Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig nagyon örültem neki, hogy ilyen szép magas...csak elfelejtettem, hogy én nem...
Azért sokan elvéreznének a tetejébe a pályának szóval ügyes vagy papa
"A lenyugvó napnak is van ereje,,
Jó az a gizgAZ,csak magas,fűrészeld el
World bajnok
Óóóóóóóóóóóóóóó, marha jó volt, már alig várom, hogy a kormányt rendbe tegyem, magasságot állítsak, és nyomás újra! :) Ez a "hard" endurozás nagyon tuti... Még szerencse, hogy Sz.váralja lett az induló, egy classic cross pályán nem kaptam volna ezt meg...sőt még lehet "lejöttem volna az életről" is... :) Úgyhogy egy kis gyakorlás, és újabb dombok, "hegyek" meghódítása a cél... :) Gondolom a neten nincs fent olyan oldal, ahol mondjuk nem (csak) az MX pályák vannak regisztrálva, hanem a motorozható erdősávok...vagy tévedek?
kijeza marha..? valami örmény bevándorlo?
Extreme senior master champion MILF fucker
igen , enduroban jopáran szokták kicsit betolni az elejét, hátulján feljebb tekerni az anyát hogy jobban üljön a verda, ha lábazni kell...
pánki azért ahogy olvasom soraid ugy tűnik pozitív volt az első vissza szokás..
A legjobbak
Mai turné.
Jó éjt mindenkinek, reggel kelni kell
köszi az infót
Öregeket láttad már bicóra felszállni?
Tudod egyik lába pedálon, kicsit megrúgatja a verdát és gurulás közben dobja fel a vacskert a másikra
Dombon lefelé nem járó motorral is meg lehet ugyanezt
S akkor nem kell az égig emelni a lábad, hogy át tudd egyáltalán tenni az ülésen. Persze Chuck Norris simán megoldaná
Kedvedben akartam csak járni,én régóta szemezem ezzel,és a google/képek oldalon újra találkozhatsz vele
Látogatás lehet, de én csak mutatom az utat, nem megyek

Jól látod, ez volt a bibi megmondom őszintén kicsit fosok az ilyen helyből induljunk el és menjünk fel függőleges dolgokon "sokáig" hátul tartani a súlypontot feladattól, mert estem már úgy hanyatt azt meg pont megérezni, mikor ért fel a segge a megfelelő pontra...na röviden az ilyet is sokat kell gyakorolni.
Ami biztos, legközelebb már nem fogok előtte meditálni 10 percet, hogy neki merjek egyáltalán menni
Jeeee! :)

Igen, lentebb fogom állítani, mert amikor jöttem hegyről lefele, és persze le kellett szállni, nem tudtam visszamászni... :) "Vicces" volt, pedig nem... :)
Még kimész kb 5x és kondi visszaépül, izomzat visszaszokik, újra elkezded érezni a vasat és jobban fog menni mint régen

Az egész endúró küzdősport, nem csak a hegymászás része

Nekem lábam az leér(ha nem is talpon), ha ráülök, s ez szerintem endúróban kell is, az optimális szerintem mindenkinek más.
Éjszakai ment lett belőle?
Kispálya gyors szakaszán mentél? Hányadikban szántasz ezen nyél gázon?
Újrakezdés...hát igen...pár dolgot leszűrtem a mai napból... :)

Na, 2007 CR 250 2T - VS - 2012 GG FSE 450 4T

Gondoltam ha már próba, legyen erős...irány Szandaváralja...van EC nyomvonal...múlt héten volt verseny, láttam mások mit hogyan, így emlékekből gondoltam menni fog...

Első benyomás...uhhhh...marha sok ez a 120-125 kg...kezdtem az MX részen...hááát...nehéz, nehéz, biztos még nem szoktam meg... 15 perc...ó, kezdem érezni...16 perc nagy perec...

Na mondom ok, a motor nem könnyű, ha rám esik kifejezetten nehéz, a változatosság kedvéért járjam be a verseny nyomvonalát...már a patakmedernél láttam, hogy nagy tempóra nem kell beállnom, mert nem megy ez még annyira...az irány adott volt...1-2-5-10 helyen előkerült az önindító gombja is , persze közben a kondim fejlődött...

Anno az EC250 igazi kis bicaj volt ehhez képest...könnyű, játékos dög...ez csak dög...nem szeret annyira (velem egyelőre) játszani... :)
(a 42-es hátsó lánckereket pedig egy picit kevésnek találtam...1-2-3 :) )

Ezt követte a "hegyes" rész...marha jó...anno alföldi adottságok miatt szinte csak síkvidék volt... De ez valami szuper...mondjuk dőltem-borultam, mintha ez valami tornagyakorlat lenne, de hibátlan! Szívósság kell, kitartás, akaraterő...teljesen más, mint a cross...igazi "element..." :)

Úgyhogy rájöttem, hogy a hegymászás nem motorsport, hanem küzdősport...

Csak egy kérdés...endúrózáshoz mi az optimális ülésmagasság?
(szerintem ez nekem marha magasan volt, így amikor dőltem szinte esélyem nem volt egyensúlyba tartani, mert a lábam le sem ért...a pályán ez annyira nem zavaró, mert ott tempó+kanyarban dőlés van, de itt az 1-N-1 világában komoly erőmunka...)

Dew...marha jól tolod... :)
Sikerült kinyomozni mi a gixer forrása?
Kell új teló?
Jó ez a kép, honnan loptad?

"Agressive enduro"
96-os műanyag tankos verseny változat
Sutyuki papa meg abbahagyta a gyártást 99ben, azóta csak RM250, valószínű lehet nem vette a kutya se, pedig jó vas, csak lehet szar volt a marketingje vagy úgy gondolták endúróra ezután csak 4T? Tán 2000 körül kezdték a DRZket.
Jaj....férreértés....neked küldtem,azt hittem ez egy 525 sx,bocsika