állítja, hogy a rubik kocka zöld, kék, sárga, stb, ki-ki hol ül. Aki csak a pirosat látja igaza lesz, mert az az oldala tényleg piros, akinek meg van annyi esze, hogy átmegy a többi szobába is, megnézi az összefüggéseket, az lehet felismeri a valóságot vagy diliházba kerül, mert hol ezt látja hol azt s már nem tudja ő maga sem mi lehet az igazság
Szumma, senki ne ragaszkodjon egy csoporthoz/forráshoz sem, mindig meg kell figyelni a többi csoport szemével is a dolgokat, már ha látni is akarod, hogy mi van