Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zoozzeeékhoz még fel is lehetne menni... 5ös futóval nekünk innen úgy ahogy gazdaságos,csak akkor megint neked gond a feljutás... nekem tök mindegy hol megyek,csak jól érezzem magam, és ne arról szóljon a dolog,hogy na ezek eljöttek ide jól megszopatom őket...sajnos az első igazi endurós napon velem így tettek,de ez nem szegte kedvem,csak nem csípem az olyant...de ez most nem konkrátan zozzeenak szólt,csak úgy általánosságban ha valaki elmegy vendéghajtani gondolom nem az a cél hogy ide ne jöjjetek többet úgy megszopatlak benneteket

am meg ide is jöhetnek fórumosok,szívesen megmotoroztatlak benneteket a hajdúságban,mezőn,szántón,keresztül
nem akarom megfőzni a motort valami ultra szopó patakban...mert ahogy ismerlek,csak olyan lenne..majd ha fel lesz szerelve a ventillátor...mezőn is vízzel locsoltam a rendszert,hogy ne forrjon meg
kitalálom még hova..
Remélem valaki megcsinálja, aki nyer is

Micsoda matricaszett, jók azok a felnik.
Rezó kapott az élettől
Tudatosan rád gondoltam a linknél,olvastam TITOKBAN,hogy ilyet szeretnél.....nem vagy egyedül.
Amikor azt mondtam, ha nyernék a lottón csináltatnék pályákat, ilyenre gondoltam
Vajon 1milla összegből kijönne cakk pakk 1 db? (Terület vétel, pálya építés, stb.)
Akkor 19-20 milla kell és minden megyében van 1db és indulhat is a móka, ja meg használhatja mindenki ingyen
Bár attól tartok a fákat tuti elhordanák
a linket
megyek
ugy legyen...
jahh nevetségesek ezek a műanyag vadászok.... kiautoznak L200-al az automata etető mellé, felmásznak a dagadt punnyadt testükel a magaslesre 6-orakor, mert tudják hogy jön az Őz meg diszno fél7-kor enni.. pontosan időre minden nap....

aztán meg menőznek hogy mekkora kibebaszott nagy vadászok mind....meg népgazdasági érdek nehogy tulszaporodjon az állat mert akkor károkat okoz....
nekem meg tollas a hátam ugye, merthogy pont ŐK duzzasztják fel az állomány a rengeteg etetővel, meg az erő közepére ültetett silány kukorica táblával meg hasonlokal... fuuude álszent egy majmok..

vágják ki a gecibe sthillel az összes magaslest az országba, aztán menjenek el vadászni rendesen cserkelve, az erdőbe ahogy kell gyalog, no duma, no cigi, széllel szembe, na meg a gally se törjön a csizma alatt, azt még vadászatnak tartom.
Mi vagyunk a legjobbak
a csapat az mindig ütőképes... hiszen az akkori legjobbak kerülnek be....

csak ugye a többi országban vannak még ütöképesebb csapatok sokkal nagyobb nemzetközi rutinnal biro ráiderekel....

hajrá magyar fiuk...
Minek neked lámpa a motorra?
Minden hajtás alkalmával ragasszál rá másik számot nem kell leszedni, tegyél rá egy öntapadós takaró színes fóliát és viszlát.

Szarvasbőgés ellen tuti megoldás, hogy 16 előtt be kell jönni és akkor nincs probléma legalábbis errefelé, mivel a lövészek 16-17 környékén mennek ki.
Rengeteg automata etető van kint vadászlesek mellett csóri állatok
na akkor kihirdetem...

forum tali a hétvégén itt nálunk a kispályán... erdei környezet, alig pár fa, wellnes környezet, játszik a besenyő zenekar, táncol az almádi asszonykorus.... mindenkit szeretettel várok.

Kondi felállt a 6 naposra?
Sok sikert hozzá, aztán csapassatok! Mikor volt utoljára ilyen ütőképes csapat?
Nocak a kölyök már most csirkefarmot nevel?
Mi újság van? Verseny óta nem nem dumáltunk. Minden okés?

Gyertek ide, van egy végtelenített patakmedrem hétvégi program lesz, hogy megpróbálok rajta végigmenni
Az idő mindig itt van , sőt még most sincs igazán motoros idő
Majd csavaros gumis balaton jegén szántós fórum tali lesz
Ki szakad be előbb versenyt rendezzünk?

Nekem egész jól alakult a szezon "fórumtali" szempontjából.
Zoozee meg Ronis volt még tervben, még összejöhet
Jó reggelt!
Megint csak telik az idő és a fórum tali ismét a feledés homályába veszett
Jó reggelt mindenki!
JÓ IS LENNE!
Mesze van SAJNOS!
Remélem azért jövőre tényleg összehozható lenne
Vasárnapra akár lehet is tervezni
,de majd még dumálunk