Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Indulok
mostmár olyan meleg befosol... még a buzik is csak tanga nélkül mernek bele menni...
Ha,csak olyan mleg mint 1 hónapja,akkóó lógasd a lábad benne Jó kis kaja
gyertek ide a balatonra... kis lightes bakonyi borda... balcsi is jo meleg még lehet fürödni...
hajrá fiuk...
kv
Riki lesz vmi hajtás a 7végén, épp ráérek...akár el is mehetnénk vmerre? hátha esne egy kis eső is...talán... beföld jó lenne,mert akkor telefonálhatok 1-2-t
írj már az emailemre vagy skypera
még mindig?
Még alszatok is?Ilyet
Láttam én is, de ő még 100szor jobban nyomja mint én
majd megveszem a HungX-et töle mert minden után gyártott magyar lesz rajta,
no jó éjt
Hát a dewedember az tud,vidd magaddal őt is megtanít fát leharcolni
De ha rajta lett volna mint fedélzeti compjuter akkor biztos ki írta volna a hátsó lámpa zárlatos, de ki a tököm tud japoul
Mellvédőként is jól működik a laptop
lehet de csak az ülésre tudom rakni
és már csak a drótra tudom kötni ami maradt hátul a lámpa helyén de ha az is letörik 1 ugrónál
Me hiányolta a laptopot az is
Bakker de úgy beszopatott leállt mind ha elfogyott volna a benzin,
eldöntőm nem folyik a tulfolyon, megpróbálom berúgni 2-3 pöf eldöntöm hosszabb időre mentem vele 3-400 métert, 3szor kellet eljátszani mire odaértem a haverhoz
Nálatok még van hol csónakázni?
Itt már porzik a kenu után a meder.
A képek
Én voltam ma kinn egy nyúlon ött tel pályán Már.ón nem fizettem pályadíjat de geci vagyok remélem nem ovassák gigapor meg egy leugrón nyomtam egy frontflipet
faszom el is ment a kedvem nem volt benne Csikamikateló azzal biztos én lettem volna Brian Deegan minimum
ugyhogy FUCK elmentem qwadozni utánna megevezni
VIPképek kiscsukának meg a FUN club nak
Sziasztok!

A magyar endurocross bajnokság 7. fordulója az elmúlt hétvégén szeptember 1-én volt Szandaváralján. Sajnos a versenyt megelőző napokban, hetekben a pályát kerülte az eső, így nagyon száraz volt. Szerencsénkre egésznap felhős volt az ég, ami kedvezett, hogy elviselhetőbb legyen a meleg. Ez volt az utolsó olyan endurocross versenye a magyar hatnapos csapatnak, ahol a felkészülés miatt a III. osztály 1 órás futamában is rajthoz állt.
A 2 órás futam rajtja délben volt. A rajtom jól sikerült, de sajnos a 2. kanyarban sok pozíciót veszítettem egy rossz nyomválasztás miatt. Szerencsémre gyorsan visszaküzdöttem magam és már az első kör végén a 4. helyen motoroztam. A verseny felénél, már a 2. helyen voltam, aminek nagyon örültem, sajnos a tankolásnál egy helyet veszítettem, mert vannak olyan ellenfeleim, akiknek nem kell tankolni. A verseny vége előtt 3 körrel az élen álló Grillmayer Gábor defektet kapott, így feljöttem a 2. helyre. Az utolsó körre már nagyon közel volt hozzám, sajnos ezúttal a szerencse nem volt velem, így egy lekörözött miatt elbuktam a 2. helyet az abszolútban. Ettől függetlenül összességében elégedett lehetek az eredménnyel, abszolútban a 3. helyet szereztem meg, az E1-es kategóriát pedig hatalmas előnnyel nyertem meg. Ezután az 1 órás futamban már csak arra törekedtem, hogy kiegyensúlyozottan és hiba nélkül motorozzak, ami sikerült is!
Most már csak 2 hét van a Németországba való utazásig, a nemzetközi hatnapos endurora.

Videó Szandáról: http://youtu.be/KLtixy5pCsQ
Köszönöm az eddigi segítséget!
Pető Ádám
Szasztok
Mai RéMx tapaszatlatok:
ha van rajta hátsó lámpa le kell szedni mert eléri néha a hátsó kerék és már is megállt de erre később jöttem rá, először karbi puceva, másodszor szol a haver elhagytad a hátsó lámpát no a hüle villanyszerelő zárlat van , másodszor le kell szedni a rajtszámtáblát mert már sokan ismerik a motort, de melyik barom festette le fehérre a fehér rajtszámtáblát és még a lakk alá is berejtette a 4 est. ( errefelé elkezdődött a szarvasbőgés és a vadászok már leskelődnek melyiket lűjék ki, jó hogy nem dugványolás közben ölik le öket )
Benzin van,csak idő nincs! Szezon van.Csak az a baj,hogy már január óta!