Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hály..

laca.
mért nem kérdeztél hamarabb..megmondtam volna..ha a drz eladásáról kiszivárog valami..vagy csak egyszerűen..megtudják hogy már neked más gondolataid vannak..KITAGADNAK(hát itt a fórumról is mindent tudnak.haha ahha )
mért nem szóltál .... mért nem hogy ezt nem tudod...

pánki.
nem foglalkozz ronissal..ez a motorozás olyan mint a baszás..nem tudod elfelejteni...főleg ha a baszás helyett csak rábaszás van
mondom sose feleded..
450 exc...lyaú
évlyárat?
ha azt nézem itt környékünkön van 200.ezer ember ebből én itt azonnal tudok egy 10et akivel elelehet menni csak úgy endúrózgatni..(nme szarni eghsztrém romaniás barátaim..nem rátok gondolok )hanem ezeken kivül tiz normális aki képes úgy brummogni minden felé.
tehát...ha itt 200ezerből van tiz..kkor a nagy számok TV jéből a kettő millilyó emberből....
száz
vágod 100 kocát csak találsz...
képzeld el..ha mindet felveszed a fészbukszon izsmerősnek akkor csak a kapcsolattartásra rámegy a napi 25...26 óra...
ez azt jelenti..miden nap elcsúszol egy pár órával...és nem hogy motorozni nem lesz időd ..de még kajálni sem...
na vissza régi vágányra.-..meg ne magyarázd már hogy nem találsz egy embert sem pöstibe
ott van pl bugic. na ő pont az ilyne guruláokat szereti..vagy s.k barátom...na ő is..mondjuk gecsának nem alyállom mert valszeg ő ugy érezneé..ez a tag kiszivja a vérét..mert krisz egy igazi vérfarkas

dév lyaú hajtást..
kv...
Sziasztok
Régen irtam már, de nagyon jók ezek a videók.
Itt honnan a pecsából tudjátok, hogy merre kell menni. nem túl sok szalagot láttam kint...
Regimenten sok magyar indul, remélem jól sikerül nekik
én meg nem tudok kivel menni, mert mindenkinek dolga van...
majdnem eladtam a Drz-t, de visszalépett az ember, pedig már ki is lettem kiáltva árulónak
jó motorozást annak aki megy
:) Köszi!

Utcai 650 V2 naked maradt, csak a terep ami kimaradt... :) (persze ettől függetlenül még barátkoznom kell a motorral, csak nem akartam egyedül "céltalanul" bóklászni...és ahogy a próbánál éreztem, valami "megérzés" azért még maradt... :)

+ ha mondjuk eldobom a vasat és magam...a crossból tudom, hogy egyedül sosem... (ott 1x estem nagyot egyedül, tanulónak pont elég volt...míg lekúsztam a pályáról, ez beíródott a tudatba... :)
legnagyobb joindulattal mondom ha kihagytál 5 évet koppra, és most egy 450 ec-val akarod újra kezdeni akkor tők felesleges bármilyen rendezett belocsolt pályát keresgélned....

simán kimész a legközelebbi rétre aminek a szélén van pár árok part amin lehet ugratni piciket , aztán elkezdesz a bokrok körül szépen nyolcasozni, érezni a segged alatt a teknikát, a féktávot , kigyorsitást vissza szokni a motorra...

sok sikert ...
Sajnos elég kevés helyen van ec-nyom Mx pálya mellett is. Tokodon biztos, Pest alatt nem vagyok ismerős annyira. Ács még ami ilyesmi vagy Sóskút. Utóbbi állapotáról viszont nem sokat tudok.
komoly vagy poénos választ szeretnél...?

sajnos tutti hogy mindkettő lessz... az ember ritka hűlye egy állat.... kihalásra itélte saját magát...

bár én személy szerint ugy gondolom nincs ebben semmi tragikus, inkább teljesen törvényszerű...ugyis csak a saját baromságainkon tudunk tanulni és radikálisan változtatni... szoval az a pár száz milka ember( jo esetben) már biztos másképp fogja csinálni ... vagy nem de az biztos...
ejj de szép ez a kislány... biztos hogy a postás keze nincs benne... vagy az anyjára ütött merthogy te meg a szépség.... na jo csak vicc volt...
jol néz ki... itt a környéken ez az egyik legnagyobb bánatom hogy vannak jo intenziv helyek de viszonylag rövidek....
a másik nagy bánatom ami ellen nem lehet tenni hogy a nővényzet álltalában bokros kisfás, átmotorozhatatlan... mivel ebben a magasságban ilyen erdő nő... ez van...
viszont cserébe 2 perc alatt kint vagyok a kispályán ahol rengeteg ösvény van már, és 1 ora alatt garantáltan leszopja magát bármelyik profi rájder ,... kicsit már tul intenziv is néha el kell menni az erdei uton szellőztetni magadat meg a motort meg felforr az agy...meg a tecnika...
Nekem már van gas gas szerelőm,akinek nincs az menjen aludni
én sosem szopatok senkit direkt... például ezért szeretek sokat menni járatlanban, (ez a sztori is pont olyan helyen volt) mert ott nem érhet vád bármiféle szopatosdival,... nekem tök ugyan olyan új a szitu mint neki, meg kell oldani, improvizálni , mozgásban maradni ,oszt kabát
mindig jo...
jakszi..bakker te elcustál kicsit... de azért megent megnéztem..mert a videó másodszor is lyaú volt

gecsa...
egy lyaútanács..ha nem birod álj meg és szólj...ha nem szólsz honnan a retekből tudja valaki hogy elkészültél mint a vasárnapi ebéd
én is ezt szok mindenkinek mondani...szóljon..amig nem fog addig nincs megállás..ha az utolsó felért..indulok...még gyagyás is tud szólni ha valami baja van...bár van hogy azért qÚplungsokkla az agyában megmegcsúszik neki bent is ..de megbocsájtok

ha meg úgy érzed téged DIREKT megszopatnak akkor ne menj ojannal többet..minek..mennyen a göcsög nélküled...nem?
keresd a hasonszőrűeket mint te...
bálint az irta is hogy szoptatós fajta volt hozzá szerencsém
megyünk ketten és rátalál egy mókosra az erőben.. olyan helyne állt és nézte hogy hogy is kéne lemenni ahol... .
átugrottuk az embert leérünk..azt mondja áljunk meg..
jön a tsávó...bálint invitálja!..becsatlakozik...
kb 1 óra után már nagyon kiált a lóláb az emberből..aztán egy helyen már nem is jött utánunk...mondom..bakker ez itt nem jön fel...akko majd megy másfelé..de jól bent voltunk a takonyba.
de aztán ezt nem értékeltem elllenséges dolognak..mert itthon a motorosok...3 percenként találkoznak műutakkal ugyhogy elveszni..nem nagyon tudnak..ellentétben a lakatlan nagy romcsi hegyekkel ahol osztán..lehet karmolódni ha egy helyen rossz oldalra indul a tsávó..és nem jó oldalt ér ki a heygből..riki tudna mesélni...
legutoljára a kocsitól 50km re északáztak..egy másik város másik pansuiólyában...mert bekarmolódtak kicsit egy helyen..és rályuksetétedett...
mondanám hogy mesélje el ő..de nem szok mesélni semmit..mintha mindég eseménytelent mennének..
itt nincsenek szarvasok azok a mélyebb erdőket szeretik...

itt csak őz van meg diszno, de azt ritkán látni... nameg vadász társaság sincs csak pár koca vadász akik megegyeztek a helyi főldtulajal hogy vadászhassanak magaslesböl..(már amelyik)

Megyek én is holnap titokhajtani.
Megnéztem térképen 6km hosszú a patakmeder, 300 ról indul felmegy 830ra a vége, de gyanítom nem jutok el a feléig se
Az utolsó 2km már igazi fincsi emelkedős terep, ilyesmi lehet mint ezen a képen
Majd kapsz az asszonytól, ha ilyen vassal mész a fagyizóba
Fajin lett
Jó estét hajtós! Jót motoroztál?
Estét népek! Mit hallani lesz háború,vagy geddon?
Köszi!

Öntözött pálya merre van az országban? Ilyen időben lehet megér plusz 50-100km-t egy rendezett pálya...

Azt, hogy melyik pályán alakítottak ki EC nyomvonalat is, lehet valahonnan tudni? (Anno GG EC250 volt, de erősebb cross pályán a telók már koppantak, utána jött a CR250, az már rendben volt, csak az ízületek.. így stop...most 5 év után gondoltam újra bepróbálkozok, de csak EC szinten...így valami olyan pálya kellene, amit egy GG450EC telója még elbír...)
Bugyis bevetésre kislányok ellen,tipp-topp lett #55
Szeva,nagyfaszúú
Az az
estét kislányok..