A turbodiesel motoroknál, a turbó vörös izzása és percenkénti 200.000 fordulatszáma, és az emellett a kamionoknál megkövetelt/elvárt kilométer futásteljesítmény magasan felette van a motorkerékpárok hőterhelésének, és a 10.000.-es fordulatszámának, és az órákban mért élettartamának.
Mindez úgy, hogy míg a kamionolajokból arányaiban legyártanak 1.000.000.-litert, addig a terep motorolajokból 1 litert. Gazdaságosabb a gyártása. A kamionolajokat nem nagyon reklámozzák, míg egyedül Dani Pedrosa évente 2 millió dollárért beöltözik repsol-ba.
Látom okítottátok a titokolvasókat
Igolról tud valaki valamit? Nekem azt tudnák olcsóba szerválni, tán 1000párszáz pénzért.
A repsol literéért már kurva sok a 3800
Jó estét! motorozás után így még soha az életbe nem voltam megdögölve, úgyhogy ennek örömére ezen meder neve a gyilkos-meder lesz
Bokám sajna kaput, csizmában nem éreztem annyira, csak amikor szarul sikerült taposni a kőre de most csizma nélkül
Térdem, könyökem kikészült s meg se csináltam végig, nem is tudom mi lett volna ha a mederben megyek a köveken mindenhol
kb az 5.km-ig jutottam az utolsó kb. 800méter, ami 700ról felmegy 850re az nem embernek való
Stillel be kéne járni gyalog és kipucolni, mert sok része van, ami nem járható
Volt meglepetés is, ki lehet az az elmebeteg, aki erdő közepén, sehol egy út, a patakmeder útját elzárja egy kb. 3 méter magas beton szerkezettel, nem tudom mi lehetett az nem robbant fel
Jó kihívás volt de kellett vagy 10 percig spanolni magam, hogy fel merjek lépni rá
Van sok kép, meg pár videó, majd holnap megosztom
ez érdekes...
én is hallotam hogy a DIESEL olajjal járnak többen 4t vel..de csak a diesel a jó a sima benzines ...nem.
valszeg az adalékolása ami miatt jó...mert különbözö az adalék a dizelolajoknál...nagyobb a nyomás és a hőtűrőképessége
de én egyelnőre maradok a 10w-50, 2330ft elfnél(7ezer a 3 liter)
Én sima kamionba, buszba való motorolajjal járok évek óta. 15 óránként cserélem. Keni vágja, dudál világít.
Dugócsere 150 óránál volt, hajtókar meg több mint 200-nál. Minden patyolat, kopás gyakorlatilag semmi. Ugyanaz mintha a reklámozott 3-szor olyan drága olajba áztattam volna, csak így a dugattyú ára a zsebben maradt, nem ment például Pedrózának.
nagy kutyalaúszar mind...észterfaszom..mi,.. meg minden...
én a 4kélybe elf 4 xt 10w-50 full szintetick olajat rakok...
nagyon bevált...volt a bergben annó mikor praúbáltam..fuksz szilkolány szuper észtergeciszintetikus...kawa gyári olaj 15w-50 pirosna kimentünk vele a hegybe és hazafeél jövet azon imátkoztam...csak nehogy baja legyen attól a szartól...olyan hangja volt a qplungnak..főleg felfelékben(mi volt az összefüggés..felfelé nagyobbat gyilkolom )jézus márilya...
de mint mondom a kawa zx-10 be ezt rakja a haver...neki ez 1000%os jó olaj..a bergbe meg szar...
de régen a ktmnben olyat használtam..semmi baja nem volt..
de pl húgykvarna smr 510 ben a második olajcsere után..átéget a dugó..lálytos homokos pirongatós témában !nem nyélen a homokúton..!
de pl a motul arra meg oda visszamozognak a duplaészterszinti miatt....5100 talán meg a 7100as...de pl az kutyabergbe hasznája a haver és neki meg az jó..de az motul...
ughogy ha van bevált olajad.. megelégedett vagy vele...akkor neme javallom a variálást...
nézd ronisz a komiszt...hát minden nap megy vele..pirongatóstól a fullsziklásmohás szopóig....és ha neki bevált meg neked is akor azért ez az elf csak ne olyan szar..mondom nekem a sima 4 xt 10w-50 a jó..a részing 10w-60 azzal valahogynem volt olyan jó...talán azt csipte is annó a régebbi sx 525..de ha más nem érződöt rajta hogy ..a 10w-50 könnybebene szaladt...
és van is hely ahol ezt 100%ezt az olajat kapom..nem mókolt kutya...2500ért, 3500helyett mert 30% a kedves vevő kedvezmény:-)
Bazzeg már majdnem rá is csaptam a 10 eurós ajánlatra! Még jól is hangzott hogy csak a benzint meg a gumit kell fizetnem,a letört leszakadt dolgokat nem! Na de a 100 euro már sok nekem.Nektek persze nem,mert ti millerek vagytok!
hahaha Napi szinten mosdok ebbe a szar benzinbe A friss 1 napos még marja a kezem a 2 napos meg nem.Ha meg kint hagyom fémedényben tisztán, 2 nap után szemmel látod a változást benne,nem azt,hogy elpárolgott Szar itt mán minden
Igen azt szoktam használni én is ,de most találtam az olajcentrumban 2250ft-ért észterest,ami máshol 4000ft fölött van ,mondjuk csodálkoztam is hogy még a vebáruházak is ekkora árkülönbséggel dolgoznak,csak rendelnék onnan több mindent is ezért gondoltam az észteres-re.
gondolom az ELF új észteres arany árban lévő olaját akarod megvenni...
ne tedd... bőven a legjobb olaj a 2 XT TECH... 1800 pénzért.. felesleges megvenned a 4100 ft-os észteres olajat, hacsak nem gokartod vagy modell repülőd van 18 ezres fordulattal..
bármeddig felhasználhatod ha bekeverted nem fog megromlani... max a benzinben lévő adalokok, de ahoz is kell vagy 1-1,5 év..
Üdv mindenkinek! 2t olajról kérdeznék,ha valaki tudja,hogy milyen lényegi különbségek vannak felhasználás szempontjából egy sima fullszintetikus ,és egy észterbázisú fullszint között azonos gyártón belül.Mondjuk pl. ELF. Vagy ha mondjuk bekeverem akkor rövid időn belül el kell használni,vagy eláll 1-2 hetet.köszi.
A turbodiesel motoroknál, a turbó vörös izzása és percenkénti 200.000 fordulatszáma, és az emellett a kamionoknál megkövetelt/elvárt kilométer futásteljesítmény magasan felette van a motorkerékpárok hőterhelésének, és a 10.000.-es fordulatszámának, és az órákban mért élettartamának.
Mindez úgy, hogy míg a kamionolajokból arányaiban legyártanak 1.000.000.-litert, addig a terep motorolajokból 1 litert. Gazdaságosabb a gyártása. A kamionolajokat nem nagyon reklámozzák, míg egyedül Dani Pedrosa évente 2 millió dollárért beöltözik repsol-ba.
Látom okítottátok a titokolvasókat
Igolról tud valaki valamit? Nekem azt tudnák olcsóba szerválni, tán 1000párszáz pénzért.
A repsol literéért már kurva sok a 3800
Bokám sajna kaput, csizmában nem éreztem annyira, csak amikor szarul sikerült taposni a kőre
Térdem, könyökem kikészült
kb az 5.km-ig jutottam az utolsó kb. 800méter, ami 700ról felmegy 850re az nem embernek való
Stillel be kéne járni gyalog és kipucolni, mert sok része van, ami nem járható
Volt meglepetés is, ki lehet az az elmebeteg, aki erdő közepén, sehol egy út, a patakmeder útját elzárja egy kb. 3 méter magas beton szerkezettel, nem tudom mi lehetett az
Jó kihívás volt
Van sok kép, meg pár videó, majd holnap megosztom
én is hallotam hogy a DIESEL olajjal járnak többen 4t vel..de csak a diesel a jó a sima benzines ...nem.
valszeg az adalékolása ami miatt jó...mert különbözö az adalék a dizelolajoknál...nagyobb a nyomás és a hőtűrőképessége
de én egyelnőre maradok a 10w-50, 2330ft elfnél(7ezer a 3 liter)
Dugócsere 150 óránál volt, hajtókar meg több mint 200-nál. Minden patyolat, kopás gyakorlatilag semmi. Ugyanaz mintha a reklámozott 3-szor olyan drága olajba áztattam volna, csak így a dugattyú ára a zsebben maradt, nem ment például Pedrózának.
én a 4kélybe elf 4 xt 10w-50 full szintetick olajat rakok...
nagyon bevált...volt a bergben annó mikor praúbáltam..fuksz szilkolány szuper észtergeciszintetikus...kawa gyári olaj 15w-50 pirosna kimentünk vele a hegybe és hazafeél jövet azon imátkoztam...csak nehogy baja legyen attól a szartól...olyan hangja volt a qplungnak..főleg felfelékben(mi volt az összefüggés..felfelé nagyobbat gyilkolom
de mint mondom a kawa zx-10 be ezt rakja a haver...neki ez 1000%os jó olaj..a bergbe meg szar...
de régen a ktmnben olyat használtam..semmi baja nem volt..
de pl húgykvarna smr 510 ben a második olajcsere után..átéget a dugó..lálytos homokos pirongatós témában !nem nyélen a homokúton..!
de pl a motul arra meg oda visszamozognak a duplaészterszinti miatt....5100 talán meg a 7100as...de pl az kutyabergbe hasznája a haver és neki meg az jó..de az motul...
ughogy ha van bevált olajad.. megelégedett vagy vele...akkor neme javallom a variálást...
nézd ronisz a komiszt...hát minden nap megy vele..pirongatóstól a fullsziklásmohás szopóig....és ha neki bevált meg neked is akor azért ez az elf csak ne olyan szar..mondom nekem a sima 4 xt 10w-50 a jó..a részing 10w-60 azzal valahogynem volt olyan jó...talán azt csipte is annó a régebbi sx 525..de ha más nem érződöt rajta hogy ..a 10w-50 könnybebene szaladt...
és van is hely ahol ezt 100%ezt az olajat kapom..nem mókolt kutya...2500ért, 3500helyett mert 30% a kedves vevő kedvezmény:-)
Nem érdekel senkit Mitsuba SM-14 12V önindító?
itthoniak legnagyobb örömére még hangom sincs
de tudom én mi volt a baj...hideg volt a sör tegnapelőtt
legalábbis beszélik..
ne tedd... bőven a legjobb olaj a 2 XT TECH... 1800 pénzért.. felesleges megvenned a 4100 ft-os észteres olajat, hacsak nem gokartod vagy modell repülőd van 18 ezres fordulattal..
bármeddig felhasználhatod ha bekeverted nem fog megromlani... max a benzinben lévő adalokok, de ahoz is kell vagy 1-1,5 év..
nem a te kopott szarjaidat akarta látni, gondolom megmérni ő is megtudná a sajátját....
azért csak küldjed ide postán itt majd nem méricskéljük hanem használjuk...