Óóóóóóóóóóóóóóó, marha jó volt, már alig várom, hogy a kormányt rendbe tegyem, magasságot állítsak, és nyomás újra! :) Ez a "hard" endurozás nagyon tuti... Még szerencse, hogy Sz.váralja lett az induló, egy classic cross pályán nem kaptam volna ezt meg...sőt még lehet "lejöttem volna az életről" is... :) Úgyhogy egy kis gyakorlás, és újabb dombok, "hegyek" meghódítása a cél... :) Gondolom a neten nincs fent olyan oldal, ahol mondjuk nem (csak) az MX pályák vannak regisztrálva, hanem a motorozható erdősávok...vagy tévedek?
Öregeket láttad már bicóra felszállni?
Tudod egyik lába pedálon, kicsit megrúgatja a verdát és gurulás közben dobja fel a vacskert a másikra
Dombon lefelé nem járó motorral is meg lehet ugyanezt
S akkor nem kell az égig emelni a lábad, hogy át tudd egyáltalán tenni az ülésen. Persze Chuck Norris simán megoldaná
Látogatás lehet, de én csak mutatom az utat, nem megyek
Jól látod, ez volt a bibi megmondom őszintén kicsit fosok az ilyen helyből induljunk el és menjünk fel függőleges dolgokon "sokáig" hátul tartani a súlypontot feladattól, mert estem már úgy hanyatt azt meg pont megérezni, mikor ért fel a segge a megfelelő pontra...na röviden az ilyet is sokat kell gyakorolni.
Ami biztos, legközelebb már nem fogok előtte meditálni 10 percet, hogy neki merjek egyáltalán menni
Igen, lentebb fogom állítani, mert amikor jöttem hegyről lefele, és persze le kellett szállni, nem tudtam visszamászni... :) "Vicces" volt, pedig nem... :)
Újrakezdés...hát igen...pár dolgot leszűrtem a mai napból... :)
Na, 2007 CR 250 2T - VS - 2012 GG FSE 450 4T
Gondoltam ha már próba, legyen erős...irány Szandaváralja...van EC nyomvonal...múlt héten volt verseny, láttam mások mit hogyan, így emlékekből gondoltam menni fog...
Első benyomás...uhhhh...marha sok ez a 120-125 kg...kezdtem az MX részen...hááát...nehéz, nehéz, biztos még nem szoktam meg... 15 perc...ó, kezdem érezni...16 perc nagy perec...
Na mondom ok, a motor nem könnyű, ha rám esik kifejezetten nehéz, a változatosság kedvéért járjam be a verseny nyomvonalát...már a patakmedernél láttam, hogy nagy tempóra nem kell beállnom, mert nem megy ez még annyira...az irány adott volt...1-2-5-10 helyen előkerült az önindító gombja is , persze közben a kondim fejlődött...
Anno az EC250 igazi kis bicaj volt ehhez képest...könnyű, játékos dög...ez csak dög...nem szeret annyira (velem egyelőre) játszani... :)
(a 42-es hátsó lánckereket pedig egy picit kevésnek találtam...1-2-3 :) )
Ezt követte a "hegyes" rész...marha jó...anno alföldi adottságok miatt szinte csak síkvidék volt... De ez valami szuper...mondjuk dőltem-borultam, mintha ez valami tornagyakorlat lenne, de hibátlan! Szívósság kell, kitartás, akaraterő...teljesen más, mint a cross...igazi "element..." :)
Úgyhogy rájöttem, hogy a hegymászás nem motorsport, hanem küzdősport...
Csak egy kérdés...endúrózáshoz mi az optimális ülésmagasság?
(szerintem ez nekem marha magasan volt, így amikor dőltem szinte esélyem nem volt egyensúlyba tartani, mert a lábam le sem ért...a pályán ez annyira nem zavaró, mert ott tempó+kanyarban dőlés van, de itt az 1-N-1 világában komoly erőmunka...)
"Agressive enduro"
96-os műanyag tankos verseny változat
Sutyuki papa meg abbahagyta a gyártást 99ben, azóta csak RM250, valószínű lehet nem vette a kutya se, pedig jó vas, csak lehet szar volt a marketingje vagy úgy gondolták endúróra ezután csak 4T? Tán 2000 körül kezdték a DRZket.
"A lenyugvó napnak is van ereje,,
Tudod egyik lába pedálon, kicsit megrúgatja a verdát és gurulás közben dobja fel a vacskert a másikra
Dombon lefelé nem járó motorral is meg lehet ugyanezt
S akkor nem kell az égig emelni a lábad, hogy át tudd egyáltalán tenni az ülésen. Persze Chuck Norris simán megoldaná
Jól látod, ez volt a bibi
Ami biztos, legközelebb már nem fogok előtte meditálni 10 percet, hogy neki merjek egyáltalán menni
Igen, lentebb fogom állítani, mert amikor jöttem hegyről lefele, és persze le kellett szállni, nem tudtam visszamászni... :) "Vicces" volt, pedig nem... :)
Az egész endúró küzdősport, nem csak a hegymászás része
Nekem lábam az leér(ha nem is talpon), ha ráülök, s ez szerintem endúróban kell is, az optimális szerintem mindenkinek más.
Kispálya gyors szakaszán mentél? Hányadikban szántasz ezen nyél gázon?
Na, 2007 CR 250 2T - VS - 2012 GG FSE 450 4T
Gondoltam ha már próba, legyen erős...irány Szandaváralja...van EC nyomvonal...múlt héten volt verseny, láttam mások mit hogyan, így emlékekből gondoltam menni fog...
Első benyomás...uhhhh...marha sok ez a 120-125 kg...kezdtem az MX részen...hááát...nehéz, nehéz, biztos még nem szoktam meg... 15 perc...ó, kezdem érezni...16 perc nagy perec...
Na mondom ok, a motor nem könnyű, ha rám esik kifejezetten nehéz, a változatosság kedvéért járjam be a verseny nyomvonalát...már a patakmedernél láttam, hogy nagy tempóra nem kell beállnom, mert nem megy ez még annyira...az irány adott volt...1-2-5-10 helyen előkerült az önindító gombja is
Anno az EC250 igazi kis bicaj volt ehhez képest...könnyű, játékos dög...ez csak dög...nem szeret annyira (velem egyelőre) játszani... :)
(a 42-es hátsó lánckereket pedig egy picit kevésnek találtam...1-2-3 :) )
Ezt követte a "hegyes" rész...marha jó...anno alföldi adottságok miatt szinte csak síkvidék volt... De ez valami szuper...mondjuk dőltem-borultam, mintha ez valami tornagyakorlat lenne, de hibátlan! Szívósság kell, kitartás, akaraterő...teljesen más, mint a cross...igazi "element..." :)
Úgyhogy rájöttem, hogy a hegymászás nem motorsport, hanem küzdősport...
Csak egy kérdés...endúrózáshoz mi az optimális ülésmagasság?
(szerintem ez nekem marha magasan volt, így amikor dőltem szinte esélyem nem volt egyensúlyba tartani, mert a lábam le sem ért...a pályán ez annyira nem zavaró, mert ott tempó+kanyarban dőlés van, de itt az 1-N-1 világában komoly erőmunka...)
Dew...marha jól tolod... :)
Kell új teló?
"Agressive enduro"
96-os műanyag tankos verseny változat
Sutyuki papa meg abbahagyta a gyártást 99ben, azóta csak RM250, valószínű lehet nem vette a kutya se, pedig jó vas, csak lehet szar volt a marketingje vagy úgy gondolták endúróra ezután csak 4T? Tán 2000 körül kezdték a DRZket.