Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én soha nem értettem mi ez a "megszopatni" szöveg.... mikor valaki ezzel a marhasággal inditja az erdőben a mondatát hogy ....: - azért hoztál ide minket hogy megszopass?

igen hülye egy hozzá állás... az enduro egy harc.. a lényege pont a kihivásban van...küzdjön , és amikor valaki nálánál sokkal jobbakal megy el motorozni akkor probáljon meg a seggében maradni és tanulni,tanulni, tanulni....
akit ez a sport nem tanit meg kellő tiszteletre és alázatra annál bajok vannak, inkább ne is csinálja... szerintem.
Jó reggelt!

Ne feledjétek, jövő hét! http://www.regiment13.ro/hu
Ki megy? Vagy inkább kérdezzem úgy, ki nem megy?
Dew nem lesz ott
Aki indul, annak minden tiszteletem, aki végigcsinálja, annak még nagyobb
jo morgent..jahh én is elvittem a kindert kocsival merthogy bealudtam kissé majdnem...
ó,és tényleg...Tegnap a Viktorok ünnepeltek
na megyek dolgoznyi meg gyerekeket elviszem suliba ..csá
ide nyugodtan eljöhettek itt nincs szopatás csak a szopás.....

amúgy tényleg nem akar itt leszopatni senki senkit .....ha abban töröd a fejed eljönnétek akkor nyugalom...jót fogtok motorozni ...arra megyünk amerre nektek is tetszik ...ill.- mindíg akad alternatív feljáró stb.....jó helyek..meg még szépek is....szoktunk azért törekedni arra is ,hogy a vendéghajtó jól érezze magát igény szerint...és pár szép helyet is meglátsz ....

nálam nem lófasz a barátság..... (nálam )
morgan bÁlÁim az úrban...

demzsóti...ezekszerint neked ezzel vannak tapasztalataid
rályad is mindég várni kelletTH és ezért vonultál le az écszakai tárnák méllyére
te égyszakalyi bagoly
morgen bélák
Meg kell tanulni motorozni és nem tudnak megszopatni ! Ha meg valaki annyival jobb hogy le tud szopatni, azzal meg nem kell elmenni motorozni mer egész nap rád vár, tehát teszopatod őt !
Le kéne állnom a szívásról..télen H2 most meg a Mini
ÁÁÁ
1xvolt hol nem volt ..
Sok boldogat
Enduro EB
Videó
Krompachy 1. rész
http://www.enduro-vilag.hu/baj...
A Te barátod
köszönöm köszönöm..mindenkinek..csak mióta ..elmúlt 2010 azóta nem vagyok olyan büszke a nevemre
ma is jött egy levél..ocsmány vityától.
munkahely megtartási program...
ez kb annyira igaz mint hogy jó ötlet volt megválni a magánnyugdijjamtól is 2,5 lillát dobtam a kútba..mert ez a gyökér azt monta..dobjad a táskámba jó helye lesz neki..csak aztat nem mondta ho g a táska alján meg a csilliómosok adórendszerét kivánja befoltozni vele..a 16%ot...
ami neki...csak aprópénz..nekem meg nem lesz nyugdijjam..annak ellenére hogy sporoltam rá!
Boldogat Viktor
aztat
stét...
medve megenni...chupakabrát
déw..azóta..azóta nem voltam motorozni hogy a fékbetétem szétharapta a tárcsát...pedig alig 30km extrém ment bele úgy hogy nem volt rajta ferodol .
ha minden igaz holnap jönnke az új tárcsák.. ha valakit érdtekell..majd lefénygépezem oszt felrakom...mármint a fényképet
mért nem veszel szuflát...
teszkós szuflát...
az occó és lyaú...kriszszel olyat használunk...van olyan hogy hamisitvány..de azért a legtöbb az igazi márkás teszkós
előkerültél.

Már épp kéredzni akartam, mi tudnak rólatok, melyik Medve evett meg Románba

Megyen már a lassú egykerék?
Én majd gyakorolom hétvégén a patakmederben
wadászok .
Az RMX előbb fő, szóval e miatt nem kéne aggódnod

Jó hajtást nektek!
Úgy néz ki velem nem jön senki patakmeder vizsgálatra
Pedig térképen kinéztem többet, ha az elsőben nem fogyna ki a szufla
gecsa...
mi az hogy megszopattak?
ki azaki leszopatott?
az egy mocskos gané.
olyan helyen nekiküldött a hegynek ahol ős sem mer
akkor az egy göcsög

zoziék biztos nem ...
én voltam már csika kivételeével mindenhol a hegyekben... csikához azért nem mék a hegyekbe mert a csikánál igaz hogy hegyekbe álnak a telók..de azt nem akarom megmászni

voltunk ronisnál...zozinál..dévnél...demzsótinál...voltak nálunk is...s.k
meg josibarat...
meg rikiék is voltak iitt. de ővelük nem sikerült menni.. meg ronis is volt itt...
szoval ha valaki megszotatt mert felküld ahol ő sem mer..nem biztos hogy az szopatás...
mert akkor déw is megszopatott minket ....
déw te mocsok szopatós állat . . . .

de a fhórum tali az megent jöhet... hétfőn? a silyófoki maúlónál