Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gecsa, elküldtem a számát hivd fel ha érdekel
patyi irj egy emilt és elküldöm a srác számát...
am meg ha ennyire tele van hogy új gasgas triált vesz mellé,akkor örüljön neki h valaki azonnal adna érte 1350et.. ha már az új 12es ec300 is csak 1320ba került egy hete...
pfff te nagy melóhuszár... képzeld el megtudnám venni ennyiért,mert ennyit tudok kiadni,de van is annyi eszem,hogy ennyivel em fogom felhívni...biztos van másnak még +150ezre és majd megveszi az...nem izgat,csak arra fel írtam,hogy a haverod is 1,5ért vette okrben újonnan... adja el am,kit érdekel...
most melózok már egy hete, igaz nem a legjobb, sok meló kevés pénz de legalább gyűlik majd és remélem hamarosan lesz gép

de akkor biciklizni már mehetünk, ha jól látom
dehogy tudnál te adni 1,35 et . multkor még melód se volt tankolni se tudtál. teee lókupec...

amúgy 1.35 ért fel se hivd a srácot. le se fog szarni ,és teljesen igaza is van. mit akarsz már vadi uj mort ingyé mi? 1,5 és kész. elfér nála. kiviszi nemsoká romániába és azonnal megveszik.
Köszi Bálint a tippet,nem hangzik rosszul,de.........majd írok mailt.
azért megírhatnád a számát,sose lehet tudni....
Oké majd meg besz :)
az még engem is érdekelne ha nem lenne 1,5...okr-ben az utolsó TE300ennyibe került...tudom...utolsó,szal már nem lehet kapni,de akkoris,egy használt..1,350et tudnék adni érte
akkor gyere motorozni...
Nézd a képen,kuplungdekni ilyen üvegszálas mittomén lehet rajta.
Ja-ja csak a kép tulaja,vmint a motoré Budapest-hez volt megadva,mivel én somogyi vok,nem tudtam,merre van ez,de nagyon jó helynek tűnik.
2t-s lettem Ronis fater :) Rx125 :)
Epöl mellől inkább
mit szívsz Dew...jo cucc..
Szép napot!

Már nincs meg a motor, azt mondta elcseréli az RMXemre, plusz rá is fizet fél millát, csak adjam oda neki az RMX-et, azzal akar enduro-triálozni
na azt én is tudom ajánlani...
ugyan arrol beszélünk te...
Bikepics nap képe Budapestről
ja. félegyházán is van egy ilyen verda. lehet ugyanaz. 10-14 óra van benne garantáltan. gyakorlatilag karcmentes motor. triált vett a srác ez meg szükségtelenné vált neki. előtte vette egy hónappal.
Most ezt mért kellett? ..ilyen vastag féktárcsám még sose volt
ma jön meg a betét,lehet nem is megyek vele

És mi a baj vele? nagyon kopik? 1-2 évet csak kifog birni
Vágj egy alu lemezből egy karikát dekopír fűrésszel és peremezd be...megdöntve ütögeted kalapáccsal és felveszi a formát,jól alakítható..felragasztod valami szilóval és kész
kalapálás után csiszold fel egy rezgő csiszolóval fényesre azt az oldalt ami látható ..nem tapad rá a szutyok és szebb is
patyi bácsi... most jutott eszembe van egy barátom pont tegnap beszéltünk, mondta eladná a 10 űzemorás Husaberg 300-at 1,5 milkába ha érdekel.. szerintem nem rossz ajánlat...
gecsa , fene a jo fűledet...
pont tegnap este furtam szét az auspuffot mert már nekem is bántsa a fülemet... megaztán a teljesitmény se olyan mint kéne...