én se tudtam, hogy az a csík nem tájvédelmi.
Most ahogy nézegettem a tárképet, akkor láttam, hogy a tájvédelmi két nagy plecsni és pont itt a kettő között van egy kb 2km széles sáv, ami nem az valószínű tényleg nem, mert egy LKTvel bontották az erdőt fent a hegyen akkor is, amikor kint voltam, még jó hogy nem kaptam egy nagyobb fát a nyakamba lent a völgyben
Egyébként elírtam, sorry 600-ról megy fel 750-re, de azon a csíkon láttam 830 at is, az van odaírva a túrísta térképre, "nagyon meredek!"
Majd legközelebb megvizslatjuk képekkel/vidivel még nem foglalkoztam, de sokat nem is fogok, majd vágatlanul feltolom valahova.
csikuszmászterusz.
segítcs-ég.
vépé teló...
kátélyem esiksz 5nyuszi öt...
nem vagyok büszke de teleszkóp téren én is csak legózok.
folyik a szimering szétszedem kicserélem a szimeringet megnézem a csúszógyűrűket és összerakom...
de most GXS-R van...
az alsó szelepnél egy csomó milliméter széles...pár tiszed miliméter vastag...ilyen műanyag 1-2cm es csikdarabokat találtam .
főleg a szelep és környéke...sok..vagy 4-5-6db volt a kis furatba is.. nagyrész kitudtam húzgálni... 95%..
mi ez?miből van benne akkor kevesebb
szemétből?
amúgy a teló dolgozik ...vagy nem de az biztos
Egy kis "műhelytitok":a röntgenes srác 5 óra várakozás után odasúgta:6 óra traumatológiai felvétel után jár nekik vmi ellátási díj köszönöm a jókívánságokat
akkor mielöbbi gyogyulást.... mindenesetre orvosokban sose bizz,... a legtöbb egy sintér, és csak találgatják mi bajod lehet...
én csak akkor megyek orvoshoz ha hozzá szijaznak erőszakal a hordágyhoz, és köröz felettem a mentő helikopter...
de valoszinű még akkor is ki akarnák szabadulni hogy nekem semmi bajom, hagyjanak elmenni...
Azt mondta az osztályvezető orvos,hogy nem mer' állást foglalni,lehet,h. repedt a combcsont,valószínű,h. nyúltak a szallagok,de majd 4-5 nap után,ha ugyanígy fáj,menjek vissza.
Én hibáztam.Sorban mentünk,egy nyomos,csak előttem lefulladtak,én meg balról gondoltam,a poros,levelesben előzök,elvesztettem az eggyensúlyom,és balra lefordultam a lejtőn,ilyen fiatal akácos,bozótos.Én motoron átestem,földön ág olyan 8-10 centis,lábam rá motor meg arra esett.12 37kor vettek fel a traumatológiára,18 31kor kaptam meg a zárójelentésem.Magyaroroszág én így szeretlek.
szóval kicsit bővebben..
és akkor mindjárt kicsit biztosabban értelemezi a paraszt és tud job...bulást kíwánni
ha meg el sem tört meg szakadt ..akkor hol a baj
pihend ki...osz hajtsad tovább a hajtókarodba az üzemperceket..10en8tól
hály.
leírásnak lyaú..
de ez kicsit...
most akkor ez most volt nem rég?
tört vagy szakadt
de már 7,5 óra korház után otthon vagy?
mert valahol elrontottad?
legalábbis a leírásból úgy érzem...mintha magad hibáztatnád...mármint hogy elrontottad..
na most akkor a hajtókar azért még jó nem?
vagy az is ?
Nah.....szóval.....úgy néz ki....sikerült.Elindultunk,volt már vagy 17 üzemperc a hajtókarban,erre a semilyen gödrös,gyökeres felfelében gyök kettővel,előttem stop egy haver,én meg balra le,eleje bebicsaklik,én pofára,motor meg az akác meg a combom közé játszott kicsi a rakást. Beszartam...esküszöm,többiek mondták,hogy mint a vérfarkas,nyüszítettem.7 óra korház után,szallagok meg combcsont,talán,semmi konkrét.Itthon,sör,és eszmecsere maggammal,hol rontottam el
bezzeg minket nem vittél oda föl..csak 400-500méterig mi..a fene a mályadat
850az már azért..lyaú...
hol vannak a videlyók?
most kérném szépen..azonnyal
Most ahogy nézegettem a tárképet, akkor láttam, hogy a tájvédelmi két nagy plecsni és pont itt a kettő között van egy kb 2km széles sáv, ami nem az
Egyébként elírtam, sorry 600-ról megy fel 750-re, de azon a csíkon láttam 830 at is, az van odaírva a túrísta térképre, "nagyon meredek!"
Majd legközelebb megvizslatjuk
hol vannak a videók!
pattanyad ide őket.
csikuszmászterusz.
segítcs-ég.
vépé teló...
kátélyem esiksz 5nyuszi öt...
nem vagyok büszke de teleszkóp téren én is csak legózok.
folyik a szimering szétszedem kicserélem a szimeringet megnézem a csúszógyűrűket és összerakom...
de most GXS-R van...
az alsó szelepnél egy csomó milliméter széles...pár tiszed miliméter vastag...ilyen műanyag 1-2cm es csikdarabokat találtam
főleg a szelep és környéke...sok..vagy 4-5-6db volt a kis furatba is.. nagyrész kitudtam húzgálni... 95%..
mi ez?miből van benne akkor kevesebb
szemétből?
amúgy a teló dolgozik
én csak akkor megyek orvoshoz ha hozzá szijaznak erőszakal a hordágyhoz, és köröz felettem a mentő helikopter...
de valoszinű még akkor is ki akarnák szabadulni hogy nekem semmi bajom, hagyjanak elmenni...
http://youtu.be/-BZwosPkEUc
http://youtu.be/eGUlSANoleM
és akkor mindjárt kicsit biztosabban értelemezi a paraszt és tud job...bulást kíwánni
ha meg el sem tört meg szakadt
pihend ki...osz hajtsad tovább a hajtókarodba az üzemperceket..10en8tól
leírásnak lyaú..
de ez kicsit...
most akkor ez most volt nem rég?
tört vagy szakadt
de már 7,5 óra korház után otthon vagy?
mert valahol elrontottad?
legalábbis a leírásból úgy érzem...mintha magad hibáztatnád...mármint hogy elrontottad..
na most akkor a hajtókar azért még jó nem?
vagy az is ?
850az már azért..lyaú...
hol vannak a videlyók?
most kérném szépen..azonnyal