Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ezen beszartam a röhögéstöl.. mijeze berregő szentjánosbogarak násztánca..?
Dew , ezeket az éjszakai űzem modokat én már mind végig probáltam élőben a legjobb eddig a csuklora rakott fejlámpa, azis csak akkor kell ha megálsz...vagy...beesel a bokrok közé.... és nem jár a technika

simléder alatt nem jo, nagyon zavaro ,felette leveri az ág, oldalt jo lenne de annyit meg nem szarozok vele, ha fent van a motor eleje vagy elugratsz akkor ugyis vakon vagy...
Maki... azért gyári minőséget ne várj tőle.... elég kacat, de nem én mondtam...
hálistennek nekem ilyen bajaim nincsenek... a gasgas bazi vastag holmibol csinálja a kuplungdeknit, ha az beszakad akkor kettétörik a blokk is...

bezzeg a new ktm-en kb mit egy vastagabb papir.. láttam olyat sxf-en hogy a csizma kidőrzsölte... csak tudnám miért ilyenen sporolnak a buzi labancok...
ürhajóanyagból. vagy ha az nincs odahaza. akkor műgyanta és üvegszálszövetből. vedd le a deknit és formázd rá majd munkáld körbe. bár ha ilyen módszereid lehetnek mint amit leírtál hatalmas kókány lehetsz . és valószínű hogy nem fog sikerülni a műgyantázás sem.
Sziasztok!

A motor gyújtásoldali és a kuplung dendijére szeretnék készíteni egy kövek ellen védő műanyagborítást-háztájilag.

Tegnap próbálkoztam egy műanyagvödörből kivágott darabbal, hőlégfúvóval a deknire formára melegíteni. egy össze-vissza görbült ragyás, átégett példányt sikerült kihozni.

Van valami ötlet? Miből készítsem, mi a technika?

Köszönöm.
morgen
Ha beszervezel egypár ilyet bicajozni,megyek! Meg szerintem innen még jópáran mennénk,időt,pénzt,energiát nem sajnálva!
Halihó!

gecsa te szoktál feltenni a másik fórumra aránylag fiatal gépeket.....
ha netalán ráakadsz fiatal gasgas 300-asra írj már lécci.....
jah ,annál is jobban képbe ...am ott figyel GD volt romja is,csak kicsit szebb állapotban van
neked mikor lesz már motrinka?

gonzo...én meg nemrég tettem szert a kerékpárra,azért is akarok lábra edzegetni...de az időjárás majd alakítja a dolgokat,nem lehetetlen h motorzunk...
bencsik cimborádnál vannak szépségek most néztem miket rakott ma fel, de gondolom képben vagy
Köszi, egész nyáron bringáztam (városi cruiser)

A motorra vagyok kiéhezve.
most 7végén bicaj túrát szevezek...esetleg ah van kedved,tarts velünk..aki akar jöhet... a terv , Szegilongtól ,erdőbényén keresztül ameddig bírjuk...dimbes-dombos hegyi kövesúton 18km... autóval felmegyünk Szegiig,onnan go tovább majd fent megkajálunk és lefelé ereszkedünk majd egy hosszabb kis light egyenes... erre járok melóban és már rég tervezem ezt az utat,haverokkal megyek, akinek van kedve jöhet, délutánra tervezzük,szombaton, hogy az idő se legyen túl meleg...bár az előrejelzéseket hallva nem lesz meleg egyébként sem... nos?akár fel is vehetünk nyiregyen...úgy alakítom az autóban a helyet...Vito val megyünk 6 személyes,sztem a bicók is elérnek...de még majd a részleteket kitalálom..mert kell egy sofőr is
kicsit mintha ki lenne égve a gyapot...bár én beszélek..nekem is picikét megmacskásodott dús keveréktől
hívd föl kérdezd meg miért? és küld a kurva annyába.
dzsi
te egy állat vagy. .
ez az écszagai endúró állat lehet..de esiksz öt nyuszi öttel nem lehet kipraúbálni mikor meg volt a berg ..azon jó lámpa volt..akkor meg sosem praúbáltam mert a többinek akkor sem volt

az a telefonszám az kilyé?
mindjárt felhivom
ezen a felvételen már igen csak lenyugodott a Nap, értem már honnan a lenyugvó Nap
A hang élvezhető
zeng az erdő ,zeng az erdő
őzek,nyulak,szarvasok
fussatok ,fussatok
megjött B az örütt állat
szétbassza a hegyet máma

http://youtu.be/PL4sM0PcSFg
maki.
én nem szok süllyeszteni.. csak a 10.9 csavartal szépen felteszem...9-10Nm körül meghúzom és utána az évekig úgy áll mit katiba a gyerek.
volt olyan hogy süllyesztettem is ..még az elején és 10.9 sülllyesztettfejűimbosszal raktam fel...de az csak egyszer még vagy a fe 650 bergre...aztán leegyszerűsitettem erre a sima csavarosra..és azóta sem ajánlom máskiép..senkinek..de ha sülyeszteni akarod.. úgy is jó...

valami faja szinteres betétet vegyél..a ami fog is nem csak ott van...
ez a goldfren ez már elég jó..és árban is jó...s 33(4900) vagy mégjobb talán a k5lx.(5500)
delta bréking is van 6200 ápályé 8400 és innen felfelé...ebc(goodridge)12000..de ha már ilyne drágáért betétezel akkor inkább valami gyári brenybót

dév.
az élthez kell egy kis szerencse.. van hogy sok...
Titokhajtásról semmi?
Legalább jó volt? Vagy szar volt az egész?
Szia!
Tegnap megjött a tárcsa..este felraktam,jó cuccnak néz ki
kicsit csinálhatták volna szűkebbre a felfogató furatokat..mert lötyögős..de megoldottam..be köszörültem egy fúrót és le sülyesztettem mert ott a csavar fején lévő peremnek van tartó szerepe..nem a menetnek kell tartania a tárcsát
mindjárt elmegyek veszek fékbetétet és ki is próbálom...mégegyszer köszönöm a segítséget