Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minek?Előző ütte vágta, tuti
ma vettem, egy kicsit még kímélem...
Üssed vágjad
na kicseréltük a szimmeringet, meg az olajat, most már minden passzol rajta remélem...
Szerintem neked a benti gépemen megvan!
Holnap megnézem és intézkedek:)
Én nem megyek,mert szombaton nálunk lesz IHB buli,vasárnap meg születésnapi buliba megyek. Max vasárnap délelőtt tudok menni egy kicsit,itt a ház körül.
6mm-er? az olyat mán a gyerek tologatja erre
meg sem merem kérdezni hogy jöttök-e a hétvégén a fincsi nem porzo talaju bakonyba enduro motorkerékpárral kapratni..?

tudom hogy ugyse csak ugy kérdezem..
Persze hogy magázom! Akkora kisebbségi komplexusom van,hogy nem merem letegezni!
Ha valakinek rálépek a lábára,még én kérek elnézést!
te..magázod a neocitránt? na neeee... nyugodtam tesázd le..
Szoktunk mi is szedni,amíg még volt.Valahogy nálunk elfogytak a környékről! Egér meg patkány az nincs,mert már éhenhalt az összes!

Amúgy neocitránt iszok,de csak magába,nem sörrel.
kié az a 400as? kurva ismerős a nagy buta blokkvédője meg az egész motor. nem zsíré?
mi a macskát az ut széléröl szedjük mikor még frissen van elütve... ha már kicsit lapos akkor pont jo a sűtőbe...
amugymeg egérnek, meg patkánynak sokkal jobb a husa

tudom ám hogy van medencéd, te miller...csak sajnáltatod itt magadat aztán most is coldrexet iszol sörrel...
De szoktuk nézni,csak mi elég szegény környéken lakunk,ahol nem dobálnak ki ilyesmit az emberek! Húst csak akkor láttunk benne,mikor beleugrott egy macska.Megakartuk fogni,de elszaladt a rohadék!
amugy kimentem megnéztem, igazad van nem gumizom át, inkább leengedem majd laposra...
Köszönöm
hozzál persze, meg egy kis benzint , ennivalot, pár tizezrest, tüzifa nem kell az már van...
ccc. kukákat nem szoktátok nézni..?hiszen tele van gyümölcsel...hus zöldség minden fullon van vele.. tudom mi is abbol eszünk..
milán az biztos hogy nem attol állt meg mert ráöntöttetek 1 liter keveréket egy majdnem teli tankra,...

sokkal inkább olyasmi a baj oka hogy már eszegeti az olajat és a gazda nem nézi elég sűrün, aztán kevés benne az olaj alul......
Dehogy vagyok miller! Pont azért vagyok megnáthásodva,mert nincs pénzünk vitamint venni.Gyümölcsöt se nagyon tudunk venni,lopni meg nem tudtunk,mert idén már nagyon őrizték a gyümölcsösöket!
Viszek sört meg egy kis gyorsítót...mert lassulsz
Lemennyek falura Copcitybe?

Petőfi a költő veszett el benned!
Kiülök a night club boxba
s onnan nézek szerte szét
hallgatom a kiélt ringyók
nyögésének vad neszét