az ember ritka hűlye egy állat.... kihalásra itélte saját magát...
biztos hogy a postás keze nincs benne... vagy az anyjára ütött merthogy te meg a szépség....
na jo csak vicc volt...
itt a környéken ez az egyik legnagyobb bánatom hogy vannak jo intenziv helyek de viszonylag rövidek....
például ezért szeretek sokat menni járatlanban, (ez a sztori is pont olyan helyen volt) mert ott nem érhet vád bármiféle szopatosdival,... nekem tök ugyan olyan új a szitu mint neki, meg kell oldani, improvizálni , mozgásban maradni ,oszt kabát
..de megbocsájtok
volt hozzá szerencsém
.
azok a mélyebb erdőket szeretik...
laca.
mért nem kérdeztél hamarabb..megmondtam volna..ha a drz eladásáról kiszivárog valami..vagy csak egyszerűen..megtudják hogy már neked más gondolataid vannak..KITAGADNAK(hát itt a fórumról is mindent tudnak.haha
mért nem szóltál ....
pánki.
nem foglalkozz ronissal..ez a motorozás olyan mint a baszás..nem tudod elfelejteni...főleg ha a baszás helyett csak rábaszás van
mondom sose feleded..
450 exc...lyaú
évlyárat?
ha azt nézem itt környékünkön van 200.ezer ember ebből én itt azonnal tudok egy 10et akivel elelehet menni csak úgy endúrózgatni..(nme szarni eghsztrém romaniás barátaim..nem rátok gondolok
tehát...ha itt 200ezerből van tiz..kkor a nagy számok TV jéből a kettő millilyó emberből....
száz
vágod 100 kocát csak találsz...
képzeld el..ha mindet felveszed a fészbukszon izsmerősnek akkor csak a kapcsolattartásra rámegy a napi 25...26 óra...
ez azt jelenti..miden nap elcsúszol egy pár órával...és nem hogy motorozni nem lesz időd ..de még kajálni sem...
na vissza régi vágányra.-..meg ne magyarázd már hogy nem találsz egy embert sem pöstibe
ott van pl bugic. na ő pont az ilyne guruláokat szereti..vagy s.k barátom...na ő is..mondjuk gecsának nem alyállom mert valszeg ő ugy érezneé..ez a tag kiszivja a vérét..mert krisz egy igazi vérfarkas
dév lyaú hajtást..