Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon nagyon jo... többszörös orgazmus...
jaj az neeee
Hogy a pöcsöd száradjon le
mivel kislányokat írtál , jelentkezem
biztos jó volt , és szép
na mi a pálya kislányok...

ma az égen karistoltunk...fuuudejovolt...
Na azt ne mondd már nekem hogy nem ismerem a motorom másfél év után... Ne bassz fel!
idióta hülyegyerek

eladná vagy ..inkább elcserélné valami értelmesebb dologra. . .
azt elhiszem

déw...nem lehet mindég motorozni...
tartalékolom a szuflát..
szali elutazott a balkán félszigeten egy helyre ahol a tenger a partot mossa
ami régen rómalyi kézben volt..még régebben meg a romaiak előtti őslakosság lakott ott .
most meg a nyara-LÓK laknak ott

na kiderült.. elméletileg az aranybarát fékbetétet hozzák meg ...a k5lx fajtából előre hátra..5000öccá párja..ez sziteres és tiz fogorvosból kilencnek fog-alma sincs róla hogy mi a retek ez...
de még bálint egy másik fhórumon éltette...
illetve zsébarátom mióta a gyárui brembő betét elkopott ..azóta ezt használja...2007 óta...ha neki bevált ..az s33 tól jobb..(az volt nekem semmi gond vele..kicsit eszi a tárcsát, emez meg azt mondja egyáltalán nem!)viszont nem nyikorog nem visit..fog mint a kúrva annya sárban is, vizes-sóderos dörzsi közegben sem kopik!
valószinűleg ez a csodabetét
és mint mondtam szinteres és szinteres betétek a legolcsóbb is 8500nál kezdődik..
Ismered a kutya faszát!

Nem,hanem ami a cross pálya fölött van.Ahol a bálint ment elöl.
Jó éjt mindenkinek!
Mondtam, hogy határtalan

Mi újság van veled? KTM hasít még?

Tedd fel hirdetésbe, bár lehet titokolvasók is érdeklődnek majd.
Neked valóóóó,elveszett
Nem tortent semmi ,mukodik.Nem kell a Berg vkinek?ELADO Fe 450 2007,130 uzemora,Extrakkal,v nelkuluk
Tényleg jó a cr, az 520 csak az ára miatt vonz.
Azért ezt már elég jól ismerem, tuti újra kellene kezdeni egy 4t-vel mindent, de az sokkal megbocsájtóbb bárhol mint ez a vadállat.
A bedőlt fás ott a fahíd után vagy a másikra gondolsz?
Történt vmi a motorral?
Szeptemberben egyébként is jobb az idő a motorozásra
Hello!

Voltam a nagy f t.Nem is voltam kb.1 honapja motorozni,itt tiszta szarazsag van,de nem emiatt nem mentem.
- Te Józsi valami kurva nagy baj történhetett!
- Oszt mé Gazsi?
- Hát nem hallod, a tücskök egyszer csak elhallgattak mind!
- Nem hallom komám, mit kéne hallanom?
- Most mondom, hogy pont az a baj, hogy nem hallom őket!
- Ja, jól van komám, én se hallom őket
- Hát nem érted Józsi?
- Mit nem értek Gazsi?
- A tücsköknek ciripelni kéne
- Oszt mé kéne?
- Hát azé... , mert az előbb még mindegyik ciripelt
- Te Gazsi, agyadra mentek a hírek a TVben?
- Most mondom, nem hallom őket komám!
...
- Asszony, nyissad már vissza ki az ablakot.
Csak oda a bedőlt fás feljáróig menjetek el,és mond meg neki hogy addig nem mehet haza,míg nem teljesíti!

Szerintem ne vedd meg.Erős lesz az neked! Már megfigyeltem,ha jó a motorod,mindjárt elkezdesz variálni! Ne keverjéééé,ezzel tanullj meg rendesen menni!
Találtam itthon egy komplett yz főfékhengert és összekomponáltam a kettőt. Nem nagy mutatvány, de azért holnap veszek pár új karmantyút.
Tesóm már szerdán is ki akar menni, majd nem megyünk messzire, csak nehézre...
Már így negyven körül ez természetessé fog válni...

Az Áki 520-án töröm a fejem, lehet hogy váltanom kellene... Nem mindegy hogy mi áll fél évet évente.
Az a pikk-pakk is vagy 4-5 óra,mire mindent rendesen átnézel,javítod,majd csak azután teszed össze.A tuning,meg 8-12 is van.
Nnnnna! Mit csináltál vele? Tesód rendbe jött már?

Tegnap előbb elaludtam,mint a villany!
Mongyonle!

Jó lett a fék!
Megmondjam? Bankigazgatóként,havi 2 millás fizetésér,basztatod az alkalmazottakat hogy dolgozzanak,egy szóra megcsinálnak helyetted mindent (mert ha nem,úgy kibaszod őket mint a pinty),közben elkávézgatsz a nagykutyákkal,megszámolod a kenőpénzt,minden nap másik irodista csajt szopatsz le.Na ez a jó meló!