Nem lesz itt gond a csapatos csapatás, csak anno költözés miatt adtam el a CR-t, akkor Debrecenben nem volt gond a társasággal...gondolom itt sem lesz...de mivel még az első utam előtt vagyok, nem volt alkalom spanolni...
A motor nem EXC, csak EC, és nem KTM, GasGas. :) 2004-ből.
Jó az a facebook, bár nem "lájkolom", így nálam egy kicsit fészbukó... ...bár erre a célra biztos jó... :)
(bár szerintem az egyik legnagyobb időparazlója a világnak, de ez már filozófiai mélységeket feszeget... :)
Na most megyek, olajat cserélek, majd beöltözök ágyúgolyóembernek...aztán kilövöm magam valamerre... :)
2mm nél szok a kroccosok berakni egy +acél lamelát.. és akor megent jó sokáig..de ezt mint gödörlői ktm-es biztos tudod
aki fdelhizlja a 250 280ra..vagy lefogyasztja.. .
vicck vót wick vót
hidd el bálint kell a vigasztalás.. a lelket is táplálni kell a sok basztatás az mind azt szolgálja..
az emócionálisomnak anyi mióta dév nem tud juhtúbozni...és meg is irta .
zsiri.
ügyes gyerek vagy te...
hát a legvastagabb az akkr van ha kiemelt qplungal épp kiér a külső lamella a kosár széléig!a legvékonyabb meg akkor mielőtt felfekszik valahol a túlkopás miatt...
de általánossan ha 2-3mm kopott az összes(aniyval bvan beljebb a lamella mint a legkülső állapot(az összes együtt és nincs tönkrement megégett szóval ránézésre mind jóakkor az még bele szokott férni)4mm nél már nagyon nem biztos hogy elég erősen tol rá a rugó...
remélem segitettem...
tartoztam a meleginditó miatt
ez titkos.... ha megmondanám meg kéne hogy öljelek...
de most komolyan emiatt nem tudtál aludni vagy mi? nem mindegy hány tized milin van, amig nem csuszik addig jo aztán szett csere és pár évig megint no para...
zsiráf, neked a legnagyobb problémád hogy tul igényes vagy ilyen szerelési dolgokban...ez egyszer rá megy majd az idegeidre...
látod Dew is ilyen volt, mindent tudni akart, mi hol mennnyi áram milyen koszinusz gőrbe találkozik mivel, aztán mindenhova laptopot dugdozott...de már leszokott rola... hálistennek..
jahh.. mondjuk azokat a triál gumikat gyorsan ledobálnám rola, erdőben elég használhatatlan... tul sűrük a bütyök sorok emiatt nem tud rendesen lapátolni avarosban, murvás lazáb talajon...
szikláson verhetetlen viszont...
felgumiznám valami joféle sixday fimessel jo laposra
igazábol a legjobb az lenne ha csinálnának végre olyan felnit mint a triálokban ahol nem tud a küllöknél elszökni a levegő, a gumi falca viszont mint az autoknál jo puha, ott tömitene.... máris nem kéne belső soha... nincs szelep elfordulás, kiszakadás... és ami a legfőbb SOHA nincs többé kicsipődéses defekt
ha tüskét kapsz ami olyan ritka mint a fehér hollo akkor belehuzol egy hernyot azt nulla gumi szereléssel 5 percen belül lehet menni tovább...
tényleg ebben a friirájdban lehet belső vajon a trál gumihoz..?
szerintem ennek az igazi erőssége pont az ilyen technikás sziklás farönkös extrémkedős pálya , ott előny ha nem erős hanem nyomatékos alaprol szépen elrugás nélkül...
reggel mikor kávézok belenézek fórumba ...de le vagyok maradva ...épp pályát építgetünk a maradék szabadidőmbe ..bár az nagyon nincsen mostanság.....úgyhogy cseszkóba vagyok tulnyomórészt ....de motorozni is szoktam azért ... most ezt próbálgatom, üzemórákat kéne belerakni elsőre ügyes szerkezetnek tűnik....kár hogy nem szeretem a gyenge motorokat.....
Nem lesz itt gond a csapatos csapatás, csak anno költözés miatt adtam el a CR-t, akkor Debrecenben nem volt gond a társasággal...gondolom itt sem lesz...de mivel még az első utam előtt vagyok, nem volt alkalom spanolni...
A motor nem EXC, csak EC, és nem KTM, GasGas. :) 2004-ből.
Jó az a facebook, bár nem "lájkolom", így nálam egy kicsit fészbukó...
(bár szerintem az egyik legnagyobb időparazlója a világnak, de ez már filozófiai mélységeket feszeget... :)
Na most megyek, olajat cserélek, majd beöltözök ágyúgolyóembernek...aztán kilövöm magam valamerre... :)
Aki megy, guruljon jót! :)
okos ötlet soha el nem romlo kategoria...
viszont keresnek tesztpilotákat van felvétel... napi 10 eur-t fizetsz fel vagy véve.... persze a benzint gumikopást még te fizeted...
aki fdelhizlja a 250 280ra..vagy lefogyasztja..
vicck vót wick vót
az emócionálisomnak anyi mióta dév nem tud juhtúbozni...és meg is irta
zsiri.
ügyes gyerek vagy te...
hát a legvastagabb az akkr van ha kiemelt qplungal épp kiér a külső lamella a kosár széléig!a legvékonyabb meg akkor mielőtt felfekszik valahol a túlkopás miatt...
de általánossan ha 2-3mm kopott az összes(aniyval bvan beljebb a lamella mint a legkülső állapot(az összes együtt és nincs tönkrement megégett szóval ránézésre mind jóakkor az még bele szokott férni)4mm nél már nagyon nem biztos hogy elég erősen tol rá a rugó...
remélem segitettem...
tartoztam a meleginditó miatt
de most komolyan emiatt nem tudtál aludni vagy mi?
zsiráf, neked a legnagyobb problémád hogy tul igényes vagy ilyen szerelési dolgokban...ez egyszer rá megy majd az idegeidre...
látod Dew is ilyen volt, mindent tudni akart, mi hol mennnyi áram milyen koszinusz gőrbe találkozik mivel, aztán mindenhova laptopot dugdozott...de már leszokott rola... hálistennek..
szikláson verhetetlen viszont...
felgumiznám valami joféle sixday fimessel jo laposra
igazábol a legjobb az lenne ha csinálnának végre olyan felnit mint a triálokban ahol nem tud a küllöknél elszökni a levegő, a gumi falca viszont mint az autoknál jo puha, ott tömitene.... máris nem kéne belső soha... nincs szelep elfordulás, kiszakadás... és ami a legfőbb SOHA nincs többé kicsipődéses defekt
ha tüskét kapsz ami olyan ritka mint a fehér hollo akkor belehuzol egy hernyot azt nulla gumi szereléssel 5 percen belül lehet menni tovább...
tényleg ebben a friirájdban lehet belső vajon a trál gumihoz..?
szerintem ennek az igazi erőssége pont az ilyen technikás sziklás farönkös extrémkedős pálya , ott előny ha nem erős hanem nyomatékos alaprol szépen elrugás nélkül...